Minnen

Att en film som visas på tv kan få så många minnen man förträngt under sommaren tillbaka på en sekund. Det visar hur mycket man har förändrats på en sommar och hur mycket folk i ens omgivning har. Jag har glidit ifrån många nära vänner, kommit närmare andra och även träffat nya. Det är ändå människorna man lämnat bakom sig som alltid påminner en om något fint. Men dessa personer visar även att falskhet verkligen finns. Att en människa man känt under en sån lång tid och litat på till hundra procent kan på bara några dagar försvinna iväg, bli den personen man inte vill vara. Att någon som alltid varit där, lyssnat och sagt snälla saker tillbaka för att få en att må bra. Trots allt det så är jag glad över vad som hände, just nu skulle jag inte vilja ha det på något annat sätt. Jag är glad, lycklig och nöjd med livet som det är och vill inte byta bort det. Jag är underbara vänner som jag kan berätta allt för, som får mig att skratta och som förstår en. Varför skulle jag vilja byta bort det ?
Egentligen vill jag bara säga tack till dig som fick mig att inse att livet är bättre utan att behöva tänka på dig eller ens bry mig. vill även tacka de underbara personerna som jag alltid kan lita på är vid min sida, no matter what. Jag älskar er .

Jag kände för att skriva av mig lite nu när det är gjort drar vi på musik och dansar runt. Livet kunde inte vara bättre. Jo, jag kunde vara frisk.söta små Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (Bara vi ser den)

Din blogg adress:

Vad ville du säga?:

Trackback
RSS 2.0