S - Fredagmys

Det blev ändrade planer igen. Istället blir det fredagmys tillsammans med Elin. Vi ska sätta på film och baka chokladbollar. Det blir super mysigt.  hörs senare kyssar!


L - att göra samma sak

Att jag nu har i några timmar ägnat mig åt att läsa en bok som jag läste för något år sedan igen för att den är bra visar hur händelserik denna kväll hittills har varit. Jag har knappt märkt att det blivit mörkare ute och att jag kanske borde tända en lampa innan jag fortsätter läsa. Snart är boken slut och jag började läsa den idag, 320 sidor på en kväll är som en förrätt för mig inte konstigt att jag har packat 10 böcker till semestern.

S - fredag

Det blev lite ändringar idag. Gick aldrig på stan med Amanda men vi ska ses ikväll istället. Snart ska jag åka ut till stugan där jag ska äta en tidig middag med mina föräldrar. Det blir tacos som jag längtat så efter! Vi hörs senare. Kyss!

L - God morgon

God morgon bloggen ! Jag sitter här helt klart fixad och väntar på att mamma ska komma hem . Hon slutade jobbet precis och har äntligen semester. I alla fall ska hon och jag ut lite snabbt på stan och även ta en lunch tillsammans så vi hörs när jag är hemma igen. Puss

S - Läggdags

Ska snart gå och bädda ner mig i sängen ska nämligen upp vid 10 imorgon. Måste tvätta håret och så innan jag träffar Amanda. Ska sätta mig på min mysiga balkong en stund för att samla luft känns som om jag inte kan andas just nu. Vi hörs när jag vaknar. kyss

L - 10 saker


♥ Jag sover fortfarande med min älskade nalle som jag fick när jag var liten
♥ Ibland önskar jag att jag bodde på landet
♥ Jag pratar tydligt i sömnen brukar även skratta
♥ Jag är rädd för ormar och spindlar
♥ Jag måste ha hög musik på när jag är ensam hemma för då känner jag mig mindre ensam
♥ Jag älskar smör och kan inte äta en macka utan det
♥  Jag har svårt att lita på folk och litar egentligen på väldigt få människor
♥  Jag är lättskrämd blir rädd för det mesta
♥  Skolsköterskan på en av mina skolor ringde hem och påstod att jag hade ätstörningar för att jag var kort och smal, varje år
♥  Jag har en bok gömd på mitt rum som jag skriver känslor i .

S - piercing

Jag har under en lång tid velat ta piercing i tungan dock får jag inte det. Men när jag nämde navel piercing för min mor var hon inte lika envis och sa : när du fyller 16 och om jag fortfarande tycker det är lämpligt så får du ta. Dock tycker inte jag det är speciellt snyggt med piercing i navel om magen inte är hyfsat platt, men jag kanske kan göra ett undantag för min egen skull... Men helst av allt vill jag ha i tungen, det är så sjukt snyggt! Funderar också på att ta ett sjätte hål i örat. Men vi får se i oktober när jag fyller år och tills dess får man väll helt enkelt drömma.
  VS

L - Home alone is nice

Nu när mina föräldrar är på Tomas Ledins konsert har jag båda våra radios på med halv hög volym och dansar runt i lägenheten i mina mjukis shorts och magtröja. Det är hur härligt som helst och jag kan vara så galen som jag är ! Love it . Vad har ni för er ikväll ?

S - Laga mat

Jag börjar bli hungrig och jag bestämde mig för att göra piroger! Har ett recept som inte låter så svårt och sedan ska jag baka bröd också. Hah, vad gör man inte för att underhålla sig? Det ska bli intressant att se hur resultatet blir. Nej, inte ska jag sitta här och slappa längre. Ska sätta på mig förklädet och börja.


L - Jag älskar flätor


Jag tycker det är så fint med en fläta i som ett diadem eller i luggen. Jag brukar ibland gör en tunn sådan av mitt hår. Men jag verkligen älskar den här tjocka flätan och inte nog med det att hennes hår färg är fin en med. Önskar jag kunde göra fler olika typer av flätor i håret i luggen.

Hiss eller diss?

L - eftermiddag

Ibland undrar jag vad jag gör om dagarna. Nu förtiden är knappt någon människa hemma så det jag gör är att jag sitter i min fåtölj med datan på bordet framför och radion på högsta volym. Ibland får jag ryck och reser mig upp och dansar runt som en galning vilket ungefär är dagens motion. Sen om jag har tur går jag ut på kvällarna och när jag kommer hem igen sitter jag vid datan igen med radion på lägre volym till typ 2 eller 3 tiden på natten då jag går och lägger mig och går upp sen igen någon gång mellan elva och tolv, hej enformigt liv säger jag bara. Jag är i alla fall stolt över mig själv att jag får på mig kläder, duschar, sminkar mig och även äter mat.

Som tur är åker jag till Mallorca på söndag och då blir livet enformigt på ett annat sätt, ett varmt och skönt sätt med sol och bad och självklart mat, har man all inclusive så har man . Vi ska även någon gång in till Palma och shoppa, träffa våra familje kompisar som också ska dit och kolla på se värdigheter. Åh, vad jag längtar.

Nu har jag säkert tråkat ut alla våra läsare, haha. Nu tänker jag dansa till Amy diamond som är vad som spelas på radion, varför spotify vill du inte funka som jag vill ? Lite bättre musik nu Pink, woho.


L - pashion for shoes


Någon mer än jag som vill ha dessa snygga skor ?


L - God morgon

God morgon ! Jag har precis duschat och ska snart börja göra mig i ordning för dagen. Jag ska träffa gullungen Elin som jag inte träffat på typ en månad så det ska bli jätte trevligt. Vi går troligtvis och fikar något som vi är bäst på att göra. Måste komma hem i tid för här ska det ätas halv tidig middag för mina föräldrar ska sedan på Tomas Ledins konsert på Skansen det var min födelsedagspresent till min mamma.

Nu ska jag välja kläder lite svårt när det mesta av mina kläder ligger i packnings högen men något måste gå att hitta. Puss


Slänger med min och Elins låt och varje gång den spelas någonstans så skickar vi ett sms till den andra av oss. Love it !

Hold on - Måns Zelmerlöv

S - nighty night

Kanske dax att sova börjar faktiskt bli lite trött. kyss!

L - nattblogg


God natt borde man börja ett inlägg som detta med om man tänker på vad klockan är. I dag tänkte jag lägga mig lite tidigare än jag gjorde igår.
I alla fall så var jag som sagt hos Sophie tidigare ikväll, igår om man ska vara exakt. Hemma hos henne satt vi mest på hennes balkong och prata och fota galet många bilder. Vi lyssnade även på Britney Spears, haha.

Nu ska jag ta bort alla kuddar från sängen och förbredda mig för att sova gott. Puss

Ps. Vi håller på att fixa med hedern igen och ja vi vet inte om den är helt klar än men innan helgen ska vi se till att bli klara. ds.

S - ingenting


S & L

Nu sitter vi hemma hos mig (S), kollar på tv och tar galna bilder. Ja, mer ska inte vi ha för oss kanske sätter på en film sen. Kyssar!

S

Festen jag skulle ha gått på igår slutade i kaos och det började brinna rejält och huset går inte att bo i längre... Jag är sjukt glad nu i efterhand att jag inte följde med men mina kompisar gick på festen och som tur är klarade sig dom och alla andra som var där utan minsta skada överhuvudtaget. Jag vill inte ens tänka på vad som kunde ha hänt, dom kunde ha skadats allvarligt eller t.om dött. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dom.

Iafl. Jag kom nyss hem från stugan var nämligen där och hämtade mina kläder. Är bjuden på fest inne i stan idag men får jag inte tag på Johanna vet jag inte om jag orkar gå med massor av folk jag inte känner.. Vi får se.

L - problem

         
Usch jag upptäckte precis att min dators hårddisk börjar bli full så nu är det dags att föra över alla bilder på skivor och även radera gamla bilder. På något sätt känns det som man raderar gamla minnen man har som man inte vill minnas längre. Det positiva är att jag blir av med alla tusentals ego bilder som datan kryllar av, speciellt de gamla, haha. Nu är det bara att sätta igång, vi ska se vilka bilder som är värda att ha kvar som kanske till och med hamnar på garderoben

L

Tjena blogg läsare! Jag har varit vaken i drygt en timma kände för att sova lite längre idag mestberoende på att jag gick och la mig klockan halv fyra men ändå. Jobbigt nog kom pappa in på mitt rum vid halv tio för att se om jag levde, inte roligt.
Just nu sitter jag med radion på högsta volym med handlake village med Takida spelandes.

10 saker


Jag är en tvättäkta boktönt och älskar att läsa.
Jag brukade samla på ädelstenar när jag var mindre och har därför ett helt skåp fyllt med dom uppsatt på min vägg.
Mina favorit artister är Eminem och Britney spears.
Spindlar är dem värsta kryp jag vet förutom kackerlackor
Jag har bara varit kär 1 gång.
♥ Min favorit film är Titanic och jag gråter alltid i slutet.
Jag hade en "emo" period i mitt liv då jag klippte mitt hår superkort.
Jag ska börja i en skola där det krävs 175 p för att komma in fast jag har 240 p.
Jag sög på tummen tills jag var typ 7 år.
Jag har svårt att lita på folk, och inte många vet mina innersta hemligheter.

L - 03.00

Klockan är redan tre och jag är fortfarande vaken. Det är S också för den delen, haha . Känner att jag är trött och vill sova men först måste jag till badrummet och passera min föräldrars rum. Så wish me luck . Sov sött alla söta läsare


L - inspiration


          Hej så här vill jag gå klädd idag !

S

I can´t find the words to explain.
Just how much you got me going insane.

S - unbelievable

Bestämde mig faktiskt för att stanna hemma. Var ute och köpte lite cola och insåg att jag blev varm och trött bara av att gå till affären, hur skulle jag då kunna gå på fest? Jag får helt enkelt stanna hemma ikväll och kolla på film. Btw såhär kul hade jag innan jag upptäckte flyginvasionen och fick jaga en geting igår :

L - rubrik

Ungefär hela dagen ha spenderats hemma med radion på högsta volym, just nu känner jag mig mest grå och tråkig även fast en av mina favorit låtar just nu spelas en låt som alltid gör en på bra humör, varför inte denna gång?
Som tur är ska jag snart dra ut och träffa Madde innan hon imorgon åker. Finns inte så mycket mer att berätta. Peace out !


Promise me you think of us, of a time so beautiful
Promise me you think of us, still bright, still colourful
Promise me you look back at us, of a time in your life, you enjoyed

s - Jobbigt

Har precis städat klart lägenheten. Nu känns det mycket fräschare att vara här! Idag vet jag inte riktigt vad som händer har blivit medbjuden på fest i Djursholm men jag vet inte riktigt om jag orkar åka hela vägen eftersom jag hade en riktigt jobbig natt där jag inte kunde sova och mådde riktigt illa.. Men nu ska jag äta lite lunch så får vi se hur det blir senare :)


L - Tisdag


             Bild från när vi åkte båt igår !
God morgon ! Idag är det tisdag om jag inte misstar mig och jag borde sätta igång med min packning innan jag åker på söndag. Jag kommer behöva lång tid med packningen. Annars så har jag inga större planer idag. Ska se till att träffa Madde ikväll för imorgon åker hon på språkresa och är borta i tre veckor!

Nu ska jag äta frukost, bloggar sen.

S - fy fan

Jag har svårt att sova och det blir inte bättre nu. Jag hade glömt stänga fönstrerna i mitt rum och köket och även glömt stänga av ljuset, så när jag nyss gick ut i köket såg jag att hela taket var helt fyllt med äckliga små flugor! Och det blev inte bättre när jag gick in i mitt rum. Och det som inte gör saken bättre är att jag absolut HATAR småkryp så nu kan jag känna att det kryper över hela kroppen trots att det inte finns något där. Men det värsta var när jag höll på att släcka lamporna när jag helt plötsligt hör ett surrande ljud bakom mig. Jag får panik (hatar sånt) och springer därifrån och hämtar en tidning. När jag kommer tillbaka visar det sig att det är en jävla geting som har flygit in!!! En geting! Hur jävla kul är det att jaga en geting mitt i natten!? Inte speciellt. Så nu får jag sova i mina föräldrars säng eftersom det är det ända rummet som inte är förorenat med flugor och tydligen getingar (!?). Fy fan!

S - tillbaka

Oj oj oj nu är jag hemma och konstigt nog spenderade också jag kvällen ute tillsamans med massor av nya och gamla folk. Jag kom inte ut fören vid 10 och eftersom Amandas föräldrar ville att hon skulle vara hemma vid 12 och jag inte orkade stanna kvar själv med (13) killar så följde jag också med. Det konstigaste med allt ikväll var att jag (liksom) L var en stund i Vasa Parken. Dock måste vi ha gått om varandra eftersom vi inte möttes. Hah...

L - en helt vanlig dag

Jag kom hem för ungefär en timme sen efter ha varit ute med Madde och även Oskar. Det började med att jag och Madde åkte tunnelbana till Islandstorget och sedan tillbaka, fråga mig inte varför för själv vet jag inte. När vi sedan var tillbaka inne i stan så gick vi till Vasaparken med Oskar och satte oss ner och prata och skratta innan vi gick upp och gunga.

Enda seriösa bilden som togs ikväll !



Turist posen ligger oss varmt om hjärtat

Jag erkänner jag var rädd att åka i barn gungan !

De var lite bilder som Madde tog ikväll. Nu väntar sängen är trött och vill sova. Så god natt.

L - en låt innan jag drar ut


              Goodbye - Kristinia DeBarge

L - Hemma

Nu är jag hemma igen och ha precis ätit middag. I alla fall så  åkte jag och Madde  ut till djurgården där vi träffade Oskar som hade lovat att ta med oss ut med hans lilla gummi båt. Så vi åkte runt vid djurgårn i full fart. Jag satt på golvet i den och hoppade varje gång vi kom vid en våg. Blött blev jag för den delen med. Det var i alla fall jätte kul och en bild kommer senare.
Nu ska ja göra mig i ordning , ska träffa Madde sen och vi har inga planer än. Puss

S - hemma

Kom precis hem och ska snart sätta mig ner och äta middag. Idag blir det en baguette med pålägg. Hah, inte så graciöst men jag är inte så hungrig och jag orkar inte anstränga mig! Ska träffa Amanda vid 9 fast vi har inget planerat.

L - utgång på g

Nu ska jag möta upp Madde och sedan så drar vi vidare ut. Hörs senare !

S - Sushi

Hej hej, det är en bättre dag för mig idag och jag har bestämmt mig för att faktiskt gå ut. Ska träffa Felicia och Amanda klockan 1 och sedan ska vi äta sushi och kanske ta en sväng på stan. Kisses!

L - God morgon

God morgon ! Nu har jag varit vaken en liten stund och precis tryckt i mig frukost. Nu ska jag göra mig i ordning. puss

S - inte på topp

Mår fortfarande inte speciellt bra och jag som har lovat att äta lunch med Amanda imorgon...  Jag som så gärna vill träffa henne, aja jag får väll tvinga min stackars sjuka kropp!


L - En mössa som säger allt


Denna coola mössa från rut m. flera säger det mesta om varför man har mössan på sig.
69 kronor kostar den. Hiss eller diss ?


L - Dagens outfit


♥  Linne - H&M (nytt, köpta igår)
♥  Hood - H&M
♥  Svarta jeans tights - Gina tricot (nya, köpta igår)
♥ 

L - böcker


Köpte mig tre böcker idag inför Mallorca resan som är om en vecka. Jag köpte Flickan som vävde sidenmattor, Galaprinsessor och Deluxe. Nu har jag ungeför 7 böcker att ta med mig på resan och ska köpa en till. När jag är på semester läser jag som aldrig förr, förra året läste jag 12 böcker läste om några som jag hade mer och tog mammas böcker för att jag inte hade någon att läsa, haha.

L - håll ut

Så fort jag hittat min kamera sladd ska jag uppdatera !

S - komiskt

Det är lite komiskt att L har siktat in sig på samma halsduk i samma färg som jag har, haha.

L

Får snart gäster och kommer därför inte uppdatera så mycket ikväll, vi hörs när vi hörs. pussen

L - mysiga i höst


Denna riktigt mysiga halsduk från H&M är något som jag verkligen vill ha. Speciellt den i begie/gammerosa. 129 kronor kostar den !
Hiss eller diss?

L - god morgon

God morgon ! Sitter här halvt klar och vet inte vad jag ska ha för kläder på mig . Solen lyser ute men det är ingen garanti på att det är varmt ute. Vi får se vilka kläder som väljs .
Om en halv timma ska jag möta Madde och vi ska ut på stan så bäst att sätta fart känner jag ! puss
   
              Alex Pettyfer får ett ord , snygg !

S - hemma & sjuk

Ush mår illa och spendera natten i badrummet vid toalettstolen. Mår inte alls bra! Hoppad bara att det inte håller i för länge vill ju ut med tjejerna!

L


Här sitter jag och äter den sista biten av morotskakan vi hade hemma och gud så god den är. I alla fall så går dagen långsamt fram för jag gör inget speciellt alls. Nu ska jag lägga in kläder i lådor, haha. puss

L - Jag sover inte förens det slutat regna

Sitter just nu på mitt rum och bara hoppas det slutar regna snart speciellt att det slutar blixtra och åska tycker det är jätte obehagligt när man ska gå och lägga sig själv.
I alla fall så kom jag hem för kanske 30 minuter sen hann precis in innan det började regna. Filmen var jätte bra och de två timmar som filmen pågick gick väldigt snabbt. Filmen var både spännande och rolig en perfekt blandning. Det bästa var scenen då man visste att något hemskt eller hur man ska uttrycka sig skulle hända men ändå blev man rädd och hoppa till, haha.

Nej nu ska jag inte babla mer , ska försöka göra i ordning sängen och om jag vågar stänga fönstret puss


L - Är äntligen tillbaka i storstaden

Jag är hemma i underbara Stockholm nu. Idag så har jag varit på stan i Norrköping och fyndat fyra saker. På min nya favorit butik New yorker köpte jag ett linne och par mjukis shorts, på H&M min älskade bikini och på ett stånd ett par solbrillor. Det kommer bilder på allt senare när jag laddat min kamera.
Om en timma ska jag möta Sophie så det är bäst att jag sätter fart här hemma. Kisses

S - Planer

Jag och L ska p bio imorgon och se den nya harry potter filmen klockan 9 så jag måste in till stan och därför har jag bestämmt att jag även ska sova i stan imorgon. Så imorgon kommer jag inte ha tillgång till internet eftersom jag lämnar datorn här. Men vi hörs om några dagar senast, kyss


(sjukt snygg!)

L


Jag som älskar kjolar med volanger, men äger ändå inte en enda, skulle gärna ha i min garderob. Denna snygga kommer från H&M och kostar 249 kronor.
Hiss eller diss?

L - en vinnare är vad jag är

Tänkte upddatera snabbt nu innan vi ska äta och berätta att jag vann minigolfen för första gången ! I alla fall så fungerar min egna data dåligt så jag sitter på min farmors data. Kommer hem imorgon och ska försöka blogga mer från min egna under kvällen. Kisses

L - 22/7

God morgon bloggen ! Jag är redan upp och klar för att möta dagen. Vi ska till och börja med gå och spela minigolf dock brukar mitt tålamod svika mig redan vid 9:onde hålet kanske för att jag just i minigolf är en dålig förlorare men jag ska försöka att klara mig igenom banan som en vinnare.
Imorgon ska jag troligtvis åka hem och ska se till så att jag kommer hem i bra tid så att jag kan gå på stan med Sophie .

L fotbollskväll

       
Åh jag blir så arg när jag försöker skriva i Internet funkar inte hälften av bokstäverna och visa blir tecken istället så jag skriver detta på msn och kopierar in de hit, hur jobbigt som helst!
I alla fall så var jag på fotboll ikväll och innan vi gick fick jag en IFK match tröja av farfar som jag hade på mig. Jag kanske borde understryka att jag egentligen inte är något stort fan av IFK norrköping. Vi åkte in till idrottsparken ganska tidigt eftersom farfar skulle jobba lite innan. Han gav oss en rundtur på den nya arenan och vi kollade in restaurangerna och logerna. Vi gick även ner till plan och gick ut där, eller inte helt ut men till avbytarbänken. Vi såg även stället där de i halvlek intervjuar folk och vart omklädningsrummen låg. Efter farfar stannat där nere vid omklädningsrummen så skulle pappa och jag ta oss till supporterbaren men lyckades gå vilse. Vi kom till samma våning hela tiden, där polisen och ordningsvakterna hade möte , haha du borde undrat hur dumma vi va.

Tillslut hitta vi till baren och tog oss lite dricka och åt av den gratis maten. Där stod vi ett tag tills matchen börja då vi gick till våra platser som var väldigt bra. Såg jätte bra även fast matchen inte var någon höjdare. Mjällby vann med 1 - 0 . Efter matchen fick vi skjuts hemma av farfars kompis och hemma väntade farmor med paj och sedan jordgubbar till efterrätt.

Det var jobbigt att skriva ett inlägg såhär, haha ! Men nu ska jag snart göra mig i ordning för att sova. Jag har varit vaken sen åtta i morse. Så sov gott för det ska jag försöka göra på en tält säng, haha. 


S - shoppa

Eftersom jag inte fick tag på Amanda och eftersom Lovisa och Johannna inte är i stan åkte jag med mamma till vällingbycentrum och shoppade idag. Fick med mig 2 tröjor, en tröja och en jacka som jag är super glad över. + att jag shoppade med pappa i fredags. Men bilder kommer när jag kommer hem. Nu ska jag äta en macka och vänta tills morden i midsommer börjar, hah en typiskt lugn svenne kväll!

L - Norrköping

Nu sitter jag i min farmor och farfars lägenhet på sjunde våningen i Norrköping. Utan för fönstret öser regnet ner och jag verkligen hoppas att det slutar regna innan vi drar iväg på fotbollsmatchen senare ikväll. Tåg resan hit gick bra, vi åkte dubbeldäckartåg och satt självklart där uppe. Det första som bjöds på när vi kom hit var saft och hembakade bullar det bästa som finns kan jag lova.

Snart tänkte jag bjuda på 5 eller 10 saker om mig som ni kanske inte visste, spännande va ? Vi hörs om en stund.

L - natt dags

           
Tänkte passa på att säga god natt nu innan jag stänger av datan och packar ner den. Pappa tyckte jag skulle ha med min även fast farmor och farfar har en men det gör inte mig något. Först tänkte jag skriva några rader innan jag åker imorgon men det var innan jag fick reda på att vi åker tjugo i elva. Så nästa gång vi hörs är jag i Norrköping. God natt och sov sött.

S - Sexikonen

Seikonen Marilyn Monroe sade en gång : A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left.
.

L - Dagens outfit


♥ Jeans shorts - Disel
♥ blått linne - Ginat
Halsbanden är från tidingar kommer inte ihåg vilka och ringen vet jag inte heller var den kommer ifrån.

L - Måndag

God morgon ! Igår glömde jag totalt bort bloggen när jag drog ut med Jacob och Ted och spelade fotboll på våran gamla skolgård.

Idag är planen att plocka undan kläder och sedan packa för min pappa bestämde idag att vi imorgon åker till farmor och farfar i Norrköping. Som tur är det fotboll imorgon vilket betyder att jag troligtvis kommer sitta på VIP läktaren på idrottsparken i Norrköping, woohooo! Kan understryka jag hejar inte på Norrköping. Så nu ska jag sätta fart så bloggar jag senare.

S - Broken


S - stugan

Sitter på "landet" just nu. ( En kolonistuga i bromma) Så det är inte speciellt långt in till stan om något händer. Men anledning till att jag är här är för att jag kände att jag behövde en paus från stadslivet. Jag vet att ni tänker vadå paus från stadslivet(?) Är det mycket lugnare i bromma (!?) Och jag måste säga: Ja! det är faktiskt det. Det finns ett litet område här som heter Iris koloniområde och när man är här känns det som man är långt borta på landet. Det är så tyst,grönt och lugnt! Men nu ska jag tända grillen för ikväll blir det grillat till middag!

L - vädret gör i alla fall inte humöret på topp


God morgon bloggen! Tog en extra lång sovmorgon idag för att vädret var så extremt tråkigt. Dagens planer är hittills att sotera tvätt. Har även ett stort sug efter att se filmen Moulin rouge hoppas jag lyckas lösa det, haha. Nej nu ska jag börja med att bädda nytt i sängen! <3

L - Just nu


Så här springer jag runt just nu med musik ekande mellan väggarna. Jag kan inte sitta still eller ta någon normal bild heller för den delen. Galen och glad är hur jag bäst kan beskriva mig själv just nu.
Linnet jag har på mig köpte jag i Åhus och det står Åhus beachhandboll festival på det och jag diggar det starkt. Det är lila och i brottarlinne modellen och billigt var det med 75 kronor betalade jag.
I alla fall ska jag sova snart eller i alla fall ta bort smink och dylikt, vi hörs imorgon. <3


S - Batman

Kom precis hem och har faktisk ingen lust att blogga överhuvudtaget. Eller ens låtsas engagera mig. Ska krypa upp i soffan och försöka tänka på något annat. Såg nyss att en gammal Batman film visas om en stund på 6:an. Kanske ska ta och kolla på den, älskade Batman när jag var liten....


L - Lördags kväll


Eftersom denna kväll spenderas hemma försöker jag göra det bästa av situationen som nu är att dansa till feelgood musik och tar foton på det, haha. Jag vet jag har inget liv på kvällarna längre men jag överlever !


L - alltid bra att ha



Glömde säga att jag igår fick hem ett presentkort på 150 kronor från gratismakeup.se . Hade tänkt köpa en bikini för det men tyvärr fanns bara underdelen kvar och inte en enda överdel så jag får se vad jag ska köpa för det. Men vill ni också ha ett presentkort på t.ex H&M tycker jag att ni ska bli medlem här!
  

L - DAGENS OUTFIT


♥  Shorts - H&M förra året
♥ Tröja - Ginat

Jag vet att kvaliten på bilderna inte är de bästa men batteriet höll på att dö så jag var tvungen att ta bilderna fort men man ser ju kläderna så. :)

L - I got what I wanted



Dessa två jeans fick jag med mig hem ett par Acne och ett par Nudie i lite höstigare färger. Båda paren kosta 600 kronor och priset tillsammans var 100 kr dyrare än de ena paret och 100 kr billigare än de andra. Någon annan än jag som älskar jeans?


L - ut på stan

Jag är redan uppe ch sitter och gör mig i ordning innan jag ska ut på stan med mamma, så med andra ord måste jag skynda mig nu. Hörs senare


L - rosa dagar på stranden


Denna rosa söta bikini från H&M vill jag ska ligga i min väska när jag åker till Mallorca om 16 dagar! Så imorgon när jag och mamma ska kolla rea på Nudie och Acne jeans ska det även kollas upp om denna söta sak finns i butik. Har alltid velat ha en rosa bikini.

S - ut

Är hemma hos David med Johanna just nu men vi ska snart ut och träffa Amanda och Pontus, det kommer bli en mysig kväll men vi hörs när jag är hemma, kyss!

L - Åhus var bäst!

Eftersom jag är för lat för att skriva ett jätte långt inlägg som ändå skulle bli för jobbigt att läsa så gör jag en fin liten lista på allt som hände.
♥  Blivit i kastad i vattnet av min tränare med matchkläderna på
♥  Fått en fin bonnabränna efter matchlinnet
♥  Sovit riktigt obekvämt på en luftmaddrass och i tåget liggvagn
♥  Gått runt och sagt Åh polly vad gott
♥ 
Spelat handboll på sand
♥  badat på kvällarna
♥ haft sand överallt, har fortfarande sand i håret

Det är lite av det som hände, har i alla fall haft sjukt kul. Att spela handboll på sand när det är varmt ute är inte lätt men kul som sjutton. Nu ska jag gå och skåla för mamma som fyller år idag, grattis till henne!


S - Today


S - Alexander

Satte precis på 1:an och såg att Alexander Rybak sjöng på allsång på skansen! Är det bara jag som tycker att han blir snyggare, sötare och gulligare för varje gång man ser honom!?

ouf. Han kan spela ett instrument också (även fast det är fiol).

L - Nu drar jag

Om en timma ska jag träffa min kompis och åka ner till centralen. I alla fall så kommer jag hem från Åhus igen klockan sju på morgonen på fredag och fram tillse dess kommer jag troligtvis inte uppdatera. Ha en bra vecka så ses vi igen då. <3

L - JAG LYCKADES

Äntligen och då menar jag verkligen äntligen har jag packat klart. Det tog mig hela dagen som vanligt, med andra ord packning är verkligen inte min starka sida, stöka ner däremot är det.
Just nu sitter jag med en jätte bra sida och laddar ner låtar från youtube, hur bra som helst. Kände för ny musik på iPoden trött på det gamla. Ja, det var då min kväll ska nog snart gå och sova så att jag kommer upp imorgon. bloglovin

S - Cola

Har en mamma,dotter kväll idag. Jag och mamma sitter framför tv:n och myser! Jag var nyss i affären och inhandlade Cola! Som jag är nära inpå beroende av i dagsläget. Har säkert druckit 5 L på 1 vecka. Det får bli minsking med cola drickandet!
Hah, men inte idag.


L - Update i packningen


Såhär ser min säng ut, full med kläder nödvändiga som mindre nödvändiga Hur sjutton ska det här sluta och när? Någon som har bra packnings tips?

L - sämst på att packa

Jag måste nog vara den sämsta personen någonsin på att packa. Jag har en lista med de som ska med men som vanligt kommer jag packa ner för mycket. Jag hoppas seriöst att en väska räcker, packar ju ner westermalms trunken i väskan så.  Jag borde nog fortsätta nu har bara fått fram matchkläderna och luftmaddras/sovsäcken. Snälla någon lär mig packa eller åtminstone ge mig koncentration till att klara göra det på en timma.

L - Måndag


♥  Packa inför Åhus, åker imorgon!
♥ Inhandla det sista innan Åhus
♥ Springa, om jag hinner
♥  Lägga mig i tid

Det är allt jag måste hinna med och jag känner redan att punkt ett kommer ta hela dagen så. Kanske bäst att jag börjar nu! ♥

L - kan detta kallas nattinlägg?


Snart ska jag sova har lite saker som behövs göra idag, återkommer med det lite senare. Men jag lovade min kusin att vara vaken och sedan smsa henne tills hon vaknar vid ett för som vanligt finns det en risk att hon har somnat Varför jag ska väcka henne ska jag inte gå in på, haha. I alla fall så tänkte jag bara säga god natt och säga att det är skönt att Sophie har hittats, bloggen har saknat dig. Nej nu byta om till pyjamas! Sov sött

Design byte

Nu har vi bytt design igen! Grunden av den är gjord av denna tjej Milly vars blogg jag tycker ni ska kolla in. Headern är samma som förut dock så har jag ändrat textstilen och färgen. Säger tack så mycket till henne för den fina grunden som passade fint i till våran blogg!

S - Borta bra men hemma bäst

oj oj oj, det var längesedan jag skrev här men jag har varit upptagen. Kom hem från västkusten i onsdagsnatt och åkte faktiskt till Amandas land på torsdags eftermiddagen och därifrån kom jag hem idag. Hah, ska tydligen till någon annans land på onsdag och sedan har pappa fått för sig att vi kanske ska till gotland men jag tror inte jag orkar. Vill bara ta det lugnt resten av sommaren. Vara med kompisar,festa, bada och självklart sola!

Kanske dags att sätta på en film och börja mitt nya lugna liv? Det ska bli skönt att ta det lugnt ikväll för imorgon ska jag träffa David eller Ida. oj, fick precis ett sms om jag vill gå ut? Njae, skulle inte tro det. hah, alla behöver en lugn stund!


L - Efterlyser


Jag efterlyser min blogg partner Sophie! Om du ser detta skulle du kunna skriva ett litet gulligt inlägg så att jag vet att du lever och för att bloggens namn, Sophie och Lovisa, faktiskt stämmer. Känns som på den senaste tiden bara varit Lovisa här, haha. Bloggen saknar dig, snygging!

L - DAGENS OUTFIT


                                                               ♥  Jeans - Puss&Kram
                                                               ♥  Tröja - Ginat
                                                               ♥  Skärp - Mammas gamla

Har jag inte blivit duktig på att ladda upp dagens outfit?

L - Söndag


Hallå allihopa! Här sitter jag på min säng och undrar vad jag ska ha på mig idag. Med andra ord har jag ett stort lyxproblem framför mig. Ska fortsätta fundera på det en liten stund så hörs vi sen.

besökrekord

Idag har vi besökrekord! Välkommna alla nya läsare hoppas ni gillar våran blogg! <3

L - jag vill ha

Odd Molly Spoiler Underdress
Denna söta topp/klänning från Odd molly skulle jag mer än gärna vilja att den hängde i min garderob. 799 kr går den loss på. Hiss eller diss?

L - everything is just fine


                                               17 år - Veromica Maggio
Blir en hemmakväll ikvää igen med film och det som blev kvar av chokladen. Innan jag väljer film ska jag prata klart med min kusin, vi planerar världsherdaväler med stora bokstäver. För att förstå måste man nog känna mig ganska väl och Ellen med för den delen. Nu blinkar det oranget, Ellen har fått en idé, det var på tiden!

L - Tack mamma


I namnsdagspresent av mamma fick jag en ni L´oréal ansiktskräm, min favorit och ett resekit med små flaskor av Clinique tvättsaker för ansiktet. Tusen tack mamma precis vad jag behövde!

L - cupcakes



Så här blev cupcakesen jag bakade till min mamma i namnsdagspresent. Bilderna blev inte de bästa men ja ni ser ju hur góa de ser ut att vara i alla fall, har ännu inte smakat de! För att få fram den lila färgen på frostingen använde jag lite blåbärssaft, hur smart är inte det till mina blåbärsmuffins?

L - DAGENS OUTFIT


♥ Shorts - avklippta diesel jeans
♥ Tröja - Ginat

Skönt och slappt. Ska snart börja baka muffins som namnsdagspresent till min mamma. Både hon och jag har namnsdag idag. Fy på alla er som har glömt det, haha. Nu ringer telefonen och jag måste svara för det är nog mamma som ringer och frågar vad det är hon behöver köpa. Kisses ♥

L - We are coming back for more


Och allt började med att vi disskutera hur vi skulle få vatten... Nu är vi inne på att bli kända med våra bilder, hmm blonda blåsta lantisar säger jag bara!

L -Lördag

Nu har jag äntligen vaknat till liv efter en lång och skön dusch. Ska snart äta frukost håller på att dö av hunger här. Nej jag orkar inte skriva mer fören jag har fått mat i magen.

L - 27 dresses


Filmen som jag nu har satt på är 27 dresses har väl sett den några gånger tidigare men en bra film kan man inte se för många gånger och denna film gillar jag så! =)

L - Marabou sommar


Nu sitter jag här med en av mina favoriter bland marabous choklader, sommar. Tror jag ska sätta på någon film och njuta av den och mitt glas coca cola! Undra vilken film det blir. <3

L - today I want to look like this

32303pcn_Grimes
Jag älskar 90210 stjärnan Shenae Grimes outfit. Den är enkel och ändå hur snygg som helst. Älskar gladitatorskorna med de snygga detaljerna.
(bild från här)

L - Då var det bestämt



                                            bilder solresor
Då var det bokat! Den andra augusti åker jag och min familj till Mallorca och hotellet Maria Lusia. Ska bli hur skönt som helst att lämna Sverige två veckor och bara njuta av solen innan skolan drar igång. Bäst av allt är att det på All inclusive, gratis dricka och mat, tjoho! Jag längtar...


L - Fredag

God morgon ! Nu har jag äntligen tagit mig upp ur sängen och ätit frukost. det blev inget Ikea för mig och mamma idag för att jag sov för länge men det bli kanske nästa vecka eller något i den stilen. Istället ska vi städa, vi tänkte städa lägenheten ordentligt och för en gångs skull är jag med på det och gör det frivilligt. Mitt rum ska bli rent nu!

Nu måste jag smörja in benen innan de torkar sönder och sen på med mjukisar och fram med dammtrasan. Ha en bra dag!

L - Härlig kväll

Sådär nu är jag hemma igen. Började med att Madde kom förbi här och sedan åkte vi ner till Hötorget där grabbarna var. De hade hämtat ut biljetterna tidigare så det slapp vi göra utan gick direkt upp och köpte dricka. Till mig köpte de en XL cola kan säga det finns massa kvar i den och ja, killarna fick den. Sen gick vi in i salongen och satte oss och kolla på filmen som var jätte bra, rekommenderar den verkligen!
När filmen var slut drog vi hem till Oskar där vi satt och lyssna på musik, pratade och framför allt skrattade var ett tag sen jag skratta så mycket på kort tid. Behövs rätt sällskap, sen är det lugnt! Vid kvart över tolv började jag och Madde gå hem men tvingade med killarna för vi ville inte gå själva i regnet och nu sitter jag här med en kopp te. Ska snart dra på mig pyjamasen och krypa ner i sängen. Behöver sova om jag ska orka åka till Ikea senare idag. Hoppas ni haft en bra kväll och sov sött läsare! ♥


L - biokväll

Nu ska jag snart gå hemifrån och ta tunnelbanan till Hötorget där jag ska möta Madde, Gustaf och Oskar innan bion som börjar klockan nio, vi ska se the proposal, har hört att den ska vara bra så det hoppas vi på. Får se när jag kommer hem sen. Nu ska jag se till att välja skor och väska innan jag går.

Med en väldigt seriös bild säger jag ha en bra kväll! ♥


L - Dagens outfit


                                         ♥ Favorit jeansen - Nudie
                                         ♥ Linne - Paris Kate & I

har även en grå tröja över men den glömde jag fota. Är inte på hel bra humör kanske man insåg på andra bilden men det ska nu botas med att spela bra musik på högsta volym får mig alltid på bättre humör. Sen skulle det vara bra att få tag i de jag ska på bio med ikväll blir lite svårt annars, hm.

Vi hörs senare ♥

L - 9 Juli

God morgon! Idag vaknade jag vid nio av att regnet smattrade mot fönstret på samma sätt som jag somnade det måste ha regnat hela natten hoppas det slutar snart. Dagens planer är inte helt klara men tror att till första delen att jag är hemma och gör i ordning mitt rum för senare ikväll ska jag på bio med tre kompisar. Nu ska jag dra mig upp ur sängen och få fart på denna dagen. <3

L - Så vill jag gå klädd


L - out of my bed

Eftersom jag bara hela dagarna känns det som suttit i sängen med tv:n på och datan bredvid har mamma tvingat mig ner på stan, mitt enda krav du betalar! Hörs senare


L - Life is short you might miss it

Eftersom jag inte har något bättre för mig tänkte jag dela med mig av de tio låtarna som spelas nu på min spotify som gör en hur glad som helst.

Sky's the limit - Ola
Goodbye - Krisinia DeBarge
Hold on - Måns Zelemerlöv
The only ones - Melody club
Single laidies (put a ring on it) - Beyonce
Real wild child - Sarah Harding
Unwritten - Natascha Bedingfield 

Youngblood - EMD
Electric - Melody club
Hope and glory - Måns zelmerlöv


                                                  Favoriten just nu!

L - She's nobodys angel

God morgon ! Har egentligen varit vaken ett tag nu men legat och kollat på tv samt duschat. Ska snart göra lunch, blir korv med bröd och så dum som jag är var jag tvungen att söka på google hur man kokar korv jag hade absolut inte en aning om hur man gjorde om jag ska vara ärlig, haha. Resten av dagen händer inte så mycket. Tror jag ska skriva ut nya foton att hänga upp på garderoben har några favoriter på datan som jag verkligen vill ha upp på garderoben. Nu ska det göras korv med bröd dör snart av hunger!

                                  En favorit är denna!

L

Det är ett under hur fel man kan ha om en person,
 så fel som jag hade om dig. 
Allt jag trodde om dig kraschade på en enda minut. 
Även om du tror jag saknar dig så gör jag inte det. 
Så allt jag har att säga till dig nu är Hej då!

L - En enkel kväll

En kväll som denna sitter jag och kollar på någon film på trean tror den heter flirting with forty och är hur gullig som helst. Resten av kvällen bli väl att göra samma sak att kolla på film. Vilket liv man har, jaja slapp dagar är bra att ha.

              


L -dagens outfit


                                    ♥ Springbyxor - Mammas
                                    ♥ Linne - H&M
                                    ♥ Jacka - Handbollen

Så där taggad var jag när jag drog ut och sprang och riktigt härligt var det. Vi sprang 5 eller 7 km på vägen till bussen så tävlade jag och pappa upp för en backe och som alltid vann jag men vi tävlade som alltid när jag var mindre även upp för våran gata till vår port och jag vann som jag gjort i alla år, gamlingen är inte lika snabb som jag, haha.
Nu har jag precis druckit upp en vitamin wells och kollar på The big bang theory, bland den roligaste serien jag vet. Nu ska jag kolla klart innan jag hoppar in i duschen. Ciao ♥

L - är inte alltid så smart

Jag totalt skiter i att det spöregnar just nu jag ska ut och springa ! Jag är hur dum som helst men jag har bestämt mig och är taggad som tusan! Vi kan ju inte alla vara smarta

L - I'm in love


                                        Sötaste klänningen från H&M 299:-.


L - I can't say I'm sorry

God morgon bloggen! Nu är jag ganska vaken efter en natts sömn hade svårt att sova är van vid att lägga mig tidigast klockan 2 efter festivalen men ja till slut somna jag. Vaknade som vanligt av att någon av mina föräldrar öppnar min dörr men sov sedan till 11. Igår tog jag det lugnt är för det första inte mycket människor hemma och sen så är jag lite för trött för att orka något, haha.
Nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta frukost och duscha. xoxo

L - nu fan!

Nu ska jag allt göra mitt tränings schema, ja allt utom att springa milen för den gör jag i morgon! Så nu på med bekväma kläder sen ska vi allt köra på till högsta musik på spotify

L


                                           Ett bra ordspråk som fanns upphäng i Pärstorp


L - Töreboda Festivalen 2009

Nu ska jag försöka berätta allt roligt jag har varit med om de senaste dagarna. På torsdagen åkte vi in ganska tidigt och ja, då hände inte speciellt mycket utan vi gick mest runt till en början. Försökte tvinga Ellen att åka virvelvinden men hon var för feg, som vanligt. Klockan sju uppträde Kevin och det var väl sådär. Vi kollade bara en liten stund. Publiken var inte så stor men det var hans största sen Idol, haha. Tillslut så åkte vi i alla fall virvelvinden och herregud vad de snurra. Det var hur kul som helst men har blåmärken på ryggen efter den,haha. Klockan 21 drog Ulf Lundell igång och vi höll oss undan, vi är allt för unga för att lyssna på han. Vi avslutade kvällen med att kolla på Backyard Babies. Vid 1 åkte vi hem.

På fredagen åkte vi in lite senare och då var det bara jag och Ellen som gick runt. Men vi träffade många av Ellens kompisar. Klockan nio såg vi på Melody club som måste ha varit bäst på hela festivalen. Vi stod näst längst fram och hoppade och sjöng med i alla låtar. Ellen blev kär i gitarristen som jag inte minns fel. I alla fall efter deras spelning hade de signering som vi av en slump gick förbi och fick våra armar signerade och Ellen var lyckligaste på hela jorden och skämde ut sig genom att ställa sig på torget och skrika HAN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG! hahah. Sen så gjorde vi väl det vanliga gick fram och tillbaka, hälsa på folk och åkte virvelvinden. klockan 24 så kollade vi på Lorentz M. Sakarias då stod vi längst fram på ena sidan men såg ändå väldigt bra. Denna dag tog vi bussen hem och vi var väl hemma vid 2 tiden.

På lördagen så skulle vi åka in vid fyra så jag passade på att sitta ute på mormors tomt och försöka sola de stunderna solen var framme och de inte regna eller bara var molnigt Jag blev även jagad av två humlor och sprang runt som en liten rädd flicka och skrek. I alla fall åkte vi in, Jag, Ellen och henens kompis Emma. Vi kollade på Zillah och Totte och det var faktiskt riktigt roligt. Den stora visaren pekar på..., hahah. Efter Zillah och Totte var det EMD så där stod vi nästan längst fram med alla andra skrikande tjejer. Till och börja med var det lite segt för de sjöng nya låtar som typ ingen hört men när de körde igång de gamla låtarna som man kunde och även några covers i ett medley så hoppa vi och sjöng. Tog några bilder med mobilen som jag ska få över till datan för de blev faktiskt bra. Sen kolla vi på Sarah Hotnights. Sist ut var beach boys som vi totalt undvek. Det var även full packat med folk så vi kom inte så långt utan vi gick fram och tillbaka tills Ellens bestämde sig för att lägga sig ner på marken och för att vi inte ville skämmas sprang vi därifrån men vi kom tillbaka. Vi borde faktiskt ha gått ner i vikt, haha. Vi kollade även in på discot lite då och då men vi orkade inte stanna så länge. Efter våra föräldrar sett klar Beach boys åkte vi hem och sov. Det var slutet på den festivalen

Idag så kom Bella min moster och hennes hund Ida förbi så vi åkte till Pärstorp, huset som min mormor växte upp i och städade lite. Jag lekte även med Ida, kastade kottar och pinnar till henne och sprang runt huset den hunden kan man inte få stopp på, men det var lite kul. Hade även med min kamera och fotade lite bilder och på övervåningen. Där uppe måste jag ducka ganska ofta så att jag inte slår i huvudet. När vi städat klart och satt och fika kom Gunvor förbi så vi satt och pratade i huset medan regnet smattrade på där ute, så himla mysigt. Sen åkte vi hem till mormor igen innan vi var tvungna att åka till tåget och ja, nu är man hemma igen. Det blev ganska långt inlägg hoppas att ni orkade läsa.

Bilder från Pärstorp!

                               Melody clubs autografer

                          Söta Ida med en kotte i munnen

                                                Övervåningen

hahaha,  Ellen Ljungqvis(t) *1996 +....?

Lovisa Andersson Ljungqvist *1993 +?, klokrent

Det var allt för denna gången!


I'm so over you


S - fan

Är sjuk....

S - västkusten

Åkte hemifrån 07 imorse och kom ner till västkusten runt 15. Så jag satt i en bil i ca: 8 timmar (inräknat pauser iofs). Jag sitter i rummer som tilldelats mig och hör hur vattnet klukar under huset. Ska snart börja sminka mig och fixa håret, drickar vid 7 och middag vid halv 8. hah, vi hörs senare.


det regnade...

73ad326ac37f6e6bf741eb4d4ed5b796.png

Kolla varifrån!

det regnade nyss så jag passade på att springa runt huset i pyjamas så härligt. Igår så var vi på Töreboda festivalen och stod näst lågor fram på melody club. Just nu står jag på det blöta gräset med fötterna i en pöl . Nu ska jag göra mig i ordning. Love ya


S - Thriller


nu är...

0-73da2929b1a9ddbac79d0dcfeac7ab3d.png

Kolla varifrån!

nu är det dags för backyard babies. Kram lovisa


L - Törebodafestivalen

Halloj bloggen! Idag börjar törebodafestivalen vilken vi ska dra på senare idag. Det enda vi planerar att se idag är backyard babies klockan tolv så vi tar busseb tjugo över ett hem efter Ellen har duschat och vi har gjort oss klara ska vi nog åka.

Annars idag så har jag allt hunnit med mycket. Vi gick upp vid 9 och åt frukost och drog sedan till Ölen, eller vad det nu hette, och badade. Bästa badplatsen enligt mig. Vattnet var varmt och klart. Inte nog med det var det långgrunt. Man kunde gå från straden 100 meter ut till en brygga utan att vattnet passerade midjan. Efter vi badat in kanske två timmar åkte vi hem och gick över till mormor och åt nyplockade jordgubbar, vi plockade dem helt själva. Och gud så goda de var. Nu har Ellen duschat klart så nu ska vi göra oss i ordning. Ska försöka mobilblogga under dagen/kvällen.

<3

S - borta bra men hemma bäst

Skulle gärna ha stannat några dagar till men det finns mer saker att uppleva denna sommar än bara Turkiet. Det var iafl gr8! En upplevelse för livet helt enkelt. Men jag är så jävla trött just nu och trotts det har jag lovat Ida att jag ska träffa henne senare idag... hah, livet fortsätter...

nu är...

0-2eb1d2f2940b6bb900e8905250046d2d.png

Kolla varifrån!

nu är det dags för fiske hoppas på fisk här vid fallet. Puss lovisa


sitter på...

699a9d3b773e016401bbc7285373000b.png

Kolla varifrån!

sitter på tåget nu har åkt i en timma vilket betyder att det är två timmar kvar om det inte vore för internet i mobilen, solo och min iPod skulle jag inte orka . Det är som en bastu på tåget, pussar


L - time to go

Om en timma går mitt tåg. Ska se till att jag har allt nu och sedan packa ner datan för mamma ska juta med den. Kisses.

L - Första juli

God morgon bloggen. Jag vet att det har varit dålig uppdatering men jag har tagit bloggen i andra hand då vädret har varit så fint. I alla fall så igår packade jag för idag åker jag till mina kusiner, helt själv för den delen. För mig är packning ett heldags jobb. När det största delen av packning var klar så hade jag bestämt att gå på bio med Madde och Elin så halv åtta mötte jag upp dem på Odenplan. Vi hämtade ut våra biljetter och satte oss sedan på trappan vid kulturhuset och var som vi alltid är när vi är tillsammans. Klockan nio började filmen och vi såg Baksmällan. Den var riktigt bra och rolig. Efter bion gick vi hem och var lika galna som vanligt. Jag och la mig ganska tidigt.

Idag gick jag upp klockan nio och duschade för att hinna bli klar med allt innan tåget går. Vid elva eller halv tolv tiden ska jag dra på lunch med mamma innan jag någon gång efter halv ett går till centralstation. Kommer inte ta med datan ner utan mamma kommer med den på fredag så dessa första dagar som jag bor hos mina kusiner snor jag Ellens data, haha. Så nu ska jag klä på mig, frågan är vad ska man ha på sig för jag ser ingen sol?

Mobilbloggar på vägen ner om jag inte hinner innan. Puss

Bilder från igår

                               Elin fotar på ett annorlunda sätt.

                                               Mina små gullungar

                        Ingen bio utan popcorn och Coca cola

                 Det var både soligt och vingligt vid elva på kvällen

                                     Favorit posen, turisten

                           "Shouldn't you guys be in bikinis for that?"

RSS 2.0