Dagen



Dock är den 1 timme och 20 minuter sen...

s - hemma

Hemma nu. Elsa är också här och vi ska ha en mys kväll. Se på film ,snacka skit och dricka cola!

S - åhhh

Bussen går typ inte pågrund av skit marathon, jag blir så sur!!!
Ska iafl in till stan nu och träffa Elsa.

S - godmorgon

Vaknade nyss och tänkte snart ta en sväng på stan och sedan ligga i solen som en död fisk hela dagen!


L - Fredag


Nu har man lämnat in varenda skolarbete i nian, det känns helt overkligt. Tänk snart är det slut! Usch, kommer sakna allt och alla. På so:n idag tog vi faktist upp massa saker som har hänt genom åren, och herregud vad vi skratta. Vi har sjukt roliga minnen. allt från Annika Finér till vad vi gjort med alal våra vikarier. Góa skratt hade vi!
Ikväll ska jag kanske ut med några kompisar och imorgon åker jag timm min kompis land.

S - ensam

Ensam hemma hela helgen, sjukt skönt att slippa föräldrar och den skällande hunden ibland!
Nu ska jag till affären och ikväll blir det middag med en kompis och senare feeeeeeeeeest!

When you left you kissed my lips.

Hur kan man känna sig så naken framför en människa? När jag möter din blick känns det som du kan se rakt in i mig. Jag hatar det, men känslan som också bildas i kroppen den som får det att kittlas överallt är fantastisk.


Kolla vad min pappa gav mig idag

0-790914d3fdfa47d394435d49bdef8ff6.png

Kolla vad min pappa gav mig idag, juicy tubes från lancome. <br> /Lovisa


S - upptagen

ska skriva 3 uppsatser till imorgon, wish me luck!

S - irriterad

Biologiprov imorgon, mensvärk, sugen på chokolad, irriterad, arg och bråkar med en gammal kompis. Kan dagen blir sämre?

S - Sol

Efter att spenderat hela dagen ute i solen är jag nu röd som en tomat på kinderna och insåg för en stund sedan att jag bränt mig rejält! Trots detta går jag ändå ut och sätter mig i solen med biologiboken. Jag kommer ångra det senare!


S - lost

Jag är lite lost i huvdet just nu och det är så mycket plugg att jag inte hunnit skriva. Idag blev jag så förbannad att jag började blöda näsblod(?) Men så kan det tydligen gå när en arg och frustrerad Sophie kommer i farten. Har btw köpt en vit klänning till skolavslutningen, den är super fin men måste kortas ner lite. Frågan är hur vi ska göra det eftersm jag råkade ha sönder min mammas symaskin för några veckor sedan. opps.

L - Genetik och evulotion


Här sitter jag och pluggar genetik opch evulotion, lite intressant faktist. Biologi är det enda NO ämnet jag tycker är roligt. Vi har som sagt prov på tisdag och denna gång är det ganska många sidor som ska in i mitt huvud och då måste jag kanske fortsätta nu!

L - söndag


Idag är det söndag och den sista lediga dagen och vet ni vad det känns inte helt fel. Äntligen kan man få träffa alla igen, haha. I natt sommnade jag runt kl fyra då jag igen hade legat och smsat till klockan halv fyra, snart får jag väl söka hjälp, haha.
Idag ska jag plugga och följa med mamma och handla. Vi har fotbollstunering i skolan imorgon så man ska ha med sig matsäck. Vi ska iår vinna tuneringen vi förlorade basketen så hårt förra året, haha.

Nu väntar biologi boken någonstans, kisses.

L -Jeans shorts

Jag måste skaffa mig ett par till jeans shorts. De jag har från förra sommaren har en slitning/hål som ioförsig är lite mode över men de är ungefär mellan benet hålet är, haha. However så hittade jag dessa på H&Ms barn avdelning, billigare.

L - Me gusta


Dessa tre bikinis måste jag ha, det är bra så. Alla är frn H&M.

L


Just nu sitter jag och lyssnar på lite låtar på spotify. Är helt klar med städningen vilket känns urskönt. Har absolut inga planer för kvällen men blir säkert en film eller nått. KISSES

L - Lördag?


Jag är helt lost när det gäller dagar och har nog vänt min dygns rytm. Jag låg och smsa till halv tre i natt, det kanske inte var mitt smartaste drag men men sån är jag. I alla fall, just nu sitter jag och lyssnar på gammal musik på spotify men ska snart återvända till mitt rum för att fortsätta städa.
Det är verkligen störande att inte ha en dator där just nu. Jag kommer åter sen. PUSSAR

Vi saknar alla era gulliga kommentarer! <3

Reklamen

Vi jobbar på att få reklamen till höger sida, någon som vet kan skriva en gullig kommentar.

L - bilder

Lite bilder från onsdagens spex foto. tema 50-tal

L - torsdag

Halloj bloggen! Nu har jag tagit mig in på mina pärons data och sitter och lyssnar på spotify som finns här. Idag har jag varit på stan med Id, köpte par jeans tights och en axelbnadslös bh till min bal klänning jag köpte igår. Igår kväll tränade jag innan jag drog ut och träffade Madde och några av hennes killkompisar i Vasaparken.

S - Shopping och ett nytt hemkunskapsbetyg

Japp, jag klarade provet och fick mitt VG! och innan var jag en snabbis på stan med Amanda, köpte 2 par trosor till priset av 1 på H&M, sjukt najs!

S - Hemkunskap

Jag ska göra om mitt prov i hemkunskap och förhoppningsvis höja mitt betyg. Därför spenderas hela min kväll med hemkunskapsboken i handen...

L - Bad news

Sitter just nu vid mina föräldrars dator för att skriva ut några papper. Tyvärr bloggade jag inte mer igår för min dator pajade och kommer troligtvis bli upphämtad imorgon för att lagas. det som oroar mig mest är min ca 9000 bilder som ligger på den, kommer de att överleva? Jag kan säga att det är inget fel på hårddisken och den går att starta men skärmen fungerar inte. Av dessa 9000 bilder är 509 stycken av dem från fotograferingen med min kusin och några av dem skulle användas till mitt sista bildprojekt, de kan avgöra vilket betyg jag får och nu vet jag inte ens om jag får se dem igen! Deadline om en vecka......

Usch, men det jag ville säga är att ni får räkna med att jag inte kommer blogga så mycket på ett litet tag tills jag får tillbaka min dator eller en ny. Jag hoppas verkligen att ni fortsätter läsa för S kommer fortfarnade hålla bloggen vid liv. Nu ska jag äta och sen gå och träna.

Puss på alla söta läsare<3

gammal data, gammal bild, egentligen den enda bilden jag lyckades hitta. Min nacke på grönan typ 2007.

S - pass

Kom nyss på att jag inte har något pass eftersom mitt gick ut för ett halvår sedan. Så nu blev det lite stressigt när jag insåg att jag ska åka om 5 vekor.. Stress!

S - söndag

Det har varit en lugn helg för min del inte så stressig som den brukar bli. Idag har jag varit på landet. En liten kolonistuga i  Bromma. Det var super mysigt och jag fick även träffa Natalie som btw ska köpa en super söt Golden retriever på onsdag! Jag är avensjuk till tusen trots min lilla pudel som ligger och kollar på mig från sängen. Jag får väll nöja mig för nu, fast i framtiden kommer det bli fler hundar. Det kan jag lova!

L - Good morning

God morgon våra söta läsare!
Klockan är tjugo i tolv och jag ligger fortfarande och drar mig i sängen, orkar seriöst inte resa mig upp. Igår blev det inte mycket blogg för min el var helt enkelt för trött. På stan igår köpte jag ett par klackskor på H&M som jag letat efter ett tag, visar bilden sen. Kanske ska jag ha de på vårfesten, är så förbaskat kort gemfört med alla andra.

Idag blir det nog stan med mamma när hon sprungit klart. Ska kanske köpa en klänning till vårfesten men jag väljer just nu mellan två olika vilket gör det svårt. Sen så finns den ena bara på nelly.com eller ja den fanns på topshop i största storleken. Men vi får se hur det blir.

Nu ska jag nog bädda sängen, duktiga jag.


S - Norge

Norge får min röst ikväll bara för han är så jävla söt!


S - Lördag

Sov hos Elsa igår men är redan hemma. Jag är seg och vill ha picknick ute dock finns det ingen som kan. Fick massor med förslag över vad jag skulle göra idag t.ex följa med ut till Max land eller gå på  stan, men allt det känns fel och jag är inte taggad. Därför kommer jag troligtvis sitta hemma resten av dagen och kanske även kvällen om inte humöret höjs!


L - Utgång

Snart ska jag dra ut på stan med Ida. Vi ska shop til we drop, haha. <3


L - Morgon

Godmorgon bloggen!
Jag vaknade för någon timme sedan och sovit hur bra som helst, minst åtta timmar.
Igår var jag som sagt på rixfm med Elin, Madde och Stin, träffade även några gamla vänner som det kändes som inte träffat på år. Efter vi varit i kungsan mötte vi upp Sophie, Emma och Elsa och åkte hem till Elsa där jag stannade tills någon gång efter midnatt då jag gick hem.
Idag blir det nog stan med Ida, min garderob måste allt tas och uppdateras lite. Nu måste jag börja gör mig i ordning, puss och kram.

L - Fredagkväll

Ikväll blir det rixfm i kungsan med ett gäng trevliga tjejer, hinner inte blogga mer, vi hörs senare.

L - Can our roads cross again?


En bild jag hitta på min dator nu när jag håller på att välja ut bilder till mitt bildprojekt. Mitt tema är vänskap och jag har delat upp det i 3 eller 4 delar, med kanske 3 bilder på varje. Min tanke är att visa olika metaforer för Vänskap. Denna bild vill jag ha med men jag vet inte till vilket vänskaps tema, det  kan vara något med att man har bråkat och träffas på mitten. Ellen är i mitten, där bådas åsikt ska möttas och de blir sams igen. Vi får se hur det blir. Ska redigera bilderna lite till så får vi se hur det slutar.
Puss


L - bakdags

Jag vill och ska baka, men frågan är vad!

Kladdkaka eller kolakakor? Jobbigt att jag gillar båda lika mycket och är ett hej dunder till kakmonster, därför älskar jag min mormor och min farmor, bullar och kakor var eviga dag. Nu ska jag grubbla vidare

L - It's stuck in my head


Sommartid Jag är tystnaden och vinden.
Mitt land är ditt land allt är fritt.
Sommartid Jag är lyssnaren, som tårar mot din kind.
Min dröm är din...

Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när,
du stack ett hål i min kevlarsjäl.
Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl.
Kom gör ett hål i min kevlarsjäl.

L - Klänning till vårfesten


Kanske är det denna klänning Lovisa kommer att bära på vårfesten. Om hon inte hittar en på stan i helgen blir det helt klart den här.
Vad tycker ni om den ?

L -torsdag

Trött och borde plugga bloggar sen.

S - miss sixty

Syr in ett par gamla miss sixty jeans!

L


Dessa två sötnosar från Ginat tycker jag väldigt mycket om. De känns väldigt sommriga och funkar nog lika bra till tajta jeans som till slitna jeans shorts.  149 kr kostar de.

L - shoes



Gillar dessa skor från H&M för 298 kr. Dessa ska jag kolla in nör jag nästa gång går på stan. =)

L - Jag glömde ju..

..visa klänningen jag hämtade ut i måndags! Här har ni den.


L - Onsdag


Ni kan aldrig få gissa hur tidigt jag fick sluta idag! Jag fick sluta 3 och en halv timme tidigare än vad jag egentligen ska, alltså slutade jag klockan 10 och började halv nio. Nu ska jag umgås med några kompisar, hörs senare.

S - Najs!

Om 6 vekor ligger jag på en strand i Turkiet med Ehline!

L - black


Har varit sugen på att köpa en jumsuit den senaste tiden. Plagget är väldigt enkelt, både shorts och linne i ett, inga kläd problem här inte. I alla fall denna kommer i från H&M och kostar 249 kr.

Like it?

L - Tisdag

Dagen började med ett nationellt prov i kemi som inte gick så jätte bra, försökte svara på det mesta, men ärligt hur mycket kommer man ihåg i från 6:an och 7:an? I alla fall så varade det provet i 150 min och jag gick ut när det var ungefär en timme kvar. Jag kände att jag bara drog ut på tiden om jag satt kvar.
Sedan hade vi tre lektioner, no, slöjd och engelska. På släjden håller jag på att bordera och det gör jag även nu. Jag broderar mimmi pigg som liten, Om jag blir klar ska ni få se en bild.
Nu ska jag återgå till mit borderi. PÖSS
                                             Dagens låt:

L - Blått är flått


Älskar ryggen på det här linnet ett plus är att det är lite oversize och inte sitter som en smäck.  Med ett par svarta tights till blir det mycket fint. 149 kr på Gina tricot.

Hiss eller Diss?

L - God morgon

Nu är det tisdag och klockan är snart tjugo i åtta. Klockan halv nio har jag nationellt prov i Kemi, i nästam tre timmar. Hoppas på det bästa.
Nu måste jag göra mig i ordning så att jag kommer i tid. :)

S - Snabbmat

Kom nyss hem, är sjukt hungrig ska göra lite nudlar till middag...

L - meningslöst inlägg

Nu sticker jag på träning!

L - panik

Usch den 2 juni har vi vårfest i skolan och jag har fortfarande inte hittat en klänning! Börjar kännas so matt det vår dags nu, har vi förslag på vart det finns snygga klänningar till bra pris?

L - Drar ut till ICA


Ut en sväng bara för mitt paket har kommit. =)

L- Måndag

Nu är man hemma igen efter skolan. Hade en helt okej dag som började med so redovisning, gick helt okej kan jag säga. Nästa lektion kommer vi ställa frågor till varandra. Snart ska jag dra ut och hämta ett paket på ICA som misstänkes inehålla min klänning. xoxo

S - Måndag

Det är tidigt och jag är trött men jag ska åka till skolan idag iafl!


L

Nu känner jag mig klar med min gymnasieval och imorgon bitti skrivs de ut och lämmans till SYV. Som första nu har jag sam-entrepenör på Östra Real.

Har inte mycket att skriva utan ska nu lägga mig ner och titta på Hairspray. Sov sött.

L - två bikinis till


Två till av mina favorit bikinis från H&M. Den blommiga kostar 129 och 98 kr per del och den gul och vit randiga 98 kr per del. Tror att jag tänker köpa dessa två och trekants leopard bikinin som finns i ett inlägg längre ner. Vet inte om vanan att köpa tre bikinis från H&M varje sommar är den bästa men man måste ju förnya sig.

L - Söndag


Klockan är snart tjugo i elva på en söndag och jag är helt klar. Ska bara sätta upp håret i en tofs så är jag redo att dra. Jag och mamma ska till Barkaby och gå på IKEA och kolla på min möbler samt besöka Barkarby outlet. Vi ska ta pendeln från Karlberg kvart över 11 så vi ska göra oss i ordning och gå dit.
Vi hörs senare idag då jag kommit hem igen och ska finslipa SO:n och Svenskan.

Ha en bra söndag.

L - Dagens outfit


                                                    Linne - Ginat
                                                    Kofta - Ginat
                                                    Jeans - Nudie


Lyssnade på musik samtidigt som jag tog bilden och hade lite svårt och stå still, haha.

S - beställt


L - Lugn lördagskväll


Just nu sitter jag och lyssna om och om igen på 6 stycken bra Kent låtar. Jag brukar inte gilla Kent men det är något med dessa låtar som jag bara älskar.
Jag är nästan klar med So:n vilket känns jätte skönt, bara svenskan kvar sen men den kanske görs imorgon. Resten av kvällen vet jag inte vad som händer, känner ett grymt sug efter godis så de ska jag nog handla, kanske passa på att hyra en film när jag ändå besöker Hemmakväll?

L - SM finalen i handboll


Grattis Sävehof till SM-guldet. Även fast jag hejar på Skövde förtjänade Sävehof att vinna då de spelade mycket bättre än vad Skvöde gjorde.

L - Lördag


Denna lördag har jag verklien inte orkat göra något speciellt utan har mest suttit och kollat på MTV. Men sen kom jag på att jag kan renskriva lite på So:n som ska vara inne på måndag och även redovisas då så att jag slipper göra allt imorgon kväll för att jag ska till IKEA och barkaby outlet imorgon. Ska sedan renskriva svenskan och fixa bilder innan jag klipper ut de och sätter upp på en plansh.
Känns lite annorlunda att plugga på en lördag men det känns skönt att få allt gjort så man slipper känna stressen bara några timmar innan de ska in. Det leder även till att man inte är nöjd över ens jobb.

Nu ska jag fortsätta skriva innan jag drar med mamma till McDonalds för pappa har inte orkat göra någon lunch till mig.  xoxo

L - Leopard


Två snygga leopardmönstade bikinis från H&M. Jag gillar båda men vet inte vilken jag är mest sugen på att köpa. Den första kostar 129 samt 98 kronor per del och den andra kostar 98 kr per del. Vilken gillar ni mest?

L - nattlinne


Nattlinne 179 kr på H&M. Jag tycker den var jätte söt, vad tycker ni?

S - Hemma

Kom nyss hem efter en fest i djursholm. Lite segt men det var trevligt att träffa nya männsikor. Dock är jag super trött nu och MÅSTE sova!

L - Utan dina andetag


                                     kent - utan dina andetag
Klart en av de finaste låtarna jag vet, texten är för fin. Lyssna och njut.

L - Dilemma


Gå ut och köpa godis eller ta en dusch och kanske köpa godis sen ?

L - påväg ut från lägenheten


Nu drar jag på den sista fredagsträning hemma igen vid halv nio. Xoxo

L - Dagens outfit


♥ Kofta - Gina tricoot
♥ Randig tröja - Gina tricot
♥ linne - H&M
♥ Jeans - Nudie

L


Hade muntligt nationellt i matte idag gick helt okej fick även tillbaka samhällskunskaps arbetet som gick mindre bra VG. Som tur vad kan jag höja mig med fördjupningsuppgiften vi fick, tur.
Nu ska jag vila är grymt trött sen ikväll är det sista fredags träningen.

S - IIHHH

Nu är biljetterna bokade!

L - Beställt


Denna klänning från Nelly.com är nu påväg hem till mig. <3

L - Torsdag

Jag är verkligen trött och har ingen lust att göra något just nu men jag ska sätta mig ner och skriva litteraturhistorian på datan och leta upp bilder på mina författare.

Vi hörs senare.

S - Torsdag

Nu ska jag i ett tappert försök gå till skolan i en timme eller så. Det är nämligen nationella i Tyska och det tycker mamma inte att jag kan missa. Men som det ser ut nu går jag nog hem efter så jag är väll hemma om nån timme eller nått.

P.S Går utan smink (hur kommer detta att gå!?)

S - Nu är det på G


L

Hinner inte blogga speciellt mycket, ska äta nu och sen dra på träning, puss

S

Fortfarande förkyld...

L

Brun-utan-sol. desperate housewifes och min mobil blir resten av min kväll. kanske en kopp te på det. Vi får se. Sov sött kära läsare och till Sophie hälsar vi krya på dig.

L


Kom nyss hem från en kompis där jag spenderade en timme när jag inte orkade plugga längre. Vi satt mest och snackade. Just nu kollar jag på Ugly betty men borde nog duscha innan Desperate Housewifes börjar.

L - Design

Under de två senaste timmarna har jag gjort Felicias design till hennes nya blogg. Hon verkar nöjd över den så jag är glad. Snart kanske våran blogg vår en ny design.


S - Lite egentid


Mjukisdress,sushi och nagel&ansiktsbehandlig.

L - pink dress


En av sötaste klänningarna jag har sett. 249 kr på gina ochfinns även i vitt. Like it?

L - Tisdag

Vart tog alla besökare och kommentarer vi hade förra veckan vägen?

Som Sophie redan har nämnt hade vi nationellt i matte och det gick väl sådär var svårare än jag hade förväntat mig. Resten av dagen har flyttit på väl. Hade fyra lektioner efter lunch och var väldigt hungrig genom alla men klarade mig. Nu ska jag äta lite innan jag pluggar lite.

S - sjuk

Gick till skolan imorse och gjorde nationella provet i matte men sedan fick jag gå hem pågrund av att jag är sjuk. Typiskt att mamma ska ha gäster ikväll också. Jag får stänga in mig på mitt rum med en film och sushi (eftersom hon inte vill ha mig vid matbordet) och underhålla mig själv helt enkelt, jippi.

S - Färjan

Nu bunkrar jag upp i soffan framför färjan, som jag btw älskar!


Jag vet att jag är töntig...


L

Känner mig inte på topp så lägger mig i sängen med en kopp te nu. Vi hörs imorgon. <3

S - Måndag

Kom hem för ett tag sedan. Spendrade tiden efter skolan hos Ehline med att planera våran Turkiet resa. Det ska bli sjukt najs och jag är taggad till tusen! 2 veckor i solen utan föräldrar, kan det bli bättre?

L

Nu har jag kommit hem från skolan och jag är grymt trött. Skulle helst av allt vilja sova nu men det tillåter jag mig inte att göra. Ska begrava mig själv i plugg. Matte nationella imorgon, So inlämning nästa vecka, litraturhistoria klart på fredag, spanska läxa till imorgon och sen så om jag hinner ska jag börja på mitt fotoprojekt till bilden, lovar att ni ska få se resultatet.

Nej, nu ska det pluggas en stund. Så läsare håll ut fler inlägg kommer senare vill bara komma igång med skolan igen först.

L - God morgon

Gd morgon alla söta läsare! Måndag idag och dags för skolan igen. Jag börjar fem över 8 med So vilket är ett av de roligare ämnena i skolan. Lite deprimerande är det att det regnar och är kallare igen så idag bilr det jeans och jacka till skolan.
Nu måste jag göra i ordning det sista vill inte komma försent. Ha en bra dag. kisses

L - God natt

Nu när helgen är slut och jag är frisk igen är det skola som gäller imorgon och det betyder att jag måste lägga mig i tid. Så nu ska jag byta om till pyjamas och borsta tänderna innan jag kryper ner i sängen och tittar lite på Never been kissed. Sov sött. <3

L - lång kofta


Tänk er denna med strumpbyxor eller ett par riktigt tajta svarta eller tajta mörkblå jeans till. Enligt mig riktigt snyggt. 198 kronor på H&M.

L - H&M


                198 på H&M. Vilken färg är snyggast?

S - Super mysig helg!

Kom hem för ungefär en timme sedan. Vi har haft en super mysig helg! 4 killar och 4 tjejer begav vi oss mitt i natten (på amandas land) ut i mörkret för att tända en brasa vid några klippor. När brasan var tänd satt vi där tills solen gick upp och sedan gick vi tillbaka för att tillbringa dom timmarna som var kvar av dygnet inne. Jag tror jag sov 2 timmar samanlagt så jag är super trött just nu. Men det går inte för sig för istället för sängen väntar kemi boken.

L - paus i städningen


En paus med min favorit glass, Piggelin.

L - Jacka


Jacka från H&M 249 kr. Gillar verkligen den blåa färgen på den. Vad tycker ni ?

L - söndag

God morgon !
Har äntligen tagit mig upp ur min sköna säng. Vaknade runt halv 12 och låg och tittade på Life of Ryan på MTV. Men nu är jag uppe och ska snart städa mitt rum för pengar. För en gångs skull är det inte mycket som behövs städa mest plocka upp små saker, ta ut alla glas och dammsuga.

Nu tjatar mamma att jag måste börja! Vi hörs senare.

L

Dålig uppdatering idag, I know. Men jag har faktiskt haft gäster hela kvällen och kände inte att jag borde sitta vid datorn och blogga då. I alla fall har jag ätit en utsökt tre rättersmiddag lagad av min föräldrar, tack för att ni ger mig mat. Sen har även jag och en av gästerna budat på tradera där hon vann en jacka. Har även hittat min skolavslutnings klänning som mamma har lovat mig att vi kan beställa. Har även sett Twilight, en sådan bra film, haha.

När gästerna sedan går ska jag sova är grymt trött men man vill inte gå och lägga sig medan de fortfarande är här, haha.
Slänger med en bild på klänningen.

Med ett par snygga klackar till är jag redo för att möta sommaren, woho.


L

Har gäster, bild på dagens och kvällens outfit kommer senare. Kisses

L - shoppat


♥ Kjol - Gina tricot 99 kr
♥ Tunika - Gina tricot 149:-
♥ Twilight - Åhléns 199:-
♥ Plattång - Åhléns 399:- Fast tack vare ett presentkort på100 spänn 299:-

L - Be beautiful


Vill tipsa om det bästa som finns under våren och sommaren och det är den här hudkrämen från Nivea Den har lite färg i sig så att den blir som en foundation men solen kommer igenom och huden andas då det till största del bara är en ansiktskräm.
Nu under våren använder jag den istället för foundation och huden får ändå färg. Kostar 60 kr på de flesta ställena och håller länge för man behöver inte speciellt mycket.

L

God morgon!
Nu är jag också vaken och håller på att göra mig i ordning. Verkar som att jag ska ner på stan med mamma då de flesta åkt till landet idag. Ska köpa mig en ny plattång för att mina av mystiska anledningar inte funkar och jag har inte haft den mer än 9 månader. Så jag funderar på att köpa den rosa Vidal sasson som det var tänkt jag skulle köpa sist men den var slut. Vi får se. Nu ska jag sätta på mig kläder. xoxo


S - God morgon

Jag och Amanda är redan uppe ur sängen för vi ska båda duscha och så. Klockan halv 11 möter vi upp Salle och Max för att sola och bli bruna och sedan följer dom med ut till Amandas land. Även David och Jocke ska med fast dom ska sova hos Johanna. Hoppas ni har en super mysig lördag vi hörs när vi kan, puss

L - god natt


Jag säger god natt med en bild av min garderob som lovat med över 30 bilder på mig och mina kompisar. Hela ska täckas av mina bilder det är tre sidor och även Gossip girl killarna ska rycka. Drog ner mina jätte affischer idag den ena med MK & Ash och den andra med Zac Efron, det kändes som en bra sak att göra.
Känner någon av mina vänner igen sig på en bild? :)

L - Fredag i Rissne


Vi satt på en filt på något gräs i Rissne och tjockade oss med cola och chips och pratade strunt

Det blev en hel del flumm och skratt. En fot utan klack sko och en med är allt roligt.

Vi åt goda chips

Tove herself med en ego pic från min mobil, där alla dessa bilder är ifrån.

Det var bilderna jag tog. På Toves kamera finns yttligare några och de får ni vänta ett lite tag på.

L - att växa


Kan man växa så här mycket på ett år eller är det två år tro?

L

Hellu.
Jag och Tove hade det mys på gräset utanför hennes hus i Rissne. Vi pratade om allt möjligt. Vi bestämde att vi snart måst dra ut på stan och köpa skor, eller i alla fall tove min garderob är redan full av skor 10 klackar har jag visst, haha. Annars så ska jag ta det lugnt ikväll igen. Väntar med att gå ut tills min hosta och lilla snuva jag har kvar är totalt borta så att jag inte blir sjuk igen, måste kämpa sista i skolan.

Vet inte vilken linje jag vill gå på gymnasiet. Jag ska gå på östra men jag vet inte om jag vill gå Sam-ekonomi, sam-juridik eller (specialutformat)sam-entrepenör. Svårt val. Någon som gått någon av dessa som de kan rekommendera? <3

Snart kommer några få bilder från idag och även hur fint jag har dekorerat min gaderob.

Nu sitter jag med Tove

0c929519e2eafa30f18ff7b57da297da.png

Nu sitter jag med Tove på en filt med cola och chips. / Lovisa


S - fredag

Träffade Daniella och Elin en stund på dagen och snart bär det av ut igen med Amanda. Imorgon åker jag troligtvis ut till Amandas land men jag tror jag hinner skriva om kvällen först.

L - ut i solen


Nu ska jag åka till Tove
, hörs senare.
 
(gamla bild tove & Lovisa)

L - dagens outfit


♥ Tights - Gina tricot
♥ blått linne - Gina tricot
♥ skor - H&M

L - 1 maj

Efter att sett The notebook som för de flesta slutar med tårar och jag är inget undantag gick jag och la mig. Jag var grymt trött eftersom de senaste nätterna har jag vaknat av host attacker men inte i natt. Jag sov utan att vakna en enda gång till klockan 10. Vid 12 gick jag upp och tog en dusch.

Annars idag har jag inga större planer, ska försöka ta mig ut med någon. Vi får se vad som händer.
Vad gjorde ni igår?

RSS 2.0