S - Myskläder

Såfort jag kommer hem från skolan sätter jag upp håret i en toffs och sätter på mig myskläder,det är helt enkelt mysigast så!

L

Nej nu får jag ta och skärpa mig med att blogga, men till mitt försvar skyller jag på mitt mobilabredband fortfarande är segt och ska enligt Tele2 börja funka bra igen imorgon och då ska jag uppdatera mera.

I alla fall så har vi haft skoldag idag. Kändes som den första rikktiga på länge. Kan bero på att vi hade hela dagen idag. Klockan 17 idag hade jag också mitt sista utvecklingsamtal på Vasa Real. Jag slapp skriva en utvecklingsplan eftersom det känns väldigt onödigt.

Nu är jag hemma och ska plugga lite samhällsekonomi till morgondagens förhör. Hugs

S - Godmorgon

Det är en härlig Tisdags morgon och jag ska strax gå till skolan för att ha bild. Jag är lite smått förkyld men annars är det bra,man blir på bra humör när vädret är toppen!
Efter skolan ska jag ha mitt sista utvecklingssamtal i Vasa Real, jag förstår egentligen inte varför det är nödvändigt. Och sedan ska jag och Mamma gå på stan en sväng och se om det finns något man kan ha på sig i Blå Hallen.
Hörs senare

L - Söndag

Sista dagen på denna vecka och bara en skolvecka kvar till lovet och jag känner inte någon ångest inför måndagen. Idag hade vi match mot Skå. Andra halvleken gick jätte bra och den vann vi men matchen i sig, första halvlek, förlorade vi och det gjotde att vi förlora hela matchen. Men inga ledsna  miner i vårt lag nej, för nästa vecka åker vi till Sundsvall och vi är taggade, haha.

Nu ska jag kolla på One tree hill. xoxo

S - Sjuk

Förlåt att det har varit så dålig uppdatering från min sida på sistånde, men jag har haft fullt upp. Igår spenderade jag kvällen med Elin. Vi hade det sjukt mysigt och kollade på film och pratade hela natten. Idag var tanken att jag skulle dra på fest med några polare men så blev det. Istället åt vi middag och umgicks tills det bleev bestämmt att vi skulle till en annan fest. Men då bestämmde jag mig för att jag inte orkade mer! Jag åkte hem och har nu varit hemma i en timme ungefär. Andledning för detta är att jag egentligen är sjuk. Har varit det rätt länge men inte haft förståndet att stanna hemma och ta det lugnt, så nu sitter jag istället ensam hemma med 39 graders feber, huvudvärk och magkramp, kul som fan!
Nej, nu väntar min varma säng och en bok på mig.
Vi hörs!


L - Foundation


Den bästa, enligt mig, är Loreals true match foundation. Den täcker bra och håller i stort sätt hela dagen. Jag anävnder färgen W3 som jag inte ser blekare eller rödare ut i. Helt klart att rekomendera till er. Nästa gång ni ska köpa foundation köp True match. Helt klart värd pengarna och räcker länge, om man inte är en som tar överdrivet mycket så att de ser fejk ut.

L - Earth hour


Jag har släckt alla lampor nu och sitter i mitt rum med tända ljus och datan. Fuskar lite och har tv:n på för att jag kollar på Shakespere in love. Har ni släckt era lampor eller är ni inte ens hemma när det är nu?<3

L - skor från H&M


          349 kr från H&M. Jag tycker de är hur snygga som helst.

Vad tycker ni? <3

L - 28/3

Ursäkta för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp hela dagen och datorn är fortfarande seg kommer vara det fram till 1 april enligt min far.

I alla fall så är det lördag idag och imorse var jag i Sjöstadshallen och dömde fyra flickor 98 matcher med Ida. Det gick bra, sista matchen vi dömde var jobbig då båda lagen var gula men ena hade gröna västar men det jobbiga var att båda körde man-man försvar och det var en enda stor grötklump av småbarn, haha. Men vi klara oss i alla fall. Pengar fick vi också.
Efter de åkte jag hem för att jag skulle ut på stan med mamma. Där köpte jag en ny svart huvtröja från H&M för att min kompis har haft min hos sig sen 1 november då vi åkte hem från Frankrike och jag kände att jag lika gärna kunde köpa en ny i två storlekar större också, haha. På H&M var det ett erbjudande om man handlade för 400 kr fick man ett presentkort på 100 kr vilket jag och mamma kände att vi var tvungna att utnyttja Sen hade vi även våran bonuscheck på 250 kr med oss så det blev ändå inte så dyrt. Jag köpte även underkläder, tre pack puma sportstrumpor och en trunk på hjul. Lunchade även med mamma på våran favorit lunchrestaurang på stan, Harry B James. Jätte god mat speciellt deras bacon och cheddar hamburgare, den är himmelskt god och grymt mättande.

Nu är jag hemma igen och ikväll har ja inga större planer. Funderar på att vara med på earth hour men klockan 21 börjar Sverige - Portugal matchen och den vill man inte missa. Hur kan man sätta två bra saker samtidigt? Finns en stor risk att jag prioterar fotbollen men kollar på den i mörker, de är väl halvbra av mig? Kompromissa, kan man alltid göra. Ska ni delta i Earth hour?

Kom på att jag också har beställt hem ett presentkort från H&M efter ha samlat ihop 400 poäng på gratismakeup så jag kommer snart ha 250 kr att shoppa för på H&M.

Nu när detta inlägg blev så här långt tänkte jag avsluta med några bilder från Frankrike 08.


                                     Jag och Elina i Tazié.


L -TGIF

ååh så härligt med fredag. Inte bara nog med att det är fredag utan det är också den 27 som betyder pengar på kontot. Anart ska jag på träning som varje fredag och det ska bli skönt, förutom det sämsta vädret. Snöar det eller regnar det?
Ikväll blir det troligtvis hemmakväll dels för jag har träning och man kommer inte hem i den bästa tiden då. Imorgon kommer jag tjäna 300 kr på att döma fyra matcher med Ida. Nu ska jag fixa det sista, adíos

L - Dagens klädval.


Grå byxor - Cubus
Vit linne - Gibna tricot
Svart glansig kofta med luva - Gina tricot

L

Onsdag idag. Imorse hade vi nationellt prov i engelska, uppsatsen. Jag hoppas att det gick bra. Med de har jag gjort alla nationella i engelska, även de muntliga. Annars har det inte hänt speciellt mycket idag. Vi fock sluta en timma tidigare än vanligt så vi slutade klockan tjugo ett, riktigt härligt.

Nu ska jag byta om, kisses.


L - (går)dagens

Inlägg som skulle ha publicerats igår!


Vit linne med tryck - Gina tricot
Vit linne (under) - Gina tricot
Grå hood - H&M
Jeansleggings - Gina tricot

S - Solsken

Såhär mysig är min balkong i solskenet, tänk när det blir sommar och riktig värme. Då kan man ligga på sängen och mysa i solen.

S - Sola

På pappas jobb i ett gammalt solarium med Amanda,så spenderades min eftermiddag.


L - Tisdag

God dag bloggen!
Hur är det med er? Med mig är det bra. Just nu håller jag faktiskt på att städa mitt rum känner mig så duktig och hurtig, haha. Hallen, köket och vardagsrummet har jag redan städat. Sist tar jag nog sminkskåpet det ser ut som det skulle behövas, haha.
Efter jag laddat min kamera kommer outfit bilder. Hugs

L - The hills

Snart ska jag äta och byta om till min träning som börjar klockan 19. Just nu sitter jag och skriver(läs:borde skriva) en labbrapport men istället kollar jag på The hills är inte ett sådant jätte fan av det men det är kul att kolla på det ibland som nu eller när det är weekends på MTV, haha.
Nu ska jag byta om, vi hörs nog efter träningen igen. KISS

L

Precis som S sa var det en ovärd dag. Alla killar i klassen fick sluta kl 1120 för att de redan hade redovisat på tekniken och för de inte hade något nationellt på engelskan. Själv fick man sluta 3 timmar senare en killarna, hur kul är inte det? hah.

Nu ska jag ta något mer att äta hungrar ihjäl här, kiss and hug

S - Hemma

Nu är jag hemma från skolan, ganska ovärd dag. Hade mitt muntliga nationella prov i engelska och det gick bra.
Just nu är jag ut svulten så jag har tagit fram lite rester från i förrgår (korvgryta). Så nu ska jag äta, vi hörs senare

L

Sådär nu är man hemma igen. Jag och S möttes på Odenplan och gick sedan ner mot Lindqvist, ett billigt litet mysigt fik på Odengatan. Där drack vi päronsoda/sockerdricka och Sophie fick sin chokladboll, haha. Efter vi fikat var vi fortfarande lite små hungriga och grymt sugna på cheeseburgare och drog till donken. där vi köpte två cheeseburgare var och varsin glass med topping.
När vi hade ätit upp allt gick vi till Åhléns dör jag köpte två böcker jag tänkte jag ska börja läsa. Jag köpte Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindqvist och Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf. 

Nu ska jag kolla vidare på Sverige - Montenegro i handbolls EM-kvalet och drömma vidare om att vara lika bra som högerkanterna där, haha. xoxo

L - Dags att dra

Nu ska jag, som S redan påpekat , möta henne på odenplan. Ska bara välja skor och jacka. Förresten vad tog solen vägen?

xoxo


S - Dagens

Såhär ser jag ut idag btw. (ingen bra bild)


S - Söndag

Nu är det söndag och min hjärna har äntligen hunnit ikapp. Nu ska jag springa upp till bussen och möta L på odenplan för att prata igenom helgen och ta en fika. Puss!

L -Söndag

God dag bloggen! Idag är det söndag vilket betyder att jag måste plugga.

Igår hade jag som sagt match som vi vann. Slutet var en riktig rysare vill jag säga. Vår match var lite mer än en timme försenad pga att någon hade skadat nacken i en match tidigare på dagen så att ambulansoch allt hade fått komma, lite läskigt faktist. Men efter matchen skulle laget ut och äta, det var ungefär hälften som kunde. Vi hade tänkt gå och äta sushi men de skulle stänga om ca en halvtimme så vi gick och åt på Max istället, haha. Efter de åkte vi hem. Nu ska jag plugga eller duscha, haha. PUSS

L- skorna


Bruna kalckskor från H&M 298:-


Svarta klackskor 99:- Belle.

Mina favoriter är såklart de bruna, har väntat på de så läng.

S - Lördag?

Det känns verkligen inte som att det är lördag idag eftersom vi har haft en extra dag ledigt och därför är mitt huvud ute och cyklar lite. Igår (som tydligen var fredag) var jag på fest med några kompisar, inget allvarligt men det var trevligt och kul. Idag ska jag möta Amanda för att sedan gå och fika på söder, jag hoppas det kommer fram lite sol, det är då Stockholm är som vakrast! Nu ska jag gå ut med hunden och sedan göra mig iording, vi hörs senare

L - fortfarnade segt

Mitt bredband är fortfarande seg och det är därför jag bloggar mer sällan. I går var jag som sagt på stan och fick hem två tröjor och ett par skor, bilder kommer senare idag. Mina skor från H&M kom också och de är lika perfekta som jag hade hoppats på.

Nu hinner jag inte skriva mer för jag ska packa trunken och äta innan jag drar iväg på match.

HUGS


L - FREDAAAAG

Idag är jag ledig och ska aldeles strax gå ner de 100m till odenplan det är från min lägenhet och träfa Ida och Elsa-pauline för en shoppingh tur på stan. Min dator eller rättare sagt mobila bredbands minne börjar ta slut så därför  har jag inte kunnat blogga tidigare idag även fast jag varit vaken i 2 timmar. Pappa ska se till att beställa 5GB till så att jag slipper sitta och vänta 5 minuter på att komma till blogg.se startsida och yttligare 10 min för att kunna skriva ett litet inlägg, haha.
Nu ska jag dra så de andra slipper vänta. HUGS

L - pengar


Klassresan nästa!
Jag och Estelle var ute och levererade de tulpan beställningar vi tidigare i veckan hade tagit upp. Medan vi levererade fick vi även betalt och inte nog med de 79 kr de kostade så fick vi dricks, allt från en krona till 20 kronor. Hur najs är inte det?

L


           Hope and glory (akustisk) - Måns Zelmerlöv

Den är mycket finare enligt mig i akustiskt Texten framgår mer då än när den är i full fart på scen.

L - tävling


Jag deltar i en tävling hos Amanda, denna tjejes blogg. Vinsten är dessa tre fin fina armband. Tävlingen avslutas onsdag 25/3. Så delta du med.

L


                   Solnedgång från Estelles fönster. Lovely

S - Torsdag

kolla vilket underbart väder det är ute!


Ikväll ska jag sova hos en kompis , så vi hörs senare (btw är ledig imorgon!)

L

Nu ska jag dra iväg och träna. Ha en bra onsdagskväll.

L - 180309

Nu är man hemma efter en dag i skolan. Började vid halv nio med musik uppspel som gick ganska bra. Fick starkt VG på både gitarr och piano. Vi började även med samhällsekonomi på SO:n som jag tycker ska bli ganska kul. Inte ett lika tungt arbete som 2:a världskriget utan lättare och kanske torrare men jag tycker ändå det ska bli kul.

Sen måste jag bara påpeka att jag älskat dagens väder. Sol och allt. Jag blev så glad att jag tog skinnjacka på mig. Vår känslorna är här.

Nu ska jag ta en kopp te och sen vila är även fast det är underbart väder grymt trött. hugs


L - Lookbook.nu

157108_smallll153708_image1155592_082

www.lookbook.nu

L

Kan man tänka sig att lilla jag hade tvättat ansiktet och borstat tänderna innan klockan var åtta? Nej det kan man inte tro men så var det. Är trött so sjutton men ska verkligen hålla mig vaken så att jag kan se Desperate Housewifes. Även fast jag kommer sätta på mig pyjamasen och krypa ner i min varma säng, haha.

Innan dess måste jag öva lite till på att spela gitarr fick reda på att jag har uppspel imorgon bitti och gitarren är inte min starka sida än. Piano går lite bättre. Har jag tur kan jag öva lite innan jag ska spela upp då det är i stort sätt alla tjejer som ska spela upp. Hoppas hoppas.

Fick även sms från Nordea idag att min ID kort finns att hämta ut så de ska hämtas ut imorgon, ska bli kul och se hur det ser ut, haha.

Hugs

L

Nu är jag hemma igen. Efter skolan blev det en fika på espresso House följt av att jag och Estelle sålde 15 av 20 tulpan buketter. stolt är man .

Just nu håller jag på vår andra dator att skriva ut sommarjobbs ansökan som jag ska fylla i och sedan skicka in. Jag är så duktig.

Ej sammanhängde inlägg men har som sagt två datorer igång.

S - Sjuk

Jag gick som vanligt till skolan idag men efter lunchen gick jag hem, det kändes som jag skulle kräkas och jag klarade inte mer. Så jag gick hem och lade mig. Jag vaknade nyss och insåg att jag hade sovt i 5 timmar och nu känner jag mig rejält utvilad. Det finns dock inte så mycket att göra utom att skriva min so. redovisning och sova vidare, så vi hörs senare!

L - Morgoninlägg

Nu har jag klätt på mig och sminkat mig och det är nstan bara frukosten kvar. Börjar 840 idag med, om jag inte minns fel, bild. Idag är våran längsta dag vi slutar 1520 och då ska jag umgås med Estelle. Nej nu frukost, hörs ikväll.

L - me like

                                             Mitt nästa köp?


L -

Vad är oddsen att just den dagen man är hemma och sjuk slutar alla tre tv apparater att funka? Just nu får man bild men den är täckt av myrornaskrig. Tur för mig finns datan men musik och filmer. Mys .

Hur har er dag varit ?

update: Nu funkar tv igen. Bilden är tillbaka och allt. Den hoppar ut lite då och då men kommer snart tillbaka. Nu är jag glad igen, ahha

L


Hemma idag, mådde inge vidare imorse så mamma och pappa tyckte jag skulle vara hemma. Nu när jag är hemma har jag suttit och lekt i picasa och gjort lite olika headers, mest på skoj men några blev fina så få se vad S tycker. Gjorde den här bilden ovanför som jag tyckte blev riktigt cool.Det är två bilder som nu är en, så kul man kan ha.
Nu väntar jag på att någon ska smsa mina teknik lärares mejl så att jag kan mejla mitt arbete till dem.

Om ni kollar på sidan här är våran spotlight uppe igen så det är bara att skriva eran blogg där eller något annat så kan alla som ser den kolla in den och även vi.

Hugs

L- Love story


                               Taylor Swift - Love story

Hon har så fint hår, hela hon är ser så bra ut. Men jag vill ha håret just nu.

S - Helgen

Igår blev det fest hos Amandas kompis kompis, det var mysigt och inte fullt  med folk som det ibland är utan lagom så man slapp stå i ett hörn!

Idag är jag på lite depp humör och orkar inte göra speciellt mycket, mitt teknik arbete ska vara inne imorgon men jag har inte gjort klart det och bilden ska jag ta med till skolan på måndag, men den har jag glömt att rita.

Jag vill ha skorna!


L - Wish me luck

Nej nu ska jag snart äta pasta med köttförssås för att ladda upp för matchen. Har satt på mig allt utan matchtröjan som jag istället har packat ner. Min mamma var snäll idag och bytte blixtlåset som har varit trasigt på min Westermalms jacka så den kan jag ha på mig igen. Nu ska det sista läggas i trunken innan jag halv 6 möter upp Alicia på Odenplan. Matchen mot kungsängen börar 1850.
Jag är taggad som fan så Wish me luck

L - pälsmössa


Igår när vi kollade på melodifestivalen och mamma såg pälsmössorna när de skulle göra muiskvykortet säger hon att vi har två stycken som min farfar fått eller köpt när han dömde ishockey i Ryssland för kanske 30 årsen. Så mamma var bara tvungen att leta upp de och förvånande nog tyckte jag de var snygga och sköna.

Vad tycker ni, är pälsmössor hiss eller diss?

L


Söndag idag och jag har massor att göra.  Jag måste skriva tekniken, lite so, sälja tulpaner och spela match. Hur ska jag hinna?
I alla fall har det inte blivit mycket blogg den här helgen men så blir det ibland. Igår kollade jag på melodifestivalen och hoppade verkligen att Snälla snälla inte skulle vinna. Och i slutet trodde jag verkligen att den skulle det men så kom det som var oväntat att en låt som hade 38 poäng får de högsta och tar hem vinsten. Hur vanligt är det? I år är det i alla fall tittarnas favorit som vann och inte låten som fick mest röster av juryn. Vad tyckte ni om vinnarlåten, La voix?

L - Dagens snygging


                              
         Alex Pettyfer

L otursdag? No way

Hur tur kan man ha att ens favorit film börjar precis när man slår på 5:an? Legally blonde 2 är en av mina absolut bästa filmer, ettan är minst lika bra. Hugs

S - Utgång

Nu ska jag ut och träffa amanda för att äta middag, sedan möter vi upp Felicia och sedan drar vi på fest, vi hörs ikväll om det inte blir alltför sent!

L

Hola gupas!  Jag är jätte trött efter tre prov idag. Har träning ikväll så vi hörs efter den .:) <3


S - Slutkörd

Nationella prov och matte prov idag! Är sjukt trött och vill bara sova, men tydligen ska jag ut ikväll... aja, vi får se hur det blir.

L - beställt


Jag har beställt skorna nu och de ska troligtvis komma nästa vecka, lycklig eller vad?

L



Det är sånna som ni som sköt Bambis mamma! , hahaha

L


                                                   Jag älskar mitt hår när det är nytvättat.

L

Förlåt för dålig uppdatering men mitt internet har segat och hoppat ut. Jag har mobilt bredband och det krånglar ganska mycket men nu funkar allt bra. Idag hade vi temadag, Tema folkmord vår so lärare sa att vi skulle vara trötta efteråt men jag tror ingen trodde att vi skulle vara så här trötta. Vi var trötta redan efter filmen vi fick se och efter att han som gjort filmen pratade. Filmen handlade om förintelsen och han som prata var en av de som överlevde. Att se sådant på film är en sak men att träffa dem i verkligheten är något obeskrivligt, det gjorde allt så verkligt.

Efter lunch hade jag och S Röda korset och mänskliga rättigheter. Det var tråkigt. Kan bero på att man redan var så pass trött och för att hon bara babblade eller för att de andra grupperna(läs:killarna) hade de sakerna som verkade intressanta.

efter skolan har jag gått runt hemma i mjukiskläder och halvsovit. Hoppas er dag har varit bra och inte lika utmattade Hugs


S - Grattis!

Happy B-Day pappa!


S - Vinterparadis


S - Dagens

Kameran vägrade fungera om inte jag höll i den så det får bli en halv bild.

L

Jaha, det visade sig att det inte var någon handbollsskola så jag och Ida hade gått dit i onödan, suck. Innan jag ska dra iväg på fotboll ska jag passa på att skriva lite So. Vi hörs. Puss

L - Söndag

Det är redan söndag och min dag är fullproppad från kl 10 till ja det vet jag inte än. Dagen börjar som alla andra söndagar med handbollsskolans träning mellan 10 och 12. Efter den ska jag möta upp min pappa som har ordagrant tvingat med mig på en fotbollsmatch bara för det är mitt lag mot hans och jag tror inte han vill gå själv. Jag envisades om att jag måste plugga men det godtogs inte som en ursäkt utan imorgon kl 13 ska jag se Djurgården mot IFK Norrköping på Stadshagens IP.

När matchen är slut är det raka vägen hem för att skriva klart historiearbetet och engelska redovisningen. Sen så klart är det mitt favoritprogram på TV som inte får missas.

Nu ska jag skriva lite till om jag kommer på vad jag ska skriva innan jag lägger mig ner för att sova.

Hugs and Kisses

L - böcker


Jag älskar verkligen att läsa och tycer det är jätte kul så idag köpte jag tre nya böcker på Akademibokhandeln. Jag har precis börjat läsa Liv&Lovisa som komiskt nog handlar om två tjejer som går sista terminen i nian och den ena har mitt namn, haha. Sen köpte jag fjärde twilight boken på svenska som kom ut i veckan, har redan läst den på engelska man har man alla andra på svenska måste man ha den fjärde med. Sista boken jag köpte på en av gossip girl böckerna tycker att Cecilys andra serie It girl är bättre än Gossip girl men det har bara släppts tre av den på svenska och jag väntar på den fjärde som ska komma nu i mars.
Nu ska jag återgå till läsandet Hugs

S - Lördag

Jag kom innanför dörren för ungefär 2 timmar sedan. Vi hade en jätte mysig kväll igår, då vi kollade på : Tretton, Saw och Troja. Det blev en tjejkväll med skvaller, film och mys helt enkelt!

Jag har inte hunnit göra så mycket idag men ska snart gå till affären och senare ska jag möta upp en kompis och gå en promenad.

Nu blir det frukost/lunch.


L

Nu ska jag snart åka till st eriksplan och möta Ida och Matilda för att vi ska åka på träning i Brommahallarna. Efter träningen ska jag åka hem till Elsa där vi ska ha filmkväll så varken jag eller sophie kommer blogga speciellt mycket ikväll eller i morgonbitti då vi även ska sova över hos Elsa. Men vi hörs imorgon puss.

(jag kan tyvärr inte ladda upp bilder på bloggen vet inte varför så därför blir det mycket textinlägg)

L - Freeeedaag

Det är fredag och jag är glad.


S - Trevlig kväll

Jag har stressat inför fredagen hela veckan och idag skulle ha blivit den stora "plugg" dagen. Men i skolan fick jag reda på att so inlämningen blivit flyttad till på måndag och att vi flyttar fram matteprovet en hel vecka, så jag kunde ta det lugnt idag. Så istället för att plugga i förväg inför nästa vecka (som jag kanske borde?) gick jag ut och träffade Victoria. Vi gick en mysig promenad som när jag kom hem upptäckte inte var bra för min troligtvis stukade fot. Nu gör den istället sjukt ont och är svullen. Bra jobbat måste jag säga till mig själv, nu måste jag uppleva ännu en dag av haltande.


L - Torsdag

Nu har jag varit hemma i nästan en timme. För jag hade nationella prov i svenska idag efter skoltid vilket gjorde att jag fick stanna kvar längre. Annars har skoldagen flutit på bra. Idrotten var en kul lektion när killarna tyckte vi skulle köra paintball fast med mjukbollar. Så vi byggde upp en bana, dvs vi satte ut massa saker så man kunde gömma sig bakom för att inte bli träffade av bollen. Men i början ville inga tjejer vara med eller vi var två stycken som ville vara med men tillslut var de andra tjejerna tvungna att vara med och jag tyckte det var riktigt roligt. Jag klarade att springa för bi alla utan att bli träffade 4 gånger, haha.
Vi fick även reda på att vår SO inlämning är flyttade till på måndag och så röstade fram vårt matteprov en vecka vilket betyder att jag inte har något jag behöver egentligen inte sitta och rå plugga som jag trodde jag skulle behöva göra idag. Men jag tänker ändå göra lite so, engelska och kanske lite teknik.

Nu ska jag kolla på TV och sen när mamma är hemma ska jag baka amerikanska muffins, mums. Kiss

S - Promenad

Jag har börjat med att försöka klämma in en promenad varje dag. Varför inte? Det är skönt och när jag öppnar dörren på baksidan av mitt hus kommer jag nästan direkt ut på en lång promenad väg runt hela kungsholmen. Det är super mysigt!


(Dåligt väder, men vad gör det?)


L - nämen fy

Usch, jag hörde precis att på Burger king vid Odenplan där jag brukar äta springer det råttor i köket. Någon hade filmat det och de hade sett 8 stycken på 10 minuter. Fatta vad äckligt. Jag tror inte riktigt att jag vill äta där igen, inte efter att man vet att det springer runt råttor där inne i köket där maten lagas. Skärpning säger jag bara, tycker att alla resturanger borde hålla koll på sådant. Om man ser råttor borde man se till att göra något innan det blir för många eller att alla vet om det och tillslut slutar att äta där. Eller vad säger ni?

S
nart ska jag iväg på träning. Ska träffa Alicia och Molly fem över halv i tunnelbanan.

Hugs

S - Onsadag

God eftermiddag allihopa.

Jag kom nästan försent imorse, dagen var i helhet seg , jag fick VG på mitt fysik prov och jag har ingen ork eller lust att plugga, Jag har nämligen skjutit upp mina läxor över lovet och hela denna vecka så jag borde egentligen spendera all min tid med läxorna eftersom jag behöver höja mina betyg lite, om jag ska vara säker på att komma in på den skolan där jag vill gå.

P.s Jag tror att jag har stukat min fot, jag kan nämligen inte gå på den utan att det gör ont. Jag vet inte vad jag ska göra!

L

DU VET ATT DU LEVER I 2009 NÄR:

1. Varje gång du går på en fest så lägger du ut en bild på bilddagboken eller något liknande.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dar.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tvn i stället för att trycka på knappen på tvn.
6. Din eftermiddagsaktivitet är dator och du är alltid inloggad.
7. När du läser listan så flinar/nickar du.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattades.
10. Du kollade tillbaka för att se om det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopierar denna text om du gick på den, jag vet att du gjorde det ..

Hugs


L - onsdag

Då var man hemma igen. Onsdagar är vår kortaste skoldag. I alla fall var det som vanligt på första lektionen, 5 stycken var i tid resten försenade, haha. Resten av dagen har gått snabbt. På No:n fick vi tillbaka våra fysik prov, VG fick jag på det hade de flesta rätt, eller vissa svar var inte tillräckligt bra så man fick ok på dem då.
Nu ska jag plugga So och matte. Kiss

L - dagens låt


                                 Lady Gaga - Lovegame

Lady Gaga gör grymt bra musik och jag tröttnar aldrig.

L

Dålig uppdatering idag men det beror på massor av läxor. Idag var vår längsta skoldag vilket är jätte jobbigt. Vår engelska lektion var galen. Halva klassen hade redovisningar så de och äraren var inte i samma klassrum så i 50 minuter gjorde vi inget. Killarna kollade betygen i lärarens pärm och kastade saker, helt enkelt galet. Jag kan erkänna att det var roligt.
Nu ska jag sätta på mig pyjamas och sen stretcha så jag någon gång kan fixa split och spagat, haha.

Glöm inte Desperate Housewife börjar idag.

Hugs

L

Nu är jag hemma från träningen och har ätit min andra middag. En jätte god sallad med bacon och mozzarella, sen den obligatoriska dressingen, mums. Nu är jag mätt och nöjd och kan sova gott. Ska först ta en snabb dusch bara för att bli fräsch igen efter träningen sen ska jag sova, engelskan besätmde min grupp att skjuta upp, så jippi.
Nu duschen. <3

S - Samsung

Jag köpte en ny mobil idag, det är touch skärm så det kommer ta ett tag att vänja sig, men snart kommer jag skriva sms lika snabbt som vanligt!


L

Så var man tillbaka i skolbänken igen, inte roligt vill jag medela. Hade inte suttit fel med en vecka till eller så. Men det positiva är att nästa lov är om ca. 5 veckor.
Efter skolan var jag och fixade mitt ID som ska komma inom 3 veckor, kul kul. Men vi satt på banken i 45 minuter minst innan det blev vår tur, lite jobbigt kan jag säga.
Nu ska jag skriva Engelska och sen är det träning, kiss

L - God natt

Åd lider lovet mot sitt slut och även min dag. Ska bara tvätta bort sminket och sen krypa ner i sängen med en bok. Imorgon är det skola igen vilket betyder att man måste stiga upp tidigt för jag kom på att jag måste hinna duscha imorgon innan skolan också.
Vi hörs imorgon.
Hugs

S - Ett par mjukisar och en Eminem t-shirt

 
Jag har nu krypt upp i sängen i min pyjamas och ska snart sätta på filmen "Finding neverland"
Imorgon börjar skolan, så jag får se till att gå och lägga mig i tid så jag kommer upp. Ha en bra kväll, Vi hörs imorgon.

L - dagens låt


                    Eh, eh (nothing else I can say) - Lady Gaga ♥

Den här låten spelas flitigt i min nya rosa iPod, kärlek. Älskar Lady Gagas musik. Galet bra är den. ♥

L - Första mars

Idag är det första mars vilket borde betydda att våren är på väg eller hur? Men min mamma tjatar om att det kan snö och vara sånt här väder in i april. Även fast vädret var bra idag vill jag ha värme. Dagen brjade med handbollsskolans träning som gick bra, vi hade både killarna och tjejerna i samma träning eftersom de har varit sportlov viste vi inte hur många som var hemma och kunde komma men det gick i alla fall bra. Efter det var det tänkt att jag skulle plugga, det jag tänkt göra hela veckan men aldrig blivit av och det blev det inte denna gång heller istället åkte jag ner till Hötorget och mötte upp Sophie som är ute efter en ny mobil. När vi hade kollat klart på mobiler så träffade vi Amanda och gick till Espresso House och jag köpte en Chai latte sen satte vi oss ute och njöt av solen. Sen åkte vi hem. Nu sitter jag i min säng och borde skriva min engelska redovisning men jag har ingen anning om vad jag ska skriva. Det jag vet är att jag ska skriva om Ringo Starr, men vad om honom? De tio största beatles låtarna, och vilka är de, jag är inget Beatles fan jag var inte ens född när de var stora och sen ska jag även skriva ett avslut och det ska innehålla? Men jag får inte tag på någon i min grupp och detta ska vara klart imorgon, hur ska det här sluta?
Let it be - Beatles. En av de få låtarna jag känner till, haha.
Nu börjar snart Gossip Girl min favorit serie.
xoxo

L

Ska åka ner och träffa Sophie nu, puss

RSS 2.0