S

Hej hej !
Senaste tiden har varit hektiskt och väldigt lite tid har blivit över till datorn.
Det kommer vara lite galet fram tills nyår och några dagar efter också men sedan blir det lugnt och skolan början (snarare hetsen)

Just nu sitter jag och läser "ljudet av ditt hjärta" och lyssnar på Adore you.


Hörs senare

L - Gratismode.se

                                               
Nu har jag bytt den lilla reklam saken jag hade för gratis makeup till gratismode.se istället som enligt mig är en ännu bättre sida. För den första är det lättare att samla poäng och för det andra får du välja och vraka i hela 60 butiker, där du vill ha presentkortet Så har ni en tråkig kväll ska ni gå med här. Ni får om ni går med lite start poäng, tror det är 50 till och med. Pussar
 

L-

Hallå hallå,  jag har inte kunnat blogga fär jag är hos min mormor och satte mig för första gången vid datan idag. Här nere i Västergötland är det minusgrader och totalt vindstilla, det är hur mysigt som helst.Idag var tanken att vi skulle åka skridskor men det var inte tilräckligt tjock is så vi tog en promenad i skogen, iklädd en massa kläderoch en pappa med stavar i full fart.

Snart ska jag äta middag och sen ska jag och min plutt till kusin tvinga far min till konsum så vi får godis och slipper gå.
Puss och hör senare.

S- En drömm

Vi satt bredvid varandra vid varsin dator, jag gick för att hämta något. När jag kom tillbaka satte jag mig i ditt knä, du lade dina armar runt min mage och kramade om, Det kändes så riktigt. Du viskade i mitt öra : Du kommer alltid vara min.


Varför är jag så feg, jag drömmer ofta om dig. Mår alltid illa efter jag drömmt om dig! Har inte haft matlust eller ätit  något idag. Det kommer blir svårt att sova inatt har försökt tänka på annat men allt som ryms i mitt huvud är du.


Varför blir det aldrig som i drömmar?


L - biokväll

ThSnart drar jag iväg på bio med Sophie, vi ska se The day the earth stood still. Hoppas den är bra.  kisses

L - biokväll

ThSnart drar jag iväg på bio med Sophie, vi ska se The day the earth stood still. Hoppas den är bra.  kisses

L - Juldagen

Igår var det Julafton, hade ni en bra dag? Det hade jag! Fick massor av fina pressenter som jag är nöjd med, ska lägga upp bilder sen, men vet inte var kameran är.

Ikväll är planen troligtvis bio med Sophie, vi vet dock inte vad vi ska se. Men nu ska jag forsätta spela min bästa julklapp  GUITAR HERO.  kisses


L - Julafton

Jag har precis fått på mig mina kläder, blev tubkjol oxh rödvitrandig tröja. Kommer nog upp en bild senare. Har redan fått pressenter, precis som Sophie i en julstrumpa. Fick en foundationborste från Estée Lauder hade trott jag skulle få en billigare men nej då, haha. Sen fick jag blått nagellack, en body lotion och en röd handuk. Under granen ligger det ännu fler pressenter som öppnas när tomten kommer, efter Kalle anka, runt fem har jag hört. 

Nu ska jag sminka mig och blåsa håret. Ska prova min foundation borste. God jul på er alla. <3
 
                                    Min favorit kula i år.


S

God jul!

Fantastiskt nog är det redan julafton och jag sitter här i min kläning och suktar efter julklappar.
Tomten hade redan lämnat två i min julstrumpa (som jag har uppe varje år som tradition) imorse.
Där fanns en bok som heter " Simon och Sophie" och ett läppglans från yves rocher som luktar hallon. Yum påminner mig lite om sommaren.

Det ska bli en trevlig julafton med familjen och sjukt mycket och god julmat!

Man kan inte få personer i julklapp, så i år får jag inte det jag önskar mig mest, synd. Kanske till nyår!? vem vet..

Hörs senare

L - Dan för doppardan


                           bild gjord på denna hemsida!
Nu har min farmor och farfar kommit som vi i år firar jul med i Stockholm. Varanat år är det här i stan med farmor och farafr och de andra året är vi hos min mormor och mina kusiner i Moholm/Skövde. I alla fall så har jag inte gjort så mycket idag utan mest tagit det lungt och köpt kusinernas julklappar, jag åker ner dit den 27 december.
Imorgon är det julafton vilket betyder julklappar, kalle anka, mat och godis i massor.

Nu ska jag nog kolla på film på datorn, bloggar kanske mer sen. kisses

L - God morgon

Eller ska jag säga god eftermiddag? I alla fall har jag varit vaken sen klockan elva men legat och degat i sängen. HAde även som mål att inte starta datan förens jag hade bädat sängen, ätit frukost och klätt på mig. Har lyckats med en och en halv, haha. Skriver efter jag har ätit frukost, lunch eller vad man nu kan kalla det.
Kisses

L

Jag hade nu tänkt bjuda på bilder på när jag och mamma lackade klappar och klädde granen när både batteriet på kameran tog slut och sladden är spårlöst försvunnen.Så jag ska leta upp sladden så bilderna kommer när jag vaknar idag. Det är bara en dag kvar till jul. härligt!

Nu ska jag sova. kisses

L - Lilla söta jag ,

Igår hittade jag en text som jag skrev när jag gick i tvåan som jag nu tänker dela med mig av. Alla stavfel jag gör i en är med flit för jag skriver av den.

Lovisa
Det här är Lovisa.
Lovisa är rädd för krig.
Hon tycker om filmen: Lillebror på tjuvjakt.
Hennes aktiviteter är handboll och simmning
Lovisas älsklingsrätt är tacos.
Lovisas äckligaste rätt är ärtsoppa.
Henne favorit luckt är nybakade bullar
Lovisas värsta lukt är bajs.
Favorit siffran är åtta.
Lovisas älsklingsfruckt är mandarin.
Hennes favorit fär är blå.
Älsklingsdjuret är hund.
Lovisas intresse är kompisar pch djur.
Lovisas bästa bok är Eva & Adam
Hännes semsta bok är Max potta.
Lovisas älsklings sport är handboll.
Lovisas bästa vänner är Julia, Emma och Alicia. Vi får inte glömma Agnes.
Lovisa har inga bjur hemma, bara en pappa som beter sig som en hund.
Hon vill bli hundfrisör när hon blir stor eller vetrinär.
Lovisas familj är: Pappa Håkan, mamma Ellinor, och så Lovisa själv.


bjuder även på en liten Lovisa på en Jul på Prinsgatan, för länge sen.

Det bästa är att jag har stavat fel på min pappas namn, haha. Hur mycket av detta stämmer in idag? Ja, det är en bra fråga.

L - morgon musik



                                  Cirkus - Britney Spears

L <3



Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for


L fjärde advent

Jag var som sagt med Anna på stan idag och handlade mina första julklappar för i år, blev två julklappar handlade till mamma och två till pappa. Tur att de hade skrivit önskelistor annars vet jag katsingen om jag hade vetat vad jag skulle handla. Har väl sisådär en eller två klappar kvar, de andra får de andra köpa. Pappa ville även köpa en parfym till mig och jag får välja vilken, åh jag älskar parfymer och en tjugonde parfym skader väl aldrig, haha.

Efter stan så har jag lagat julgodis med mamma med julmusik kommande ur högtalarna. Det är bara jul en gång om året och ja, då måste man väl lyssna på lite musik.

Nej nu ska jag sätta mig på golvet och slå in klapparna, tror jag ska göra en AnnaLovisaAlicia inslaggning. Stackars mina föräldrar de kommer aldrig få upp sina pressenter. haha.

Puss!


S

Glas fjärde advent !

Nu kryper julen bara närmre och närmre. Det känns helt otroligt att det snart är jul och sedan 2009.
Jag kan inte förstå att det har gått ett helt år. Det har varit ett rätt "vimsigt" år av både upp och ner gångar. Jag vill inte direkt skriva ner allt som hänt men jag kan säga att jag har haft det bättre förrut!

Just nu är mamma och pappa ute och köper en gran, vi sätter inte upp den och dekorerar den förrens på tisdagkväll, men den får ligga på balkongen fram till dess.

Kom nyss på att jag glömde min plattång hos Elsa, fan nu måste jag åka och hämta den orkar verkligen inte..

L - Mamma jag önskar mig


Mamma om du inte har förstått det än så står Guitar hero högst upp på min önskelista och jag blir jätte ledsen om jag inte får det. Puss på dig mamma.

<33

L - Söndag

God dag! Klockan är nu ett och om sisådär en timme ska jag träffa Anna för vi ska ut och handla julklappar, bättre sent en aldrig vet ni. I alla fall så är det några små saker mina föräldrar vill ha som filmer, böcker, kalsonger och smink. Ganska billigt och ganska lätt att hitta.
För övrigt idag så har jag tränat handbollsskolan för sista gången i år. Det var 7 killar där och då gjorde vi lite övningar och så. De börjar verkligen bli bra nu. Sen så kom det inga tjejer til träningen vilket var lite mindre kul så vi åkte hem.
Nu ska jag byta kläder sitter i mjukis kläder än, puss .

S

Dålig uppdatering i veckan vi vet. 
 
Det var skolavslutning igår, helt fantasstiskt att det äntligen är lov! Dock inte så länge men det finns tid att ta det lugnt.
Idag tänkte jag gå på bio tsm med L & co. Vi ska se twilight. Jag verkar vara den ända i hela världen som inte sett den än , så mina kära vänner tyckte det var tid.
Innan bio:on (som vi btw ska se på eftermiddagen) ska jag gå på stan med Amanda , om jag så att säga får tag på henne.

Hörs senare!

S och L

Vi sitter i L:s säng och kollar på Titanic, en sjukt fin och bra film!
Vi tar lite konstiga bilder som kanske kommer upp senare, nej nu tillbaka till tv;en,
Hörs senare!

L (och S)

Hejhej! Vi är nu hemma hos mig (Lovisa) och ska snart dra ut på stan med Amanda. Sophie står som vanligt och sminkar sig, väldigt fåfäng hon är, tror jag dör. haha.

I alla fall ska Amanda byta ett par jeans och sen ska vi kolla runt lite. Jag måste köpa en pressent till en gullig liten flicka som kommer få något fint på torsdag.

Ikväll sover vi hos mig och då ska vi kolla på Titanic. Nej nu måste jag svara puss

L

Ska på träning nu, hörs senare. Kisses

Bild från helgen.

L - svåra beslut

Jag kan verkligen inte bestämma mig om jag ska duscha sen läsa min bok och sova eller bara läsa och sen sova. Fördel om jag duschar nu är jag slipper det i morgon bitti och nackdelen är att jag komer sommna med blött hår och vakna upp med väldigt lockigt hår. Ja, ni ser mitt liv är verkligen fyllt med meningslösa problem.

Lösning: Jag duschar nu så jag kan sova lite längre. God natt säger jag nu, ska efter duschen krypa ner i min säng med en underbar bok. Om jag kunde drömma. Sett, filmen, läst den på engelska eller ja har 100 sidor kvar och nu tar vi den på svenska är redan i mitten.
 God natt igen // Lovisa

L - Gossip girl

Hejhej! Här sitter lilla jag och tittar på Gossip Girl med en kopp te och två hembakade lussebullar. Idag har jag inte gjort så mycket, tränat handbollsskolan och spelat match. Ja, i alla fall orkar jag inte skriva mer nu. kisses

Om ni kollar här på sidan så är det en länk till Gratismakeup, en sida där jag är med och tycker är jätte bra. Man samlar poäng och när man har tillräckligt får man ett presentkort på en smink butik. Ja, så att ni vet så rekomenderar jag den sidan.

S - Julstämning

Har precis bakat lite lussekatter tillsammans med mamma. Jul musiken är på högsta volym och man känner hur julstämingen och julkänslan är på topp.
"Jingel bells, jingel bells rock"
Hah, jag älskar julen och i år är det första gången på 2 år som jag verkligen känner av den!
Hörs senare.

"Mix and a-mingle in the jingling feet
That's the jingle bell,
That's the jingle bell,
That's the jingle bell rock "

L - dagens låt


                      I hate this part  - Pussy cat dolls

S

God förmiddag!

Det blev lite "action" igår kväll iafl. Den spenderades hemma hos victoria tillsammans med: David, Johanna, Amanda och Felicia.
Vi hade det jätte mysigt, vi satt invirade i filtar på victorias balkong och hade det mysigt!

Ikväll får vi se vad som händer jag har fortfarande massa plugg som väntar men jag vill verkligen gå ut, så vi får se om jag hinner båda. Imorgon ska jag baka lite julgottis tsm med mamma :)

Hörs senare.

L - Lördag

God morgon!
Idag ska jag vid klockan tre gå på bio med Elsa-Pauline, Emma, Emelie, Ine, Kristin och Estelle och vi ska se Twilight. Men innan de måste jag nog buta från Pyjamas till kläder.

Gårdagskvällen spenderade jag med Elsa-Pauline hema hos henne. Vi kollade på Idol och klipp på Youtube, Tycker synd om de som inte var med oss igår, för vi hade väldigt rolig. Jag och min glädje vän Elsa. =)

Nu ska jag bädda sängen och klä på mig. Hör av mig innan jag går.

L -Tävling


Jag deltar nu i en tävling om en plåtning tillsammas med Michelle och Josefine. Min idé är något i stil med det här:       Jag vet inte riktigt vad som temat är i stora drag ut mest är det små idéer som jag slår ihop
Jag skulle helst vilja bli plåtad ute i snön om det finns någon annars ute i alla fall. kläderna ska se naturliga ut, inget för överdrivet. Håret skulle antingen vara platt eller saltvatten lockar. Ögonen skulle vara markerade, kanske sotade, eller på ett ganska naturligt sätt markerade. Kinderna skulle vara lite rosig eftersom vi är ute, rosa läppar skulle sitta fint oxå.

Du kan också vara med i tävlingen här!

L - Fredag

Jag är väldigt trött nu efter en väldigt lång skoldag. Jag var i skolan runt klockan sju som Sophie sa så vet ni nog det mesta. I korta drag i alla fall. Själva Lucia föreställningarna var rolig men jobbigt att stå upp med massa ljus runt än som tar ens syre.

Fysik provet gick bättre än väntat, jag svarade och gjorde uträkningar på allt så jag kan ju få poäng även om svaret är fel men jag har rätt på uträkningarna.

Nu ska lag vila lite och sen städa och duscha innan jag listar ut vad som händer ikväll. Sen måste jag bara skriva med stora bokstäver INGET PLUGG KVAR!!!!!!! (förutom att vi säkert får läxa i spanska, men annars så!)

Puss

S

Gud vilken jobbig skoldag det var.
Först fick man gå upp jätte tidigt så man var i skolan 06.45.
Sedan övning från 07.00- 08.00 då första föreställningen började.
Sedan förtsatte det så tills klockan 10.
Då fick vi fika. Klockan 11 började lektionenerna, klockan 11.50 var det lunch.
sedan 12.45 prov som gick på 30 minuter sedan fick man gå hem.
Jobbigt men kort och lätt!

Vi får se vad som händer ikväll, har lite att göra eftersom betygen sätts på måndag.
Ha en bra eftermiddag nu ska jag äta lite mellis.


L

Sitter än och pluggar och fatatr inte så mycket mer, fysik kan vara svårt. Imorgon är det lucia och jag ska vara i skolan runt 0650, kan ni fatta vad tidigt? Vi ska byta om och vara klar kl 0700 för att sjunga upp och träna gå i kläderna och med ljus. Ja ja ska ågna lite till åt fysiken kisses

L - pluggar

Sitter i köket och pluggar fysik medan mamma bakar lussebullar, ganska lugnade att plugga till doften av lussebullar. hörs senare

S

How can I not love you
What do I tell my heart
When do I not want you
Here in my arms
How does one waltz away
From all of the memories
How do I not miss you
When you are gone

L - trötter

Nu ska jag bara borsta tänderna och krypa ner i min säng! HAr nu suttit i 10 minuter och skrivit en text på spanska och den börjar låta ganska bra. Den ska lämmnas in imorgon och den ska vara ½ A4 så det är inte så farligt, bara att skriva stort, haha.

Nej nu ska jag sova innan jag sommnar sittandes. Sov sött. <33

L

Ett litet snabbt inlägg innan jag ska dra iväg på träning!
Idag har vi som sagt haft musikprov gick bra men jag satt kvar och lyssna en gång till så råkade jag ända ett svar som jag kom på när jag gick ut var fel, för mitt första var rätt. Usch, usch säger jag bara!

Nej nu ska jag leta upp min skor och byta till sportstrumpor.

Puss

S

Låten säger allt, och lite till

S

Slänger in en dagens outfit.


L

God morgon! Om 15 minuter ska jag gå till skolan men eftersom jag redan är klar med allt annat. Idag har jag som sagt musikprov som jag hoppas ska gå jätte bra. Annars är det inte så mycket i skolan idag, jo förresten jag ska trologtvis redovsa idag.

Nej nu ska jag stänga av datorn, ha en bra dag <3

S

Nu säger jag godnatt, blev så sugen på att kolla på pirates 2 så jag satte på den.
Vi hörs imorgon ha en trevlig förtsatt natt.

L - Musikhistoria

Usch hur svårt är det inte att plugga musikhistoria när det på provet kommer spela stycken och man ska skriva vilken stil det är och varför. I alla fall så ska jag försöka fortsätta med de i reklamen till Ugly Betty!

Imorgon är det kort skoldag börjar 0820 slutar 1335, vilket är jätte skönt, då kan man både plugga och göra annat innan man drar iväg och tränar.

Nu är det reklam och jag är hungrig, igen! puss <3

L

Just nu sitter jag som vanligt i min säng och pluggar idag pluggar jag till musikhistorieprovet vi har imorgon. Mitt (och jag tror även S) mål är väl att få G, vi båda fick IG när vi hade det med Jazz i åttan.

Skoldagen har S redan gått igenom oh nu ska jag forsätta plugga lite. Pussaaar

S

Jag hade engelska redovisning idag, det gick helt okej.
Vi hade även Lucia övning som var lite skojig!

Just nu sitter jag här och dricker obóy och funderar lite.
" tänk om man hade vågat säga det man ville"
Ibland ångrar man saker rejällt mycket, jag tänker på just en sak varje dag, ush.

Imorgon är det musik prov, fail!
Ska försöka göra mitt bästa iafl och se vart det leder!
Nej, nu tillbaka till that '70s show


L - God morgon

God morgon alla söta läsare! Jag har precis ätit frukost och sitter nu en snabbis vid datorn. Ska nu gå till skolan, börjar 0840 med bild och slutar runt tre idag. Ha en bra dag, puss <3


L - Klar

Nu är jag klar med min engelska uppsats Den skulle varit inne för 2 veckor sen men vi hade vikarie i två veckor så jag sköt upp det men kom på igår att jag ännu inte hade gjort den. I alla fall så är det klart nu och jag har inga gamla uppgifter kvar nu, förutom att jag måste måla om skriet som min bild lärare slarvade bort.

Nu ska jag sova. Puss puss

L- Bullbak

Jag sa att jag skulle ladda upp bilderna från idag och här kommer de.

Recept och bunke med jäst, så började allt

Smälta smör och tillsätta mjölk och saffran

När saffran och mjölken var tilsatt och precis när vi tillsatte mjölk, socker
och salt.

Ida blandar för fullt ner mjölet, efter detta skulle det jäsa i torkskåpet.

Då var det bara att vänta i 15 minuter.

Degen efter jäsningen.

Nu står bullarna i ugnen.

Så här såg bullarna ut när de var klara (fotade med kamera, de andra med
mobilen)

Min fina påse med 8½ lussebullar. ;)

Och goda var de. Mums

Slänger in dagens outfit.
Jeans - Nudie
Svart linne - H&M
Persikofärgat linne - Cubus
Grå hoodtröja - H&M

Väldigt långt inlägg men massa bilder är alltid kul. =) <3 /L

L - Dagens låt


                        
                      I've not the faintest idea, 
                     why aren't you talkin' to me?
                     I'm trying to be the perfect man,
                     you always want me to be.

                    I'm accustomed to you,
                    you're a part of my life.
                    Everything I told you honey,
                    I've nothing to hide.

                  You're my little angel,
                  you're my little star.
                 I'm still waitin' every hour,
                you're so close to my heart.
       
                Adore you - Lil Rain

S

Kom precis inanför dörren, det är kallt ute och mycket folk på bussen.

Efter skolan köpte jag en liten julklapp på akademibokhandeln och mötte sedan upp mamma, vi fikade och jag fick en ny almanacka från åhléns.
Ikväll väntar inga läxor om inte bara lite musik historia, det ska bli skönt att ta en lugn stund för en gångs skull.
Nu ska jag slå in lite paket, hörs senare.


L - Måndag

Hej hej måndag är det idag och jag kom hem för inte allt för längesen. Skulle blogga i morse men på vår vanliga data gick det inte att blogga på. konstigt. Men i alla fall så har vi idag i skolan fått tillbaka två skrivuppgifter i svenska, VG på båda. Jag behövde inte redovisa idag ut ska göra det på onsdag eller torsdag, då får man lite extra tid på att finslipa vad man ska säga. På hemkunskapen lagade vi lussebullar så jag har nu en påse med lussebullar stående i köket och väntar på att bli uppätna.

Kommer ett inlägg senare med bilder på lussebullarna och lagandet av dem. Pussar


L - Miljövänliga landet

Här sitter lilla jag och skriver för fullt min grupp-redovisning som vi har imorgon. Har kommit en bit men måste få detta riktigt bra MVG bra med jämförelser och lösningar inom rimliga gränser men ändå inte för långt. Vi har som sagt tidgräns.
Med detta inlägg vill jag även säga god natt, har lovat David och Estelle att komma en kvart innan vi börjar till skolan , får se hur de går.

                   En Glad Lovisa säger God natt och sov sött<3

L - lussebullar och te


Just nu sitter jag på mitt rum och kollar på Gossip girl med lussebullar och en kopp te. Faktist ed mitt nya favorit tr Thaiti som smakar vanilj och annans och är hur gott som heslt. Funderar på hämta en kopp till för att det är så gott. Ska nu äntligen börja skriva son så att min grupp blir glad.
Hur ska ni tillbringa er söndagskväll?

S

Sedan länge är bakandet klart. Det blev 48 bullar!
Jag har precis satt på badvattnet, det ska bli så sjukt skönt att ta ett långt varmt bad.
vi hörs senare.


S

Bullbakandet är i fullgång, hela famlijen bestämde sig helt plötsligt för att hjälpa till och nu står degen och jäser.

För 2 år sedan åkte jag och min familj tillsammans med våra barndomsvänner till Indien över jullovet och julafton, det var härligt! Därför känner jag en viss avundsjuka nu när dom åker tillbaka i år igen, fast denna gång ska dom stanna i en månad. Vi fick förfrågan om att följa med men mamma och pappa ville fira jul och nyår hemma i år. Ack vad synd, jag skulle INTE säga nej till en tripp till paradiset igen, bli lite brun skulle inte skada heller.
Aja, det blir en trist seg jul hemma istället, man får hoppas att det blir snö på julafton, annars kommer inte julhumöret vara på topp.



Slänger in 2 bilder från Indien.
Nu tillbaka till att baka bullar!

L - Lista

Höger- eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Rätt glad men trött
Favoritgodis: Choklad typ eller massa
Kläder just nu: mjukisar och tunn kofta
Musik just nu: Radar - Britney Spears
Sommarplaner: Jadu, det enda jag vet nu är Åhus beachhandboll
Hur många kuddar sover du med: har fyra i sängen frågan är hur många jag sover på
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon eller nattmänniska: Beror på
Vem är viktigast för dig: Vänner och familjen skulle jag kunna tro
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: Ja!
Snarkar du: Inte tur nog
Stjärntecken: Skytt
Äckligaste insekten: alla
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? flyga tror jag
Vad vill du jobba som? Inte en blekaste aning
Stökigt eller välstädat? Gillar välstädat men det är alltid tvärtom
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? Ja, varför inte?
Gillar du att sjunga? haha, ja men det låter inge vidare.
Anser du att du är stark? Självklart, det kan Sophie intyga
Vad gör du om du får hicka?  skriker ''och nej jag har hicka'' och sen hickar jag
Vad längtar du mest efter just nu? Jullovet

                       Saknar värmen i Turkiet


L - pluggis

Usch jag har ingen lust alls att plugga. Allt annat känns så mycket mer intressant just nu. Datan, mat, kamera och TV lockar mig hela tiden. Att bara sitta här med en dator och försöka få ihop ett bra, lätt förståligt och ändå MVG redovisnings text är mycket svårare än det låter när man har en tidsbegränsning på 10 minuter.
Det jag funderar på nu är att göra ihop min önskelista på datan så mina föräldrar fattar vad jag vill ha, de har svårt att förstå när jag skriver text har jag märkt. haha.
Först vill jag äta något.


Bild från i somras

L - Andra advent

Sådär nu har jag startat datan för första gången idag. Jag var uppe klockan 8 och duschade och sen åt jag frukost innan jag halv 10 mötte upp Ida på St Eriksplan och gick till hallen. I alla fall tränade vi först killarna och sen tjejerna, lika kul med båda. Lika glada är de för att vara en söndagsmorgon men jag var nog minst lika glad när jag gick handbollsskolan.
I alla fall ska jag resten av dagen ska jag plugga och städa. Snart är det jul också. Åh vad glad jag blir bara jag tänker på det. :)


S

God förmiddag.

Idag är det anndra advent och mamma kom precis hem från affären med baksaker, så nu börjar det kännas lite som det snart är jul!
Även fast dagens schema innehåller mycket plugg är humöret ändå på topp.

Nu när det bara är 2 ½ veckor kvar till jul slänger jag in min önske lista som inehåller lite av varje.



Ha en fortsatt trevlig dag.

S

Jag har precis sett klart på dokumentären om Britney Spears. Ända sedan jag var liten och stod och mimade till hennes låtar,har jag älskat henne. Det kan inte vara lätt att inte ha något privatliv eller vara så instängd som hon är. Jag skulle aldrig klara av det.

Planerna för imorgon är följande :
* Plugga som bara den, fuskade lite nu och sket fullständigt i det.
* Baka kannelbullar.
* Ta ett bubbelbad för att mjuka upp musklerna.
* Plugga ännu mera!

Ha en trevlig kväll (natt), vi hörs.

L - Film med familjen

Nu ska jag faktiskt gå och kolla på film med familjen. Vi ska se 27 dresses som vi nyss var och hyrde samtidigt som jag köpte godis. I alla fall vet jag inte om jag skriver mer idag, imorgon ska jag upp tidigt tränar handbolls skolan mellan 10 och 12.
Ha en bra kväll. kisses

S

Jag lägger pluggandet åt sidan för en stund, kommer ändå ingenstan. Istället bunkrar jag upp i soffan för en mysig stund med Narnia. Filmen är jätte mysig och med all snö i början känns det lite juligt. Den får mig att känna mig lycklig, vem skulle inte vilja ha ett stort lejon att krama om?

L - Underbar


En sida jag hittade i mina handbolls kompisars blogg var en sida där man man morfa ihop kändisars ansikten så att de blir en och samma person. Jag morfade ihop Chase Crawford och David Beckham, främst för att se hur sidan funkar men blev inte resultatet snyggt? Aaah jag skulle kunna hålla på med denna sida hela kvällen men så kul ska vi inte ha. För nu ska jag faktiskt ta och skriva grupp redovisningen eller i alla fall börja.
I fall ni inte har något att göra kan ni trolla fram er favorit kille eller något annat här. =)
<3

L

Just nu ligger jag i min säng och kollar på TV, funderar även på att skriva min so grupp redovisning på datan så att vi vet vad vi ska säga på troligtvis måndag. Annars idag så har jag och ska jag bara ta det lugnt Det var längesedan jag hade en helg för mig själv. Att bara ta det lugnt och inte görs något alls. Funderar på att gå ner och hyra film senare och köpa godis. Eller så kollar jag på Narnia på TV eller så gör jag både och. Ja, vi får se hur set blir.

Nu ska jag faktiskt sätta på mig ett par jeans som jag tänkt göra i några timmar nu.

<3



Följ min blogg med bloglovin

S

Tydligen har vi kommit tillbaka, vi får se hur länge det håller den här gången.

Jag har ingen speciell uppdatering av mitt liv att ge. Hela denna veckan har jag spenderat i sängen eftersom jag varit för sjuk för att gå till skolan och min mobil har slutat att fungera (ibland) så jag mottager inga uppdateringar om livet utanför hemmet.
 
I fredags tog jag dock en sväng till Odenplan för att hämta lite saker i skåpet och köpa lite julklappar och ett lucia linne till skolans luciatåg som är på fredag. När jag kom hem var jag genom svettig och gick och lade mig för att sova i några timmar. Jag hoppas dock att jag klarar mig igenom nästa vecka, den är väldigt viktig eftersom det är sista veckan med prov och inlämningar innan betygsättningen, och eftersom jag har varit sjuk hela veckan kommer jag skriva 4 prov istället för 2.

Resten av helgen spenderas i myskläder, med datorn framför sig och en kopp obóy skrivandes engelska och läsandes hemkunskap. Eftersom mobilen är ur funktion och jag inte mottager någon informaton om någon aktivitet i helgen, spenderas den även själv.
 
Nej, nu tillbaka till pluggandet


L - nystart

Nu har vår blogg här en nystart! Vi har tagit bort allt det gamla, alla bilder, inlägg och design och gjort allt fullständigt nytt.
Denna gång ska vi försöka ännu mer för att få bloggen att stanna. 

Välkommen tillbaka blogg!
 

L ska vi eller inte ?

Ska kanske föreslå för sosso att starta om denna blogg vad tror ni ?

RSS 2.0