AAAAAAH GLAD GLAD GLAD

Jag är så glad just nu för jag kom in på mitt första handsval på gymnasiet. Östra real Sam-entrepenörskap. JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!!!

det blev...

763f8588e4047b191de1fbdad180c5d8.png

Kolla varifrån!

det blev kanske lite mycket shopping. Puss


Måndag

God morgon bloggen. Hade internet strul igår kväll och bloggde inte pga det. I alla fall så drog jag och MAdde först till Smedis men tröttnade fort och drog istället hem till Oscar på Tyresö och hans pool. Där var vi ganska länge innan vi kom på att det var bra att åka hem för det tar 45 minuter därifrån. Vi drog då hem till mig där vi åt middag och kollade på film.

Idag blir det stan med Madde måste hitta ett par jeans shorts till, tur att man får pengar idag. Nu ska jag i alla fall fixa håret innan jag drar. Puss

Idag klockan 16 får jag reda om jag kom in på gymnasiet jag vill, aaaaah

L - snart ut i solen

Hej bloggen! Skulle egentligen träffa Madde klockan 12 men hon är lite sen men snart ska jag i alla fall gå. Vi ska dra och sola troligtvis i smedis. Hon har precis kommit hem från Frankrike så hon  lär vara myckte brunare än mig. I alla fall så kommer jag i stort sätt spendera hela dagen där så ingen uppdatering nu under dagen om jag inte lyckas mobilblogga för den delen. Men ja, nu måste jag göra mig i ordning för att dra. Ha en toppen dag.

L - dagens låt


                                    Promise you - Dead by april
Grymt bra, älskar låten tror seriöst att jag älskar hela albumet. Min musiksmak har tagit en hel om vändning, trevligt. =)

L - Jeans shorts


Jeans shorts 199 kr på Ginat. Måste skaffa mig dessa på måndag. I love them. Hoppas bara att den minsta storleken finns kvar. =)

L - En härlig dag i solen

Hej bloggen! Idag har jag legat och solat uppe på Obesevatorielunden med min mamma faktiskt, då de flesta av mina vänner har dragit till landet. Så där låg vi och lyssna på varsin mobilradio. Där låg vi väl i tre eller fyra timmar innan vi tyckte det räckte och gick hem.
Just nu sitter jag och pratar med Madde som för några timmar sen kom hem från Frankrike om vad vi ska hitta på imorgon och det lutar åt att dra och sola, man ska ju passa på medan solen är framme.
Nu ska jag hjälpa till med middagen. PUSS

L - God morgon

God morgon bloggen. Igår blev det väldigt dålig uppdatering men efter jag köpt min mobil var jag knappt inne på datorn utan jag var ute. Jag hyrde tre filmer igår Leagally blondes 3, I taket lyser stjärnorna och Wild child tre tjej filmer med andra ord som jag kollade på igår. Tyckte att alla var bra men på olika sätt. I alla fall så idag blir det ute i solen. Ja, det var väl det jag hade att skriva. Vi hörs antagligen ikväll.

L -Ny mobil


Mobilen jag köpte var denna, en samsung U600. Den jag egentligen ville ha var totalt slut ända in på centrallagret eller låst till 3 och jag ville inte byta abonnemang Men nu har jag en tunn och snygg mobil igen!


L - mobiljakt

Nu ska vi ut och köpa en mobil till mig, tjoho!

Michael Jackson är död


Jag fick nyss reda på av en kompis att Michael Jackson har dött och trodde inte först på det utan gick in på aftonbladet för att kolla om det stämde och visst gjorde det. Hän drabbades av en hjärtattack runt lunch på torsdagen i sitt hem. Han blev 50 år och lämnar efter sig tre barn 7 - 12 år gamla. 

Det är helt otroligt att han bara är borta. Men vi kommer alla minnas hans låtar och hans dansteg. RIP MICHAEL JACKSON

L - matchy matchy baby


              Elin igår när hon tänkte smita från Oscar ut på taket

Här sitter jag i min säng och lyssnar på min och Elins spellista på spotify med VÅRA låtar på . Annars händer inte speciellt mycket. Har i alla fall storstädat rummet så det nästan skinner. I alla fall så ska jag inte tråka ut er mer med mitt tråkiga snack.

L 14.40

Tjena bloggen nu tänkte jag uppdatera lite. I alla fall så hittils idag har jag bara latat mig och ätit lunch med min mamma. Nu tror jag att jag ska städa så uppdaterar ikväll

L - 01.50

             
Tänk att klockan redan är tio i två och jag är fortfarande vaken, suck.Hur många av er läsare är egentligen vakna nu och läser detta? I alla fall kom jag hem för ungeför en timme sen. Det började med att jag mötte Elin utanför min port och vi drog till Oscar där Jacob redan var. Medan killarna åt mat så passade jag och Elin på att kolla igenom dagens bilder och även fota några nya. När killarna hade ätit klart hade även Ted dykt upp och vi satte på Twilight och tryckte ihop oss på Oscars säng. Kan säga att killarna inte hade tålamodet för att se twilight utan klagade på allting och var allmänt killiga av sig. Andra filmen fick de välja och då såg vi Forrest Gump, inte för att vi koncentrerar oss speciellt mycket på filmen med roligt hade vi i alla fall. Vid kvart i ett drog vi alla från Oscar och nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik samt chattar med några vänner. Borde sova nu, men eftersom jag har varit så glömsk och inte öppnade fönstret innan jag gick är det varmt här inne och jag har lite problem med att sova med öppet fönster men i natt får jag väl offra mig. Och så kommer man vakna av dagisbarnens skrik nu på morgonen, jaja. Är man glömsk får man ta det jobbiga straffet.

Nej nu ska jag seriöst ta och öppna fönstert och sedan sova. Sov gott bloggen!

L - 19.44

Åh vilken härlig dag. Solens värmande strålar har gett mig lite färg och bränt sönder Jacob! Hinner inte skriva något långt inlägg då Elin snart kommer förbi och vi ska dra till Oscar och kolla på Twilight. HA en bra kväll <3

L - another sunny day


                                                      Turkiet 2008

Och denna dag ska jag allt njuta av. Det blir att dra till karlberg med Jacob och Elin och såklart ett paket med jordgubbar. I alla fall så ska vi njuta av solen och ja, bli lite bruna. Jag ska se till att vara brunare än S som har åkt till Turkiet, haha. Så vi hörs när jag kommer hem igen! Pussar


S - bye bye

Jag är vaken och redo att åka, ska bara sminka mig!


L - ICA-ULF


            En vanlig msn-konversation mellan mig och Elin, dagens ämne Ica- Ulf

L - kvällspromenad

Kom nyss innanför dörren efter ha varit ut med en kompis och hans hund. Vädret ute är fortfarande ljuvligt, det är varmt än. Så vi tog en promenad runt vasastan och pratade lite allmänt. Ska väl snart börja göra mig i ordning för att sova ska upp imorgon och göra góa fattiga riddare till frukost innan jag drar ut och solar med några vänner- Slänger upp ett inlägg imorgon bitti. KISSES

L - Dagens outfit


                                                                                    Linne - Ginat
                                                                                    Shorts - H&M
                                                                                     Kofta - Ginat
                                                                                     Skor - H&M

S - Klart

Nu är allt packat och klart ska vara hemma hos Ehline halv 12 imorgon och sedan åker vi till arlanda runt halv 1. Jag vet inte om jag hinner blogga innan jag åker men jag ska försöka slinka in på ett internet café när jag är där någon dag för att kontakta mina föräldrar och Ehline sinna så dom vet att vi är okej då kanske jag kan skriva ett kort inlägg om hur vi har det. Om detta inte händer så hörs vi om 8 dagar, bye bye

L- vad ska jag se

Fotboll eller Morden i Midsommar med föräldrarna, hmm svårt val!

L - somy ericsson eller Samsung?


Dessa är mobilerna jag väljer mellan en rosa W595 sony ericsson och en samsung U600. Någon som vet vilken som är bäst utav dessa?

L - jag älskar solen


Hej bloggen! Dagens väder har varit underbart så jag har spenderat dagen med Oscar i solen på hans balkong. Tror att man fick lite färg i alla fall. Efter suttit där ett tag drog jag med pappa och kollade på ny mobil till mig, väljer nu mellan två olika frågan är vilken blir det?

S - sola

Ska lägga mig på min balkong och sola så jag inte ser sjukt blek ut när jahg dyker upp i Turkiet imorgon, hah :)

L - God natt puss


Vi säger god natt med en puss till er läsare och till vår nya design (igen)

S - woho

Var och växlade pengar idag, har nästan packat klart allt och jag är taggad till tusen! Kan det blir bätttre!?


L - jag köpte ju detta


                            Linnen 129 kr & 99 kr Ginat
Lägg märket till rengörningssprayen i bakgrunden, städtanten inom mig har varit i farten!

L - min dag med Elin

Dagen började med att jag gick hem till Elin och guess what jag hittade dit på första försöket, poäng till mig. I alla fall så började vi med att leka med Elins macdatas kamera med alla dess roliga effekter. Efter det gick vi mot Västermalmsgallerian men bestämde oss snart för att gå till Café Fix och fikade. När vi ätit upp och druckit upp allt det goda så drog vi in till stan och kollade runt lite, köpte två linnen på Ginat och ett par gula underkläder på H&M. Sen väntade vi på att giraffen Jacob skulle komma. Vi tre gick ner till skeppsbron och kollade på båtarna från Volvo ocean race men vi tröttnade ganska fort och drog till Djurgården och satte oss i gräset. Vid 18 drog vi hem.

Resten av kvällen blir att ta det lugnt och städa. Ska ta bilder på linnena och skaffa fram Mac-bilderna.

       Jag kan bara vara seriös på en bild när jag är med Elin

                        Elin sötungen och mongobarnet Jag

                                Jesus på korset och turisten

L - ut i solen med er läsare


Nu drar i alla fall jag ut i solen med Elin, ha en bra dag!

S - ändrade lite

Fixade lite med designen men den blev inte som jag ville men jag orkar inte mer!

S - seg

Jag har bestämt mig för att ta det lugnt dom 2 (!!!) dagarna fram tills jag åker så att jag kan släppa loss i Turkiet och festa galet och det är därför mitt liv ser riktigt tråkigt ut just nu! Kom iafl nyss hem från bio´n. Vi såg änglar och demoner (pappas val) och ja vad ska man säga? Filmen var bra, lite lång dock men enligt mig värd att se! Nu ska jag snart krypa ner i sängen för imorgon måste jag packa, växla pengar och jag ska även träffa en gammal kompis som jag inte sett på länge, super mysigt!


P.S. Jag gillar inte den nya designen speciellt mycket och ska så snart som möjligt försöka skaffa fram en ny åt oss!.


L- shoppingen

       
                                         Vita tygskor H&M 129 kr
       
                                                     Linne H&M 149 kr
        
                                   Underkläder H&M 149 kr & 79,50 kr

Någon mer som haft problem med att komma in på blogg.se under kvällen?


L - inte mycket att dela med sig av


En tråkig sändagkväll är det idag! Som tur är börjar en ny vecka imorgon med lite mer planer. Sitter ju nu och kolla på privliged på femman men antar att det blir att sätta på en film eller liknande då det inte är något bra på tv. Vad ska ni läsare göra ikväll?

L - Shopping

                
Idag har jag varit ute på stan med min mamma. Tvingade henne att betala allt. Blev ett par nya tygskor då mamam har slängt mina, underkläder och ett linne. Visar bild sen.

S - söndag

God morgon eller nått. Vaknade för en timme sedan och nu sitter jag bänkad framför 3:an och ser på moma´s boy. Ska snart tvätta håret och sminka mig men jag kommer trligtvis inte vara klar fören om några timmar + att ingen är hemma så det finns egentligen ingen anledning att göra sig fin. Men eftersom endå ingen är hemma lovade jag pappa att jag skulle följa med honom på bio. Vi får se vilken film det blir hörs senare.

L - God natt bloggen

       
Nu ska jag plocka in alla kläder som ligger på min säng i garderoben innan jag ska sova. Så godnatt bloggen!

Ny design

Vill tacka Hanna som har gjort våran design som vi vann i tävlingen i hennes blogg. Tack så jätte mycket! Vad tycker ni om våran ny härliga design? 


S - Galet mycket shopping!


L - Jag lovade er en bild när vi kastade oss i leran på eken

       

L - som jag skrattade


L - Dagens outfit


                                          Linne - H&M
                                         Gråa byxor - Cubus
Väldigt enkelt, väldigt skönt en hemma dag som denna!

L - äntligen ska jag anstränga mig

Nu ska jag för en gångs skull göra något ansträngande. Jag ska städa mitt rum. Wish m luck


L - Life is a flower



Fick ett ryck när jag satt och lyssnade på life is a flower(låten i detta inlägg) och bestämde mig för att ta min kamera och fota alla fina blommor min mamma köpte till midsommar. Blommorna på sista bilden är våran midsommarbukett som vi alltid har på midsommar.

S - äntligen

Är entligen hemma igen. Jag har spenderat några dagar i våran kolonistuga i bromma där det bara finns 3 kanaler (däfibland 6:an iofs) och inget internet! Därför har jag inte bloggat.

Jag firade även midsommar där tsm med min kompis Daniella. Vi hjälpte till eftersom jag tydligen lovat min mamma det(?) Vi fick stå i choklad hjulet. och eftersom vi jobbade fick vi hur mycket cola och choklad vilket kan vara trevligt.

Jag och mamma tog även en tur till vällingby centrum i torsdags och köpte massor av saker till turliet resan som är väldigt nära nu! Ska äta lite så kommer dte bilder på alla nya kläder senare!

L -


Söt ommrig klänning från Vila.  Hiss eller diss?

L - God morgon solen


God morgon läsare! Idag är det lördag men om jag inte minns fel är det mesta stängt vilket betyder att det blir en dag inne. Just nu sitter jag och kollar på the tyra banks show men ska snart dra mig upp ur sängen igen och bädda den. Hörs senare.

L - ett tips en dag som denna


Om du som jag sitter hemma med inget att göra kan jag tipsa om en bra sida som kommer sysselsätta dig ett tag. Gratismakeup heter den och det går ut på att samla poäng för att sedan byta ut de mot presentkort.  klicka här eller på bilden för att bli medlem du med!

L


Denna bild från top model älskar jag, hur fin som helst. Vad tycker ni?

L- hemma igen

Det blev ingen lång tur på stan när de flesta butikerna stängde redan klockan två men jag hann med att köpa ett linne på MQ (bild kommer när kameran är laddad). Annars så köpte vi massa blommor och jordgubbar på hötorget, man passar på när man kan få allt billigt.

L - ut på stan

nU drar jag ut!

L - en passande låt för dagen


                                             I'm yours - Jason Mraz

L - Midsommar


            Jag har problem med att vara seriös på bilder
Glad midsommar bloggen! Idag är det midsommar och jag sitter kvar hemma i stan. I min familj har vi inte haft någon speciell tradition på länge. När jag var yngre var vi alltid vid viken med släkten och när de slutade var vi alltid i Idre för att jag gick på handbollsskola där i fyra dagar på sommaren. Sen dess har inget hänt. Men det hindrar oss inte för att äta midsommar mat.
Innan vi äter ska jag och mamma ut på stan. Det är inte allt så mycket folk om jag inte minns fel då de flesta åker till landet eller någon annanstans. Jag hoppas även att antalet besökare från igår håller i sig. Nu ropar mamma att jag måste skynda mig om jag ska med ut.
Ha en bra dag förhoppningsvis i solen!

L - jag vill vinna detta armband vill du?


i vandesses blogg kan man nu vara med att tävla om dessa två söta armband och självklart är jag med och tävlar om det rosa. Om även du gillar armbanden borde även du vara med i tävlingen. Det är enkelt att vara med skriva en kommentar i hennes blogg och sedan ett kort inlägg och för extra tur lägga till henne på bloglovin!


Låt oss veta vad du tycker


L - vad är det för dag idag?


                              väldigt seriös bild
Dagen har i allmänhet var grymt seg har inte orkat göra speciellt mycket. Planen att städa gick det inte bra med i alla fall kom aldrig längre än att bädda rent i sängen. Ikväll har jag inga planer  och jag är ganska trött så det blir väl film och choklad som gäller för mig. Kanske lite fina bloggning kan man hinna med.

Sophie är i sin kolonistuga och utan dator därför bloggar inte hon för tillfället!

L - skitdata


Min kära lilla dator har bestämt sig för att inte fungera. Nu kommer problemen med den för tätt. Borde kanske kolla på en ny?
 
Uppdate: 16:46 pappa har fixat datan och allt funkar igen!

L - Dålig uppdatering

Hej alla söta läsare! Igår blev det dålig uppdatering men det beror mest på att jag inte var alltför mycket hemma framför datan utan ute och njöt av solen. Idag när vädret är lite sämre och de flesta har lämnat stan blir det att sitta hemma och troligtvis städa.
Kisses

S och L


L - Vi fick spela i den efterlängtande leran!

Vill först hälsa till S att hon inte ska klaga på när hon gick upp min klocka ringde klockan 6.
Idag spelade vi våra sista matcher på eken 2009. Vår första match spelades som vanligt på konstgräs mot ett lag från Estland som vi förlorade. Efter det väntade sextondelsfinalen mot Tumba på LERAN och herregud var kul det var. Vi halkade omkring. Fördelen var att bollen fastnade i leran och rullade inte iväg. Oturligt nog förlorade vi även denna match men på suddendeath, dvs sista målet vinner och vi har aldrig tur när vi hamnar i sådana lägen. Men även fast vi förlora hade vi riktigt kul då vi körde sälen alla i laget i leran, om bilderna kommer upp på facebook ska jag lägga ut dem här. 
Det var väldigt kul att åka hem täckt i lera. Åkte i bara shorts och mina ben var totalt täckta av lera och jag hade även i ansiktet, jag kan lova att folk glodde extra mycket på mig när jag gick från tunnelbanan och hem. 

Nu sitter jag med en marabou chokladkaka och ett glas coca cola samtidigt som jag kollar på mean girls även fast jag sett den filmen väldigt många gånger. 

Puss 

S - måndag

I min trötthet igår hade jag tydligen lovat att gå och kolla på L´s match (?) Så jag är uppe och håller på att göra mig iodning. Ska möta upp några på odenplan 11.50. Är så jävla trött!

S - Söndag

Jag har spenderat dagen på min mammas kusins 40 års fest och eftersom jag är uttmattad efter att ha suttit uppe hela natten innan så stannar jag hemma idag. Ska lägga mig under en filt och sätta på en mysig film, kanske Titanic eller A Walk to remember båda är underbara filmer. Ush, kanske går ut senare.. Amanda ringde nyligen och ville ses. Vi får se jag har hela natten på mig.


L

önskar jag hade orken att skriva men min trötthet är i vägen.


L - Eken cup dag 2

Regn och regn är vad som väntar idag vilket betyder att vi kommer att spela handboll på lera, haha. Ska faktist bli kul man såg ånga lag igår som hade gjort det och de var inte lite leriga. Så nu har jag packat ner fotbollsskor, två extra tjocktröjor, matchtröjorna, en torr T-shirt och 6 par extra sportstrumpor. Jag tror att jag överlever.
VI har två matcher idag i gruppspelet mot tåv lag som jag har glömt bort.
Nu ska jag äta frukost, våfflor muuums.
Ha en bra dag för jag ska ha en lerig dag.

S - lördag

Är påväg ut nu, hörs senare. Puss

L- min lördag

Är trött och kommer somna när som helst, det är min lördag det.

Klicka på bilden


L - snabbt som sjutton

Hej bloggen börjar få lite bråttom att ta mig till eken, har redan missat en match pga att tåget var 45 min försenat och jag behövde ta mig hem och hämta mina grejer. Men nu är jag i stort sätt färdig och ska ta tunnelbanan vid klockan tre. PUSSSAR

S - Drag me to hell

Kom nyss hem från bion. Såg Drag me to hell tillsammans med Daniella. Den var najs lite mycket förutsägbar men ändå läskig. Det hände något hela tiden och det fanns alltid något intressant i handlingen. Nu ska jag och Daniella titta på en film och dregla över någon snygg kille. KYSSAR

L - Fredag

Tack S för den fina lilla frågan eller vad jag ska kalla det!

I alla fall så har jag idag varit på min ksuins studentuppvaktning i Skövde. var både kul och segt. Vädret kan man säga inte var någon höjdare, regn och regn. Annars så bor jag hos min kusin Ellen och tvingas dela säng med henne. HAr verkligen inte mycket att skriva just nu, men imorgon när jag kommer hem efter eken ska det skrivas.

En bild från förra årets konfa som jag hitta på Ellens data.

S - Sommaren

Ja, nu är det helt enkelt sommar och idag tittade falktiskt solen fram en stund och under dom få timmarna tog jag mig en liten promenad. Det var sjukt varmt också!
Jag blir glad av att se människor som är kära runt varje hörn. Vart man än går så finns det ett sött par som håller varandra i handen, pussas eller kramas. Och jag har kommit på mig själv med att le varje gång jag ser något sådant. Jag blir helt enkelt så glad för deras skull, att dom har hittat någon att älska och spendra en del av sitt liv med. Det får mig att inse att man ska ta vara på varje tillfälle som kommer och verkligen vara glad över det man har.

P.S Kanske är det lite kärlek i luften för L?

L - I moholm

Tjoho! Sitter just nu i kusin Beas säng och kollar runt lite på datan medan Bea färgar Ellens hår. Vi kom till Töreboda strax efter 18 och stannade då och såg ellens fotbollsmatch som de vann ganska stort sen åkte vi hem till dem och här är vi nu

L- nu drar ja


Nu åker jag till moholm utan dator men jag snor min kusins, kisses

S - trött

Är vekligen jätte seg idag och orkar egentligen inte göra någonting. Vill så hemskt gärna träffa Elsa eftersom hon åker till Grekland eller något imorgon. Men hon svarar inte på mobilen så vi får se om jag får tag på henne...
Det ända posetiva jag har att se fram emot är att jag åker till Turkiet om 2 veckor!! YEY!

L - GRATTIS


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MADELEINE SJÖBLOM PÅ 16ÅRS DAGEN <3

L - jag antar att det är torsdag nu


Vädret som sommarlovet börjar med är inte det bästa men jag ska inte klaga, jag är ledig! Idag så ska jag först till frisören och klippa topparna innan jag åker ner till mina kusiner på landet.  Som vanligt har jag inte orkat att börja packa än och borde göra det då jag även måste ha med mina handbolls matchkläder för att jag har match samma dag so jag kommer hem, på lördag.
Datan får vi se om den kommer med eller ej annars snor jag min lilla kusins och skriver några rader.  Nu ska det packas!

L - sommarlovets början


9F's utspring igår! KÖR  FÖR FAAAAN


S - Idag har jag på mig...


Svarta jeans leggings - Gina
Vit blus - Flash
Svart/guld skärp - Lindex
Svarta skor - Race marin (inte med på filmen)

Funderar på att skippa örhängerna och ta min avlidna (låtsas) mormors guldarmband istället, men vi får se...

S - sommarlov

Jag har slutat nian nu. Grundskolan är slut och tekniskt sett behöver jag inte gå i skolan längre, hah. Men det blir ett år ledigt efter gymnasiet iafl!

Igår höll vi till på gjurgården men det var inte speciellt kul eftersom det kom nya polispatruller var 10:onde minut och störde för dom ville kolla igenom allas väskor, osv. Efter ett tag fick jag faktiskt nog, träffade några andra kompisar och var hemma till halv 1.

Ska snart börja göra mig iordning ska nämligen på studentmottagning ikväll. Mammas kompis son är det iafl som äntligen får gå ut skolan. Grattis till honom!

P.s Blåmärken över armarna och att jag knappt kan lyfta höger arm kommer inte göra kvällen bättre...

L - Vill bara säga....

ATT JAG HAR GÅTT UT NIAN, KÖR FÖR FAAAAAAN

L - för en sista gång

Det mesta jag gjorde i skolan idag gjorde jag för sista . Åt lunch, bråkade med oscar vid skåpen, gick genom korridoren, tittade på städrock och massa andra saker. jag vet inte om jag vill skratta eller gråta. Nian har gått för fort och nu när man står här vill man inte att det ska ta slut, att lämna allt och alla sig. Dagens fråga är kommer jag att gråta imorgon och kommer alla andra göra det?

L - söndag


God morgon läsare! Idag är det söndag och den absolut sista helgdagen i grundskolan. På tisdag slutar vi. I alla fall hade jag en rolig kväll igår. Det började med att vi såg på matchen men i halvtid började vi göra roliga saker på facebook istället. Efter matchen drog vi ut till vasaparken och spelade volleykick, eller vad det nu heter. Har man otur i det blir man rövad men ingen vågade sikta på mig, haha.
Idag blir det nog att gå ut och träffa någon/några kompisar vet inte vem eller vilka än men det kommer nog fram. PUSS

L - liseberg

Gårdagen var ur kul som sagt. Väntar just nu på att bilderna ska komma upp på facebook då jag inte ville släppa ner min system till göteborg. I alla fall så var tågresorna grymt roliga. Kan säg såhär vi satt inte två personer på sättena och för den delen satt vi inte heller utan vi halv låg minst fyra stycken på varandra.
Väl framme i Göteborg började det med att vi gick på Avenyn för att äta eftersom liseberg öppnade 13.00. Efter vi ätit och ja, busat som bara stockholmare kan gick vi till Liseberg. Ärligt talat åkte vi inte speciellt många attraktioner utan mer samma.
Det roligaste var när vi åkte flumride, fem stycken tre killar och två tjejer kan säga att jag blev genomblött båda gångerna. Och inte nog med det åkte vi kålorado tre gånger efter det, haha. För att torka åkte vi balder och kanonen. Åkte kanonen med trotte som under hela åkturen sa nej till allt som hände, ''nej inte åka uppåt'' och avslutade resan med att flörta med en fjortis i kön, jag garvade hela den åkturen.
Man kan helt enkelt säga att den var en rolig resa med en underbart rolig klass. Och som slut kläm "ALLA HETER GLEN I GÖTEBORG"



L- inlägg till mina vänner!

Min mobil är vattenskadad och har nu min gamla och har inte allas nummer då de av någon anledning ligger på telefonen så skriv gärna ert namn i smset så jag vet vem ni är när ni skriver till mig!

S - hemmakväll

Det blir en hemmakväll med fotboll idag. Orkar verkligen inte göra mig fin och dra ut med dom andra + att min hals är helt död efter att ha skrikit som fan på liseberg och på bendiks spelning. Jag låter skit hes när jag pratar.... aja, vi hörs senare.


L - Fotbollskväll med grabbar

 
I kväll är det fotboll och jag tror inte att någon har missat det. I alla fall så ska jag se matchen hemma hos en killkomis med massa andra killar, får se hur det går, haha. Nu middag.

LISEBERG!

Det var en super bra dag igår. Vi åkte till göteborg runt 07 på morgonen, vi gick på liseberg och åt och så. Sedan var vi tillbaka i Stockholm vid 00. Det var perfekt, man slapp ha med sig övernattnings saker och massor med packning bara kläder och man var ready to go!


L - vilken dag

Vilken härlig dag vi hade igår, måste göra mih i ordning nu men efter det kommer ett inlägg med detaljerna från igår!


lite reklam för en kod till bloggen


Tryck på bilden!



L - Torsdag


Idag har vi haft kulturdag i skolan vilket betydde att vi i år skulle kolla på film. Den första vi såg var två och en halv timme och inge vidare bra. Efter lunch kollade vi på filmer som elever gjort, det var riktigt roligt.
Vi slutade vid klockan ett och då gick jag hem. Nu sitter jag i mitt rum och ska kanske träffa en kompis!
PUSS

L - En onsdagskväll


                        Elin och Madde  i helgen på en brygga

Idag var den absoluta sista skoldagen i vasa real, i nian och i grundskolan känns sjukt. Ärligt så har vi de senaste dagarna bara kollat på film men i alla fall är det inte mycket kvar nu och vet inte riktigt hur det känns. Imtogn har vi kulturdag och ska se på filmer hela dagen och på frdag är det klassresa men nu vill jag sova! pussar

S - Irriterad

Som fan!
Är hungtig,trött,grinig och allmänt irriterad! Måste gå till affären, måste bada. Borde ringa ett samtal och snacka allvar med en kompis. Hur ska man orka(?)

L - egna datan tillbaka


Drar på träning nu! puss

S - god morgon

Börjar skolan 10.00 idag så här sitter jag och gör mig iordning. Det är fult väder ute oh egentligen vill man inte gå ut men måste man så måste man...

S - Blåmärke

Märke precis ett gigantiskt blåmärke på mitt högra lår. Jag stod framför spegeln,vände mig om och plötsligt var det där!
Jag har ingen aning vad det kommer ifrån och det var inte där igår och det konstigaste är att ingen har slagit eller kommit år mig där(?)
 (sjukt dålig bild, men det är blått,lila och grönt, ush!)

S - Måndag

Endast 6 skoldagar kvar och idag sattes betygen. Jag kan inte fatta att jag ska lämna Vasa Real bakom mig. Så många år, så fina vänner. Ska allt bara bytas ut? Jag får hoppas att det blir bra och att jag kommer in där jag vill. Kommer dock sakna allt. Jag kan inte fatta att det är slut nu!

L -Bildbomb


Haft en ur skön helg på rådmansö tillsammans med Elin och Madde. Vi tog ett nattbad och har fotat sjukt mycket, det är 1993 bilder på min kamera dock ville bara 1008 komma över till datan så bad bilderna är en kvar på kameran!
Har inte fått tillbaka min dator än!

RSS 2.0