L Rikedom är att kunna ge utan att vänta något åter

Det är ett av de bästa ordspråken jag vet, för tt det är väldigt ärligt och tydligt när man listar ut vad man menar med det . Min mormor och även mina kusiner har en broderad tavla med detta ordspråk som jag som liten ofta brukade sitta och läsa men aldrig riktigt förstå vad de menade. Men efter många år fördtod jag äntligen vad det betydde och tyckte det var ett bra ordspråk. Det betyder helt enkelt : Om man ger någon en gåva/pressent så ska man inte vänta sig att man ska få tillbaka något av den personen. Det är verkligen något som är sant.  För en pressent ger man av kärlek, för att man vill. Man ger inte någon en pressent för att den ska köpa något tillbaka, det är girighet.

Nu ska jag dra ivåg på bio med Estelle , vi ska se Bröllopsduellen . HA en bra fredag kväll. <3

L . torsdag

Grattis Sverige till 7:nde platsen i VM!
Nu har jag precis valt nyhet till min nyhetsrapporttering jag har imorgon, måste bara skriva till den lite och så. Annars så ska jag snart städa och äta min lasange som står i frysen. Mums.
Skolan idag var helt okej, vi gjorde inte så mycket om jag ska vara ärlig. Imorgon är min sista skoldag på en vecka, ska bli skönt att komma iväg från skolan och Sverige för ett litet tag.
Nu ska jag städa innan mina föräldrar kommer hem puss.


L - Reklam för dig

Om ni kollar här vid sidan under texten om oss ser ni en rosa liten ruta, där kan du skriva om din blogg. Ser vi att just du har skrivit där kommer vi besöka din blogg och även andra läsare som ser det. Det kostar 10 kr och du komemr att visas i 20 min.
Vågar du prova ?

L

Ja det är handboll på tv idag! Sverige - Serbien. Det är matchen om 7:nde platsen. Ska bli kul att se och hoppas verkligen på att Sverige vinner. Denna match vill jag gärna att de sätter straffarna och att Doder inte blir utvisad.

Nu är den serbiska national sången slut och det är bara någon minut kvar. PUSS

S - Shopping

Jag tvingade iväg mig själv till skolan imorse och jag mådde helt okej under största delarna av dagen och lite sådär resten av tiden. Efter skolan gick jag på stan med några kompisar. Köpte lösnaglar, en nyt plånbok, en jacka och en ny kläning. Det känndes bra att pigga upp mig själv lite!! Nu väntar Dirty sexy money.

 Trött/ sjuk Sophie med sin nya plånbok. Mycket plats innuti och rum för mycket pengar och kort!


S - Långvarig sjukdom

Influensan har verkligen börjat trötta ut mig och efter att ha suttit hemma i 10 dagar har jag för längesedan gått från att ha tråkigt till att vara uttråkad! Så därför har jag bestämt mig för att gå till skolan imorgon. Jag är inte helt frisk men jag klarar inte av att sitta hemma längre och jag missar sjukt mycket i skolan så det blir bra att dyka upp och ta hem lite grejer och se till så att jag inte ligger jätte långt efter i några ämnen.

Jag möter som oftast upp Amanda vid Odenplan imorgon och vi gör sällskap till skolan som är slut 13.35. En kort dag är bra att börja med när man inte är helt frisk! Sedan planerar jag att köpa lösnaglar och strumpor (även vardagssaker behöver införskaffas då och då) på Åhléns och kanske ta en sväng och sola lite, vi får se hur mycket jag orkar. Nu väntar sängen och en stunds tv tittande.


L - Finner någon några ord ?


       Finner inga ord för alla dessa bilder på twilight pojkarna som finns på min dator.

Idag i skolan hade vi aktivitetsdag vilekt är sjukt skönt för det betyder alltid SOVMORGON. I alla fall var jag på teknikska och polismuseét. Hade väl ganska kul. Annars idag har jag varit på Atleticas öppna hus, en väldigt fin skola. Mordena lokaler och ja fint helt enkelt.
Var det någon som inte såg Sverige - Slovakien ? I sånna fall missa ni något hemskt spännande. Utan att låta för överdriven men jag var hur nervös som helst och blev sur på allt som hände, så typiskt mig och sport på tv.
Nu ska jag nog göra mig i ordning, puss.

Edward Cullen: And so the lion fell in love with the lamb.
Bella Swan: What a stupid lamb.
Edward Cullen: What a sick, masochistic lion.


L

Lagar mat, bloggar sen

S - Still ill

Jag är fortfarande sjuk fast jag kan gott och väll säga att det iafl har blivit lite bättre. För några dagar sedan hade jag 41 graders feber och kunde knappt röra mig , men nu kan jag sitta framför datorn och skriva så att det nästan blir normalt, helt otroligt. Kroppen är dock helt utsliten och orkar fortfarande inte så mycket. Tidigare idag skulle mamma (som jag har smittat och därför också är sjuk) och jag ta en sväng till närmsta affär som (om man är frisk) ligger på 5 minuter gång avstånd hemifrån. Inte nog med att det tog en kvart att gå hela vägen till affären idag utan jag var utmattad och var tvungen att sätta mig ner och vila i 5 minuter innan jag kunde ställa mig upp när vi kom fram så att jag kunde köpa mina riskakor. Utanför affären krokade jag arm med min mamma och tillsammans kämpade vi oss hem. Vid den tidpunkten att jag kom in genom ytterdörren var jag genom svettig igen och fick lov till att vila en stund till. Hur löjligt låter det inte att jag knappt kan gå till affären utan att behöva vila och svettas ihjäl? Jag känner mig hopplös och rastlös. Jag har suttit instängd hemma i 6 dagar, jag har gått ut 2 gånger och båda gångerna svettades jag ihjäl. Jag hoppas för fullt att jag är tillräckligt frisk på måndag för att kunna gå till skolan och träffa lite folk igen.

Ush, nu måste jag vila det är ansträngande att tänka och skriva.


L

Nu var det längesedan man bloggade men jag har inte haft ork eller tid för att blogga eller ens röra datorn.  Men i alla fall idag så har jag varit på bandy med Jossan och Freddie. Vädret var hemskt, det var kallt, blött och blåsigt. Men kul hade vi.
Jag har verkligen inget att dela med mig just nu, är bara trätt och tråkig. Det ska jah ändra på. pussar

L

Stackars lilla Sophie som ligger hemma och är sjuk! Krya på dig sötnos.

Idag och igår var jag på öppet hus, på Östra Real och Norra Real. Två av de skolorna jag har tänkt söka till. Och det tänker jag nog än. Jag vill helst gå linjen sam-ekonomi men är även öppen för sam-sam och sam-juridik. Vi får se hur det slutar. Nu har jag tre öppet hus kvar att gå på, ett av dem är södra latin som är imorgon. Nog snackat om öppna hus.

Skolan idag så slapp vi matten. De flesta lämmnade skolan utom jag och Ida som satt vid skåpen och väntade på att gå att äta lunch med de som är i den andra matte gruppen. En timme satt vi och lyssna på musik och spelade mobli spel. haha. Annars så har agen flyttit på bra, har pluggat lite matte inför procent provet vi har på fredag och jag älskar procent räkning det är det roligaste i matten . Nu har jag precis duschat och ska nu göra mig i ordning för sängen är så trött hela tiden även fasr jag lägger mig i tid.

Vill passa på att tacka för alla kommentarer, jätte kul att logga in och se massa ogodkända kommentarer, motiverar en att forsätta.

Nu säger jag god natt med en bild.

S - sjuk

Jag har mått jätte dåligt i flera veckor och nu har influensan brutit ut!
Över 40 graders feber och frossa är inte det roligaste. Jag försöker verkligen att inte bli sjuk men det går inte bra för mig under 9:an har jag varit mer sjuk än i hela mitt liv och det känns inte bra eftersom det är den sista och en utav dem viktigaste årskurserna. När influrnsan är över funderar mamma på att ta mig till doktorn för en hel check från huvud till tå eftersom jag har mått dåligt så länge.
Nu måste jag vila texten på datorn flyter ihop och blir svarta klumpar.

L

Det blev yttligare en svensk seger, underbart!

Annars idag har jag som vanligt tränat handbollsskolan men efter det var jag på stan med mamma och letade efter skdor. Fastnade för två stycken men tyvärr var de slut i min längd så vi måste leta upp de någon annanstans. De var precis sånna som jag letat efter, lite bredare i mitten så att de passar både bra i pist och utanför.
Mer än så har jag inte gjort idag . Imorgon är det skola igen och en vecka full med skolor att besöka, hur ska man hinna med allt är den stora frågan. Nej nu ska jag nog städa alla min ursäkter är nu borta och då är det väl dags för ett rent rum.

Puss


L - söndag

Handboll, handboll, handboll ja det är vad som visas på min tv just nu. Sverige - Sydkorea är det idag. Jag tror Sverige vinner eftersom det är ca. 8 minuter kvar och Sverige leder med 4 mål. Uppdaterar efter matchen

L - Vad härligt


Har precis sett klart handbolls matchen Sverige - Kuba och vilken match det var! I alla fall för Sveriges del. De bjöd på massa snygga mål och jag menar massa. Matchen slutade 41 - 14 till Sverige som jag tycker är en underbar start. Det är alltid bra att börja en tunering med en vinst, speciellt när det är VM och lite svårare lag väntar senare.
Men matchen var som sagt jätte bra och det var ett mål regn som var underbart att vittna.

Nu börjar snart Körslaget som jag tror jag kollar på i kväll, har inte ork till så mycket annat idag.
Puss


L -

Hola guapas! Hur har er lödag varit ?
Min har varit helt okej. Jag har spelat match och sen vilat. Av någon anledning var jag sjukt trött och orkade inte röra en kroppsdel. kändes som jag skulle dö när jag gjorde de, varför vet jag inte. I alla fall har jag vaknat till liv eller min muskler hr och nu sitter jag och väntar på att Sverige- Kuba ska börja. 20 minuter kvar. Jag hoppas verkligen att de vinner, skulle sitta bra med att börja handbolls VM med en seger.

Nu innan matchen börjar ska jag duscha. Pusss

L - Kan man tänka sig

Kan man tänka sig att jag är uppe så här tidigt på en lördag? Självklart har det en stor anledning, skulle inte precis gå upp så här tidigt en vanlig lördag. Men jag har match kl 0900 i Tibblehallen, mot Täby. Vi ska samlas där 0800 och måste därför åka från Östra station vi halv 8. Nej jag måste äta nu. Vi hörs efter matchen. <3


Va sjutton! Detta inlägg skulle ju publiceasa vid 06:30 imorse och det stod att det snart skulle visas på bloggen? Vad är det för fel ?
Jaja, ni får det sådär 11 timmar senare

S - Ännu en helg

Helt otroligt hur snabbt en vecka går! Det är helg igen och den spenderas som den brukar nämligen med kompisarna.
Antingen spenderar vi kvällen hemma hos mig eller hos Andera, och senare får vi se vart vi tar vägen kanske hamnar vi på någon fest eller hemma hos någon. Vad som helst kan hända, hah. Nu ska jag göra mig iordning, hörs senare

L - FREEEDAG


                    I brist på andra bilder, får ni mitt fina Twilight boys Kollage, haha.

Fredag är det idag och jag har träning om 1 och en halv timme, oj kortare tid än vad jag trodde faktist. haha. Dagen i skolan gick ganska fort. Nu måste jag göra mig i ordning kisses


L - Torsdag


                                  Vilken tur att jag har min Pappa 
 
Bloggar man inte på en dag så passar Sophie att kasta in inlägg, sicken tur att jag har henne.
Så ialla fall igår bestämde jag för att ta det lungt och inte använda datan speciellt mycket. Jag tränade på kvällen och ja det var ungerfär allt.
Idag var jag i skolan, första lektionen hade vi en vikarie som hette Boogie. Hon var ja, ni skulle hört skämten. Ananrs har inte så mycket hänt. Känner just nu att detta var ett värdelöst tråkig och onödigt inlägg, men jag orkar inte bry mig....

// Lovisa

S - Saknar

Jag saknar inte värmen så värst mycket men jag saknar ljuset och färggranheten i naturen. Promenader sent på kvällarna även på vardagar och lyckan av att kunna sitta ute en stund utan att frysa ihjäl men ändå kunna kura in sig i en stor halsduk. Kan inte våren komma snart?
Det är olidligt att vänta..


S

Jag ska upp 06.30 imorgon men jag har ännu inte gjort en ansats att gå till kojs. Jag har inte heller pluggat så mycket som jag borde tills imorgon och är därför besviken på mig själv. Det finns inga pengar till hands och jag behöver verkligen en ny mobil. Ush, livet är orättvist det ända positiva är att det finns något i min väska som jag suktar efter (och det är inte godis)

S - planer

Planerna inför resten av veckan:
Torsdag: Skolan och när den är slut möta winne tillsammans med Amanda och David för att fixa lite saker inför helgen.

Fredag : Skola (som vanligt) och senare kanske jag tar en sväng hem till elin och sover där om inte det blir av har jag en hemma kväll.
 
Lördag : Gå på cybergymnasiets öppethus tillsammans med David och senare på kvällen möta upp några för "chill" kväll eller fest(vi får se)

Söndag : Trovligtvis plugga, men oväntande saker kan ske.

S hatar tyska!

Jag är proppmätt! Mamma hade lagat någon jättegod fransk maträtt med sparris till och det var utsökt, känndes som man satt på en fin resturang och åt verkligen inte som man satt i det gammla köket.
Amanda har äntligen kommit hem från Thailand. Hon är min lilla solstråle som alltid kan få mig på bra humör och det behövs verkligen!

Jag hatar verkligen Tyska! Min lärare är en inkompetenet, ful ödla som varken vill (eller kan) lära mig något inom ämnet 
Jag har bett att få hoppa av men min mamma säger klart "nej!" eftersom hon tror att jag åtminstånde kan klara G. Hon kommer bli krossad när hon ser mitt IG på dem nationella proven som jag känner på mig kommer gå åt helvete!
Men ändå sitter jag här med obóyen i handen och tyska boken framför mig för att en en gång öva in dem förbannade, dumma, idiotiska glosorna!
Och btw hur skulle det gå för victoria om jag lämnade henne på tyskan? trovligtvis bättre betyg men inte sådär jätte uppåt lektioner, hah nej jag får uthärda bara i några månader! När jag slutar grundskolan ska jag ALDRIG mer läsa tyska!


S

Jag älskar att läsa omöjliga kärleks historier och Katarina von Bredow är en utav dem bästa författarna inom detta ämne!
Efter att för fem minuter sedan läst ut :syskon kärlek, tar jag mig nu an boken: Expert på att rodna. Som även den är en bok om en nästan bror och självklart omöjlig kärlek.
Jag har också en tredje bok av Katarina von bredow i bokhyllan som heter: Knappt lovlig, kanske läser jag också den om jag fortfarande har lust.


Nej nu väntar sängen och boken, sov gott!

L - Mål

I år bestämde jag mig för att jag ska sätta mål för den här terminen och hålla dem.  För att försöka motivera mig själv och andra som läser detta så ska jag skriva dem här.

  • Ta tid till att plugga. Försöka med att sätta mig att plugga direkt, ingen tv eller dator innan
  • Gå på alla träningar, inte ha några bortföklaringar som trötthet, för mycket plugg etc. Träna är lika bra för kroppen som för hjärnan.
  • Inte skjuta upp skolarbeten.  Hör ihop med punkten ovanför
  • Planera mera, vad ska jag annars ha min kalender till ?
  • Lägga mig i tid på vardagar. För att må bättre och för att orka mer
  • ta tid till mig själv för att göra sånt jag känner för som bada skumbad, lägga anisktsmask. Må bra både på insidan och utsidan kan man väl säga, att jag vill uppnå
  • Gå upp i tid så att jag slipper stressa. Att ta det lungt på morgonen är skönt. Kan man äta i fred, välja kläder och kanske plugga lite extra inför tec, prov.
  • Äta ordentligt spec frukost så ifall skolmaten är dålig håller jag mig mätt längre. Äter jag inte frukost finns det risk att jag blir grinig och inte orkar med saker, det vill jag helst undvika.


Jag tycker att sätta mål för sig själv är ett bra sätt att motivera sig själv att jobba hårdare, att verkligen anstränga sig. Visa vad man går för, helt enkelt. Jag har även en mål lista för andra saker som betyg och annat som rör sig i mitt liv. Men de ska jag nog inte dela med mig än. 

Avslutar med en liten fråga som det skulle vara kul om ni svarade på : Brukar ni sätta mål på något i livet? Då menar jag allt från skolan till vänner och kärlek ?
 


L - Hinduism


Bild från slutet av förra året, oj när man säger så låter det som det var jätte länge sen.

Nu sitter jag och pluggar lite hinduism. Vi ska kunna allt vi gick igenom på lektionen igår imorgon för ja vem vet om vår lärare tänker förhöra oss eller ej. Vi gick igenom lite grunder i religonen som jag kan om jag vill lära mig ganska snabbt och det är det jag gör nu. En liten passande grej är att filmen The Guru går på tv som utspelar sig i till och börja med i landet där hinduismen är som störst, vet ni vilken ? Indien såklart.
Nu ska jag plugga lite till sen sova, puss .


S

Gud!
Kom precis in genom dörren efter att ha spelat pingis i 1 ½ timme. Mamma tyckte det var tråkigt att jag bara satt hemma (det vill säga vilade) och tvingade ner mig i källaren för att spela lite. Jag trodde absolut inte att det skulle bli roligt över huvudtaget men det blev rätt trevligt och t.om kul!
Jag är utmattad just nu och snart blir det middag, sedan får jag sätta igång med läxorna och trovligtvis läser jag lite senare.
Ha en trevlig eftermiddag/kväll så hörs vi senare!

L - It's just an other Tuseday


Vanlig tisdag och skolan var man i igen. Vi hade ett par roliga lektioner och ett par mindre roliga. Vi fick även göra hör delen på förra årets nationella. Efter att man har gjort förra årets så tänker man att det kommer inte bli lika svårt som man tror. Man behöver bara vara uppmärksam och lyssna och läsa noga. Efter skolan gick jag Elsa-Pauline och några killar till BK och åt mat.
Nu sitter jag och kollar när alla öppet hus är på de gymnasium jag är intresserade av. Måste skriva in alla i min kalender så att jag inte glömmer att gå på dem.

Nej återkommer senare, kisses

L

Nu har jag precis duschat och smörjt in mig med body butter från Body shop. Åh , jag känner mig som en ny människa. Skulle hela tiden vilja känna mig så här fräsch, ni vet känslan av just kommit ur en lång dusch och smörjt in sig med den godaste lotion man äger. Ahh nu fick jag ett sms som jag gärna vill läsa. Ska även nu sova, krypa ner i sängen med min bok. kisses

S

L´s inlägg rasar in med väldig fart meddans mina kommer lite ojämt och segt.
Har precis ätit mig proppmätt på pasta och champinoionsås och tänkte lägga mig ner en stund för att låta magen vara ifred en stund (låter som min bästa idé på länge!). Inatt sov jag ungefär samanlagt en timme och däför är jag väldigt seg just nu och tycker inte det är någon idé att börja med läxorna eftersom jag endast skulle somna då. Iställer tänkte jag spela lite guitar hero (för att få igång hjärnan) och sedan läsa en utav mina favorit böcker, som heter "Syskonkärlek"
Har du inte läst denna bok, säger jag bara LÄS DEN!
Den är helt fantastisk och alla skulle nog vilja ha en pojkvän som Ludvig (dock att han då inte är ens bror). Den ger en tårar och glädje och lycka, men också sorg till slutet och det är det som gör den bra!
Så om jag var du skulle jag just i detta ögonblick springa ut på stan och försöka få tag på boken innan alla affärer stänger!


L - träning på G


''Jag jobbar svart ikväll'' Min mysigaste tröja. Fått den av pappa och det står för att den kommer från resturangen Svartkrogen där man äter i totalt mörker om jag inte minns fel.
Nu ska jag snart åka iväg till träningen. Ska möta upp Alicia på Odenplan, eller ja nere i tunnelbanan. Undra om hon lyckas komma i tid idag. Nej nu ska jag packa det sista . Kisses

L - Like always


Jag klarade verkligen inte av att ta någon seriös outfit bild så ni får leva med dessa.
Linne H&M, t-shirt Gina tricoot, Jeans Nudie, Hood H&M, Strumpor H&M. En enkel måndag

Nu är jag hemma och ska skriva enn snabbt inlägg innan jag drar igång med pluggandet. Skoldagen har gått ganska fort och inte varit allt för jobbig. Vi fick på engelskan göra förra årets Nationella prov så vi kan se hur de kan se ut. Var lättare än jag trodde. I alla fall så fick jag några läxor till både denna vecka och en till nästa som jag ska försöka klara av så fort som möjligt. Ett av min mål som jag ska dela med mig av här var att inte skjuta upp saker.
Ikväll så blir det träning!

Återkommer när all is said and done. Kisses

Hur var eran dag ?

L Kvällsfrisyr ?


Den största spegeln som finns i mitt rum är den jag har i en smink låda som jag fick i julklapp av min kusin, hur lyckat är det ?

Är det någon mer än jag som på kvällen sätter upp håret på något sätt när jag vet att jag inte ska göra något speciellt mer den dagen mer än typ tvätta ansiktet eller glo på någon film ? Kvällen till ära har jag satt upp det i en knut på huvudet, som lilla my i Mumin. För mig återstår inte så mycket mer av kvällen  än att ta bort smink, borsta tänderna och byta till pjyamas innan jag kryper ner i min varma säng med min underbra bok Om jag kunde drömma. För andra gången eller ja 2½ gången om jag ska vara ärlig. Nej nu ska jag se till att få allt gjort. God natt.

ps. Detta är bloggen 100 inlägg, haha ds.

L - Music


                                   Bella's Lullaby - Robert Pattinson/Edward Cullen

Är det någon mer än jag som har fastnat för denna låt? Jag brukar inte vara en person som lyssnar på musik utan text men det är något med den hära. Det kan vara för att det är Robert Pattisnson eller att den är från Twilight eller helt enkelt att den är så fin att man nästan vill börja gråta. Jag vet inte vad jag ska tro men jag tänker lyssna vidare på den!

Har ni någon låt ni absolut inte kan sluta lyssna på eller som ni bara tycker är helt underbar ?

S

Efter tre dagar i sängen med reliv om min nya bästa kompis mår jag nu mycket bättre. Så imorgon blir det till att gå upp i ottan och pallra iväg till skolan, inte direkt något jag ser fram emot men det är livet.
Amanda kommer hem från thailand någon gång i veckan och på onsdag ska vi ta oss till söder och fika på café string (om pengarna har ramlat in på kontot)

Ska försöka hitta min kamera sladd snart så att det kommer lite vettiga bilder in på denna blogg, i nuläget känns den lite tråkig om jag ska vara ärlig!


L - All eyes on me.


                                    Gjord om några bilder på mina ögon.

Då var ungefär helgen över som jag inte åstakommit så speciellt mycket på . Har städat lite, sovit och tränat handbollsskolan. Imorgon är det dags för den första hela skolveckan och jag väntar mig redan massa plugg. Känns som de kommer ge oss masa på en gång.
Vecka 4 har vi vårt första prov i matte och efter det följer alla nationella och annat som våra lärare kan tänkas komma på.
 Nej nog pratat om skolan. Tycker vi ska tänka så här iställlet: Ny vecka, nya möjligheter.

PUSS

L Good night


Nu säger jag god natt med en bild när jag igår spelade GH WT . Ska upp vid senast 9 imorgon , knattarna behöver en av sina tränar. Puss och kram

L


Jag tänkte rekomendera en helt underbar bok serie! Det är böckerna om Isabella Swan. I alla fall tycker jag och många andra att dessa böcker är underbara.  I nu läget finns tre stycken på svenska, Om jag kunde drömma, När jag hör din röst och ljudet av ditt hjärta. Den fjärde och sista som är den tjocka längst ut till vänster kommer ut på svenska i början och mars.
Som ni nu ser så har jag fler böcker än vad som finns men två av de är på engelska. I alla fall tycker jag att alla ska läsa dessa böcker för de är helt underbara, man blir helt fast och man börjar längta efter en kille som Edward Cullen .
haha.

L - Sábado


Fick min efterlägtande pizza till middag idag, den åt vi vid vårt köksbord som mamma hade dukat.

Nu är det en lördag kväll och ja tänkte bara ta det lungt, kolla på tv, spela guitar hero och läsa om Om jag kunde drömma.

Vad ska ni göra själva ikväll ?

L - tävling

Här har du en tävling om en design som är hur lätt som helst att vara med i! Gå med du med. här har du den!

S

Jag är fortfarande sjuk och det känns lite som man sviker sina vänner när några av dem t.om fyller år i helgen och man inte kan gå ut. Jag funderar på att istället ta ett varmt bad och läsa en bok. Varva ner och sluta vara så stressad hela tiden. Kanske spenderar jag lite tid tsm med familjen också som jag annars inte umgås speciellt mycket med.
Laddade ner Nickelbacks nya album till ipoden igår. Som porr för öronen, kunde inte hitta en ända låt som var dålig. Hela skivan var sjukt bra!


L - Lördagsstäd

  
                    Så som mitt rum såg ut för ja en timme sen

Hej alla söta små läsare! Just nu håller jag på att städa mitt rum och ladda ner liter musik till min bärbara dator. Ska så snart som möjligt köpa en ny iPod då min är väldigt trasig, blir en ny rosa, såklart. haha.
Men innan det måste jag städa mitt rum som det såg ut som en bomb slagit ner.


L - GUITAR HERO

Nu har jag spelats guitar hero i, ja , två timmar! Har nu öppnat massa nya låtar inkl. Moonson. Ungefär nu ska jag krypa ner i sängen och sova, imorgon eller rättare sagt idag ska jag städa och om jag då hittar kamera sladden bjuder jag på mängder av bilder.
Pussar

                                  I Can't get enough!

L

Ja då var det helg igen efter två dagar i skolan. Skolan har börjat köra igång och vi har börjat få reda på när vi ska ha våra nationella prov. De första ligger redan vecka 6 och de är svenska men vet ni vad, DÅ ÄR JAG I FRANKRIKE OCH ÅKER SKIDOR DAGEN LÅNG! Känns lite jobbigt att behöva gör de efter men skolan sa att jag fick åka och ja då gör man det ju, haha.
Efter jag jag och några hem till Oscar och spelade Rock band, som är typ exakt samma sak som guitar hero world tour med trummor och allt sådant. Jag bestämde mig att prova på sång, haha som det lät men jag klarade 99% på Monsoon och 100% på Dani  California.

Nu sitter jag i sången med en godis påse som är dagens tröst då min träning var inställd, jag som faktiskt kände för att träna på en fredag, hoho. nej nu ger jag mig med dåliga skämt och allt så. Hörs kisses

Ytterligare en twilight kille med en underbar mage, haha. Jag och Sophie kan inte få nog av dessa skönheter, MAGAR <3

S

Eftersom jag är sjuk kommer jag inte gå ut utan istället spenderas fredagen osminkad i sängen med gurk, morötts och papprika stavar som ska doppas i vitlöksdipp och istället för läsk mineral vatten. ( I love soda stream) ,hah mitt försök till ett lite nyttigare liv. 

Lovisa jag håller fullständigt med om ditt inlägg innan men varför tog du bilden när han har långt hår, så mycket snyggare i kort!

  


L

Nu var skolan igång ogen och det känns helt okej. Dygnsrytmen har jag inte hittat tillbaka till vilket gör att jag är grymt trött och ska nu göra mig i ordning för att sova. behöver sömn!!!
Var på stan idag efter skoan köpte örhängen, foundation och en tröja, bilder kommer imorgon!

Det var inte bara Robert Pattinson som var snygg i Twilight, haha. Men jag erkänner att Taylor Laurent är snyggast i kort hår. Ger även hans mge plus poäng, eller vad säger du Sophie ? <3

S

Ska upp och gå till skolan om några timmar, ush är inte alls peppad på en dag som börjar 08.00 med tyska. ABSOLUT inte!

Kanske borde gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon?
Får se.

S

Ush känner mig sjukt ful och inte på topp , ska under 2009 få bättre självförtroende. Nej ush fy fan tänkte ta ett bad och få bort alla sånna tankar, det går ändå inte att ändra just nu. hah.

 Sophie just nu,

L - Sista dagen

Idag är sista dagen på jullovet, känns både skönt och jobbigt. Skönt är det för att många redan börjar idag och jag har en dag kvar och jobbigt är för hur sjutton ska jag ta mig ur sängen i morgon bitti? Och för att min dag ska bli ännu bättre börjar vi med SPANSKA, haha, internt skämt, på något sätt.
Jaja, sista lovdagen spenderas nog hem med de sista 200 sidorna i Breaking dawn, städning och datorn. Känns skönt att ta det lite lungt. Har även träning ikväll som jag tänkte gå på.

Snart ska jag gå och värma gårdagens matrester, hemmagjord thai mat, mums.

Puss puss


S

Här sitter jag helt påkläd med mössa och halsduk och allt och ändå fryser jag så in i helvete!

Det finns inte så mycket att säga imorgon är det sista lovdagen och den kommer spenderas i sängen med en bok eller så går jag och fikar med victoria.
På ett sätt saknar jag skolan att det finns planer över vad som händer och en anledning att gå upp ur sängen, få träffa sina kompisar, osv. Men lov är ändå det mysigaste som fínns och precis när man vant sig vid det så börjar skolan igen. Det är otroligt irriterande, det borde förbjudas!

Nej nu ska jag handla lite godis och sätta på en mysig film.


L


486 sidor på engelska på mindre än 2 dygn. Jag tror det är något fel på mig.

 Med alla Twilight böcker jag läst har jag aldrig kunnat sluta om jag börjat, de är som en drog som jag nu ska gå tillbaka till. Ska köpa den på svenska när den kommer ut i mars.

Who to blame ?


L - Vaknat

Så där nu hr jag äntligen börjat vakna til, har sovit helt underbart i natt. Sommande innan tio och vaknade till för första gången vid elva då pappa sa han skulle på gympa efter det sov jag till halv ett och åt bullar till frukost.
Dagens plan är bio och gissa vaf jag ska se? TWILIGHT såklart, för andra gången. Ska se den med Sophie, Elsa, Estelle, Oscar och Ted. Äntligen får jg se min drömprins igen, ååh jag är lika patetisk som de andra 1000 tjejerna som sett filmen, men så är det bara.
Nu ska jag ta mig upp ur sängen tvätta håret, få ut allt handbollsvax jag har upptäckt satt kvar i håret och sedan klä på mig, visste ni att det är -4 ute ? Satan vad kallt.


Bild från Tygrikenatta, tagen från Vendelas Facebook. =)

L - trött tröttare Lovisa

Usch och fy vad jag är trött, kom hem för några timmar sen och har bara suttit i min säng och läst fjärde twilight boken på engelska, vill ni hitta den åk direkt till centralen för där fanns tio stycken de är slut på alla andra sätllen.

I alla fall så har jag spelat en nattcup och det var det roligaste samt det jobbigaste i hela mitt liv. JAg gick upp klockan 6 igår för vå skulle samlas halv åtta vid ringe, centralen. På tåget försökte de flesta sova, jag lyckades inge vidare var i stadiet mellan sova och vaken hel tiden. När vi kom fram till Skene fick vi ett klassrum och då tänkte vi sova lite till, men hur lätt är det att sova på en hård bänk eller på golvet med en kudde? Först matchen vi hade var vid 21:35 sen var nästa match 00.15, 02.05, 04:30 och sist 06.30 som var semi finalen. Efter åt var vi alla trötta och vi gick och la oss i aulan/biosalongen och sov på de mjuka stolarna i 1 time innan vi åkte hem.

Nu är jag så trött att jag ska sova, hoppas detta är läsbart för jag orkar inte hålla ögonen öppna. Vi hörs imorgon . Puss

S

Jag har verkligen inte tid för att sitta vid datorn just nu. Lovet närmar sig sitt slut och festandet och mysandet med vännerna tar fart nu i slutet!
Nyår var skit bra, vi hade det mysigt hemma hos Johanna och vid tolvslaget var vi på st:eriksbron och skrek och tittade på raketer. Jag kan nästan inte tänka ut ett bättre sätt att inviga det nyaåret än med sina närmsta vänner och liten mini fest, kan ni?
Dock kom inte L och det gjorde mig ledsen, ville ju ha henne där också.

Jag och David sov hemma hos Elsa igår, vi kollade på film och pratade hela natten lång. Det är inte så illa att ha nära vänner när man tänker efter.

Nu ska jag ta en lugn stund åt mig själv, kanske äta lite. Under lovet har man sovit så mycket och varit vaken hela natten så det har inte direkt blivit några mattider eller något sådant, högst 2 mål per dag om ens det, ush jag är lite besviken på mig själv. Jag får helt enkelt skärpa mig när skolan börjar, ta tid att äta ALLA dagens mål och motionera regelbundet, hah, vi får se hur det går.

L - Hej då

Nu ska jag snart sova! Har precis packat klart min trunk med alla kläder och skit som ska med. För er som inte vet åker jag imorgon på en nattcup i handboll i Skene. Med natt betyder det att vi spelar matcher hela natten. Finalen liger vi halv åtta på morgonen. Ska bli jätte roligt och hoppas verkligen jag kan håll mig vaken, haha.

Nej nu ska jag sova, har lång resa imorgon. Kisses

L - Mitt 2008 2

Maj
Här forsatte jag , Johanna och Felicia ses på kvällarna i vasaparken, det var våran tradition.

Värmen kom även runt denna tid och det var dags för första doppet.


Juni
Jag tog bort min tandställning jag haft i över ett år. Fick för första gången raka fina tänder och inga, kannintänder med mega överbett. Ni ska bara se mina kusiners imitation av hur jag såg ut innan.

Åkte på Konfaläger i tio dagar på öland med både gamla och nya vänner.

Konifmerade mig i Adolf Fredriks kyrka


Juli
Sommaren var i full gång spenderades med vänner och släkt.



Augusti
Åkte på en två veckors semester med familjen till Marmaris, Turkiet.


Sen började skolan igen


Del tre kommer när jag kommer hem på söndag, eller på måndag få se hur pigg jag är  . =)


L - Mitt 2008

Nu ska jag försöka på att resumera mitt 2008!

Januari

I början av 2008 var det så här man dagligen såg ut och gick runt. Kanske inte det man är mest stolt över så här i efterhand men så är det med det mesta . H&M's solpuder domminerade i smink lådan eftersom de väldigt lätt gick sönder hade man allitd fler på lager.


Jag och mina vänner drack väldigt många frappinos från espresso house, än i dag är de goda men inte lika beroende som vi var då .

Februari
I början av februari butte jag ut min skruttiga kamera med MP3 mot en bättre.
 
två av mina första bilder, Oscar på Romme resan med skolan och mina kära vänner Estelle och Sophie utanför skolan.

Jag åkte på min andra skidresa till Österrike, Schladming. En härlig resa med härligt väder på toppen och trevligt folk. Höjdpunkten på veckan var såklart rodeln. Pappa fattade inte hur man körde så jag fick åka med skidledaren som kunde för att ja, då slapp jag ramla hela tiden. Kommer ni ihåg de där målade kossorna som stod lite varstans i stockholm för något årsen ? I alla fall sånna stod i backarna i Schladming.

Delar av ''gänget'' i Schladming och utsikten på Dachsteinglaciären

Mars
Kusin vitamin Bea kom på besök till Stockholm under sportlovet och vi bestämde oss för att bli som barn igen och åkte till tekniska museét. Vi blev swdan galna tonåringar igen och shoppade runt i stockholm.

Denna månad träffade jag Tove igen, vi ses inte lika mycket längre på något sett. Men det satte vi ändring på här och det gör vi än. 

Jag sålde min soffa på blocket för att få större plats i rummet, han som köpte den betalade 200 kr extra .


April
Jag träffade Elin igen på lite längre tid. Vi var väldigt bra kompisar i mellanstadiet och även 6:an men sen bytte hon skola och vi blev olika i våra stilar och gled ifrån varandra. Men hon komer ändå alltid vara en av min närmaste vänner fast på längre håll.

Kommer även ihåg när Alicia och jag plankade in på djurgårdens damlags match på kristineberg. Inte speciellt svårt kn jag säga er.

Jag, Johanna och Felicia brukade träffas på söndagskvällar och ibland även på vardagskvällar i vasaparken med en kamera med att dokumentera allt galet vi gjorde.


RSS 2.0