L

Nu ska jag sätta på mig min pyjamas och krypa ner i sängen och kolla på Good luck Chuck, hoppas den är bra. Imorgon bitti ska jag träna handbollsskolan och efter det är det en heldag med plugg. Jag som hade tänkt plugga under lovet för att slippa allt denna vecka då allt ska in, eller redovisas men nähä så blev det inte.

God natt

L - Dagens shopping


Skinnjacka från Vero Moda men köpt på DEA 900 kr
Jeans -från Gul&blå 450 kr
Rosa iPod 16GB köpt på Expert 1849 kr

Jag är helt överlycklig, har faktist köpt det mesta själva också. Ipoden har jag velat ha jätte länge eftersom min är totalt kvaddad, den funkar men inte bra den stänger av sig helt plötsligt och slocknar väldigt sällan. Men nu har jag en ny som jag får plats med många fler låtar än på min gamla.
Hugs

S - Promenad



Jag var för en stund sedan ute på en lång promenad med min hund (Doris). Isen har börjat smälta lite, vilket betyder att det är varmare. Nu kanske det äntligen kan bli vår! 

L - Mot stan

Nu ska jag snart ner på stan igen fast denna gång med min Mor. Har hört rykten om att GUL&BLÅ jeansen är billigare nu. Det ska kollas in. Nu måste jag gå hörs när jag är hemma. xoxo


L - Systrar i jeans


Jag har precis sett klart Systrar i jeans - andra sommaren som var en bra film. Det enda jag störde mig på är att filmen inte är baserad på bok två utan på bok fyra. Jag märkte det när jag började kolla på den och de helt plötsligt gick på college som i bok fyra. Men det gjorde faktist inte så mycket. Filmen är fortfarande värd att se. I alla fall om man gillar tjejfilmer med kärlek och vänskap. För en sånn här vänskap vill man mer än gärna ha.

Nu ska jag ta mig till sängen och sova. Xoxo

L

Nu ska jag sätta mig ner i min säng och mysa med min stora godis påse, en flaska coca cola och filmen Systrar i jeans- andra sommaren.
Hade fotat allt för att visa er och så försvinner kamerasladden, That's just my luck

L - Dagens låt


                  My life would suck without you - Kelly Clarkson
       
Nu ska jag dra mamma ifrån TV:n och ner för gatan till Hemmakväll

L

Hola guapas! Jag kom nyss hem från träningen. Har inte tränat på ett tag pga att jag varit sjuk och haft en djävulsk hosta som aldrig ville försvinna men nu är jag back on track. Det blev ändå inte mycket till träning då vi bara var fem stycken där, så vi lekte mer än tränade.
Snart så ska jag äta en god middag, min andra faktist åt innan träningen och efter det ska jag dra ner någon av mina föräldrar till Hemmakväll så jag kan hyra någon film och köpa godis eller bara köpa godis.
Jag blev klar med städningen idag så nu gäller det bara att hitta kameran som försvann i städandet och fota hur det ser ut.

Nu; Middag nummer 2.


L - Jag ska ha


4 282,00 för sängen, databordet, hyllan och byrån med hemkörning är väl inte allt för dyrt ?

L - Morgon


God morgon! Vaknade upp idag och kände mig inte alls på humör. Antingen var det de skrikande barnen på gården eller så är jag inte i tip top form. I alla fall så sitter jag nu på sängen för min första tanke var faktiskt att jag skulle städa eller ja, dammsuga men gissa vad! Turen är inte på min sida idag och dammsugar påsen är full och mina föräldrar hade inte bytte den så nu måste jag vänta tills mamma kommer hem så hon kan byta den. Och lilla jag som var tvungen att vara klar städad när hon kom hem. haha.
Nu ska jag äta lite frukost och titta på film.
Hugs

S - Godmorgon

Jag vet inte riktigt vad dagens planer är. Pappa ville gärna att jag skulle göra något med honom eftersom jag inte spenderat en enda dag på lovet med honom. Så det blir kanske bio idag igen. Men just nu blir det frukost.

L - Bio

Nu ska jag och Sophie på bio. Vi ska ses vid hötorget kvart över åtta för filmen börjar kvart i nio. Medan vi är på bio så ska vi ha en liten tävling här. Priset är en länk här i bloggen till er blogg. Skriv svaret i en kommentar och först att svara rätt vinner.
Frågan är:
Vilken film ska jag och Sophie se?

L - Dagens köp


Här är vad jag fick med mig hem från stan. Jeansen är lånade av en kompis och jeanstightsen köpte jag i tisdaggs men glömde visa dem.
Rosa tröjan är från Gina, Bh,n är från H&M, filmerna fär pang pris på Megastore(2 för 99kr)
jeansen jag lånat är för övrigt från Puss&Kram. Kisses

S - Dagens inköp

Kom precis innanför dörren, sitter här med en burn i handen och ska snart gå ut igen. Det var mysigt på stan och jag kom hem med några saker.


L - utgång

Nu är det min tur att gå ut. Ska träffa S klockan två på hötorget så det är bäst att åka snart. Vi ska shop to we drop. Kisses

L

Nästan klar, bara dammsuga, torka golvet och rengöra glasbordet kvar.

                     ( Glöm inte att rösta på vår blogg som veckans blogg här )


S - utgång

Nu ska jag springa till bussen. Jag ska nämligen möta en kompis vid t-centralen för att sedan ta en fika och sedan runt två möta upp L för en shoppingtur på stan. Vi hörs senare!


L - vaken

Jag är nu vaken och på väg upp. Vaknade upp vid tio-elva tiden med huvudvärk och när jag svalde smärta i öronen och halsen så jag har börjat dagen med alvedon och snart en kopp te. I alla fall så vaknade jag vid klockan 7 när min mamma bestämde sig att gå in på mitt rum och dra ut den tunga lådan med glasshyllor som ligger under min säng. Till slut somnade jag i alla fall om.
Dagens planer är stan med S där vi ska shoppa loss även fast mina pengar inte kommer förens imorgon och sen eller kanske innan dammsuga och torka golvet. Städning del två är klar men kameran står på laddning så ni får hålla ut lite till.
Ha en bra dag för det ska jag. xoxo

L - God natt


Nu säger jag god natt ska fixa min säng och hänga in kläderna och sen krypa ner i sängen och sova. Kisses

L . Min kväll


Medan S har en skön kväll med Burn och godis så ser min kväll helt annorlunda ut. Jag ska sortera alla kläder jag kastat ut på min säng.
xoxo


S - Min kväll


Orkar inte gå ut ikväll, har redan pyjamas på mig. Det blir en kväll i sängen framför tv:en.


L - städning del 1

Åh man kan äntligen se mitt golv igen, haha. Jag har tagit alla kläder som låg på golvet och alla kläder jag tryckt in i byrån och lagt på sängen. För mig blir det då lättare att sortera och få golvet rent på samma gång. Nu ska jag återgå så att jag får ordning på allt innan Mor kommer hem.

        Och jag klagar på att jag inte ar kläder att ha på mig.

L - Onsdag

I jämförelse med Sophie är jag inte redo för att gå ut på långa vägar. Jag ligger fortfarande i sängen men ska snart gå upp och, tro det eller ej, städa. För mig är städning jätte svårt jag klarar seriöst inte av det. Min städning brukar vara att kasta alla kläder i byrån vilket leder till att man aldrig hittar något. Men nu har min mamma sagt att jag måste plocka udan alla kläder annars får jag utegångsförbud. Nu ska jag försöka städa ska kanske via före och efter bilder.
xoxo

S - Redo för utgång

Jag är uppe nu och har ätit frukost. Jag ska bara sätta på mig en tröja sedan är jag redo för utgång. En lång promenad runt kungsholmen blir det och det livar upp både kropp och sinne! Jag får hoppas att jag inte trillar, har haft lite av en otursdag än så länge, hehe.

Hörs senare

S - Längtar till den varma sängen

Just nu längtar sinnet och kroppen efter min varma säng , och det passar perfekt att mamma köpte en ny bok åt mig på bokrean idag. Så nu kryper jag ner i sängen med boken "män som hatar kvinnor", jag längtar efter att få se filmen men nu kan jag likagärna läsa boken först.

Godnatt och sov gott, imorgon blir det långpromenad.

L


Jag gjorde precis denna design till min kompis blogg. Blev ganska nöjd men huvudsaken är att Emelie är nöjd med designen till hennes blogg. 
Tyckte att en enkel design var snygg till hennes blogg och ja, jag gjorde den ganska snabbt.

L - Hipp hipp


                         Hipp Hipp - MFF klacken
Hur många gåner jag än ser denna video tröttnar jag aldrig. Den är helt enkelt klokren. Vem får inte följaa med in på systeemet? hahaha

( Glöm inte rösta på vår blogg här i veckans blogg tävling)

L - Me want


Jag var på stan med Ida idag och jag har ju nämt dessa skor förut mn när jag provade de idag var jag kär i dem. Det enda problemt var att de bruna inte fanns i 37 utan bara i 36 och 38. Så jag provade de i svart men jag är fast besluten att jag ska ha de i brunt och jag ger mig inte förens jag hittar dem. De finns på hemsidan såg jag men då måste mamma gå med på att beställa dem. 
Men jag ska ha dem !

L - tisdag

Här sitter lilla jag och väntar på att Ida ska smsa och säga att hon är klar. Vi skulle egentligen ses 12 men så blev det inte. Har ingen aning vad jag ska göra fram tills hon hör av sig. Städa, sortera, sova, titta p TV och allt annat orkar jag inte. Kan man verkligen vara så här lat?
Usch, önskar nästan att jag var perfektonist så jag kunde städa mitt rum ordentligt, att det alltid var fint men så tur har man inte.

Nu ska jag göra något annat. Puss

S - Trött

Oj oj, vi har tydligen fått många fler läsare. Jag lovar er att jag ska försöka uppdatera oftare!

Idag är det första dagen på lovet och nästan hela dagen spenderade jag hos veterinären men min hund Doris. Hon fick ta blodprov, kissprov och röntgas. Hon har en inflammation i kroppen och hög feber och dem hittade även blod i urinen så det kan även vara något fel med hennes njurar, dock får vi inte hela resultatet av kissprovet fören om några dagar så jag är lite orolig!

Nu väntar sängen, trots att det är lov kommer jag gå tidigt till sängs idag, jag har nämligen lovat att spendera morgondagen med min mamma. Först ska vi besöka ett museum och kolla på en utställning, sen har vi beställt bord på Gondolen där vi ska äta lunch och sedan ska vi gå runt lite i gamla stan och kolla runt. En mysig heldag med mamma helt enkelt. Troligen kommer kvällen spenderas med kompisar.

 (Gondolen vid slussen)


L - hemma

Jag har egentligen varit hemma mer än en timme men har gjort annat sen dess. När jag träffat Sophie visste vi inte vad vi skulle göra så vi började gå. När vi gått runt ett bra tag började vi frysa och satte oss på tunnelbanan till Skarpnäck. Vi åkte hela vägen dit och när vi kom dit åkte vi hem igen. Även fast vi inte gjorde något speciellt så pratade vi mycket, väldigt skönt om man frågar mig.

Imorgon är det tisdag, inte för det gör någon skillnad när man har lov men då ska jag träffa Ida, tror vi ska ner på stan men vi får se. 

( Glöm inte att rösta på vår blogg i veckans blogg här. )

xoxo

L - Utgång

Snart ska jag dra ut och träffa S, vet inte vart än men ja någonstans i alla fall. Innan dess måsste jag byta till Jeans!

Update; Vi ska ses hos mig S behövde låna en toalett. haha.

                                  Sophie & Lovisa december 2007


L - Ett till barn!

Joel och Nicole väntar tillökning i familjen!
Jag läste nyss att Nicole Richie och Joel Madden väntar ett till barn. De har sen tidigare dottern Harlow som är bara lite över ett år gammalt. I Hollywood går allt fort.
(källa posh24 )

L - Tillfälig design

Jag och Sophie kom överens om att vi beövde en ny design så jag bestämde för att göra en enkel och tillfällig tills vi bestämmer hur den nya ska se ut. Passade även på att byta bakgrund, lite mer färg i tillvaron. Så om ni någon gång kommer in på bloggen och det ser konstigt ut är det nog för vi byter till den designen vi vill ha.

.


Vi har börjat med att prova viraltrafik som ska ge fler besökare. Har läst om den på flera olika bloggar så vi får hoppas att den är bra. Klicka här om du också vill prova den. xoxo


L - Måndag 23/2

Hallå i stugan! Idag är det måndag och man kunde sova ut. Min plan att se Oscars galan gick dåligt sommna innan själva galan började, men men så kan det gå. Jag börjde denna måndag med att sova ut ordentligt, sov till halv tolv.
Nu på morgonen har jag inte gjort så mycket, har bara lagt en ansiktsmask och sprungit runt i lägenheten i mjukisar och bikinitopp i hopp att komma på vad alla mina kläder är. Mamma tvätta igår så alla kläder är överallt.

Nu ska jag äta frukost innan jag dör. Puss

L - Veckans blogg

                                    
Våran blogg är med i Veckan bloggtävling hos sandra Skulle vara kul om ni gick in där och la en röst på oss. Sen om ni har lust kan ni kommentera här att ni har gjort det.  xoxo

L - Tv kvällar

Hela min dag har spenderats i sängen. Har legat och kollat på tv med datorn i knät. Kände att jag behövde en lat dag. Snart börjar det bästa med söndagar, alla bra tv pogram. Både One tree hill och Gossip girl går på söndagar och då sitter jag bänkad. Ska nog kolla på lite filmer ikväll innan Oscar's galan drar igång, vill verkligen se den. Men då måste jag ta mig ut och skaffa godis så att jag överlever. Bästa sättet enligt mig att hålla sig vaken är sötsaker och vänner. Båda tillsammans är bäst men idag blir det bara det ena i alla fall i IRL via datan kan man alltid ha sina vänner.
Nu ska jag kolla vad det blir för middag ikväll. Puss

                                    Sommarlovets sista dag!

L - Me like

God morgon bloggen. Idag är det söndag inte för det gör så stor skillnad när man har lov men ändå. Jag har idag jätte ont i min nacke och jag har ingen aning varför. I alla fall så ska jag lata mig hela dagen den enda ansträngningen jag har tänkt göra är att gå ut och köpa godis så att jag orkar vara uppe i natt. Det är Oscars galan på TV och den tror jag att jag ska orka mig på att se.
I veckan har jag inte mycket planerat. De jag vet hittills är att en dag så ska jag på stan med Sophie, vi är i behov av nytt i garderoben Jag ska även städa och plugga kanske ska jag baka bullar någon dag om jag känner för det. Det är inte mycket folk hemma under sportlovet alla är i fjällen och åker skidor medan man själv är hemma eftersom man redan har varit ute på skidäventyr.

Nu ska jag äta något och ta en dusch. Pussar

      Lite saker jag är intresserad av. Spec skorna, tightsen och t-shirten. ;)

L - Hemma och dödstrött

Jag är hemma igen från Romme och är hur trött som helst känns som jag ska sommna vilken minut som helst och orkar inte skriva mer än så här. Puss

S - Äntligen lov

Nu är det efterlängtade lovet äntligen här och jag ska börja det med en filmkväll hos Elin med Daniella. Det ska bli mysigt att ha en inne kväll, dem senaste veckorna har det endast blivit kalla utenätter. Men ikväll kommer jag att befinna mig under ett varmt täcke men dem snällaste tjejerna och kolla på film och bara prata. En lugn kväll helt enkelt!

Nu måste jag packa ner mina sovsaker , vi hörs senare.

L - Lov och Läggdags

Idag börjar det underbara lovet och nu ska jag gå och lägga mig ska till Romme imorgon med Jossan och vi ska ses på centralen vid 6. PUSS OCH GODNATT

S - Det kommer bli en lång natt

Jag har tyska prov imorgon och som vanligt har jag inte pluggat någonting alls, men det finns en anledning till detta och den är att jag absolut inte förstår någonting! Min lärare i tyska är inte bra och hon lär ut på ett sätt som gör att jag inte förstår hur man ska göra. Och när jag sedan frågar om hjälp tycker hon är dum i huvudet som inte förstår och vägrar förklara det som står på tavlan tydligare så att även jag kan förstå. Detta gör mig så sur! Eftersom det kommer att sluta i ett G om inte ett IG i tyska. 
Ni får inte missuppfatta nu, jag är inte dum på något sätt ! Alla andra ämnen har jag VG , MVG och något enstaka G i. Det är bara det att jag inte förstår tyska. Jag kan väll ord men gramatiken är såååå svår!

Jag kommer trovligtvis vara uppe halva natten och iafl försöka förstå, hoppas det blir lite sömn iafl. Nu väntar ett varmt bad, sedan blir det till att sätta igång!   


L - Onsdag

Onsdag är det idag och snart är det lov bara två dagar kvar i skolan och ett prov.  Idag började vi med klassmöte där vi lekte soffan, en ganska rolig lek när inte alla fuskar. haha. Efter det hade vi musik lite svårt att koncentrera sig när man har två musiksalar och en lärare, för när läraren är i andra klassrummet blir det kaos i det man själv i men till slut vänjer mig sig. Efter det hade vi en timmes matte lektion som våran klass var knäpp tyst på i 50 minuter, det är väldigt ovanligt i 9F. På lunchen gick jag och tre killar till BK för ingen av oss ville ha skolmaten idag. När lunchen var slut hade vi två lektioner kvar, So och No. På so:n såg vi en film om Andra världskriget, om en tjej som hade överlevet. Bilderna i filmen är otroligt hemska man undrar vilka var dessa sjuka människor? På no:n tvingades vi genomlida en film om kärnkraftverk och Tjerobyl, inte roligt.
Efter skolan gick jag hem för jag var dödstrött, borde egentligen pluggat men jag hade inga krafter till något så jag la mig på sängen och halvsov och kollade lite halvt på tv.
Om en halvtimme ska jag träffa Freddie på odenplan för att åka till träningen, vi ska idag ha teori träning för jag tror att det var så att några basket killar behövde VÅRAN hall så vi fick inte plats.

Nu ska jag sluta tråka ut er med min dag och göra nytta istället.
xoxo

L


Ska nu läsa Svenne och titta på de sista avsnitten på min Gossip girl box. Passar på att säga god natt och sov gott.

följ bloggen

Follow Sophie & Lovisa
      (tryck på huvudet)

L - Stentvättade jeans



Sten tvättade jeans tycker jag är riktigt snyggt och ska när som helst, ska bara hitta ett par snygga som sitter bra- Jag gillar även jeans tightsen i lite sten tvättad anda. Me gusta mucho som sagt. Både sten tvättade jeans och sten tvättade jeans tights är någit jag gärna vill ha.

xoxo


L - Dagens outfit


                                                Jeans - Nudie
                                                Långärmad tröja - H&M
                                                Vit långt linne - Gina tricot

             Jeans tightsen Sophie har i förra inlägget säger jag bara, me gusta mucho.

S - Högst upp på önskelistan just nu


L - Måndag morgon

God morgon på er! klockan är tolv minuter över sju och jag blrjar fem över åtta om jag inte minns fel. Jag ska bara sminka mig och äta frukost sen är jag klar. Ikväll ska jg plugga spanska med Elsa så vi får se hur mycket blogg det blir.
xoxo

L - söndag är tv kväll


Mellan 1805 - 2000 är jag fast vid tv:n. Först One tree hill och sen det bästa Gossip girl. Köpte första säsongen igår som jag kollat nästan klart på.

Har även börjat städa rummet, ser ut som jag gjort tvärtom, tyvärr. nu börjar det. YOU KNOW YOU LOVE ME, XOXO (haha)

S - håller med L

Jag håller fullständigt med L på punkten att våran blogg behöver fler bilder, den känns inte så personlig just nu. Dock har min enda digitalkamera gått sönder och därför kan jag inte ta några nya bilder.

Så istället slänger jag in en gammal bild på stranden i Indien.



Gud vad jag saknar det! Tur att man äntligen ska tillbaka i vinter, lycka!

L - som vanligt

Som en vanlig lördag är jag seg vilekt betyder nu STRESS. jag ska träffa Jossan om 23 min och jag har varken blåst håret, sminkat mig eller helt valt kläder, Hur dum får man bli?

Nu ska jag göra något bara för det. Puss

L - Fredag den 13

Vår blogg behöver mer bilder.

L - Svenne


Jag sitter med min svenska bok i handen. Svenne heter den och är skriven av Per Nilsson. Jag har knappt börjat så jag vet inte helt vad den handlar om men jag hoppas verkligen den är någolunda bra. Den ska vara utläst nästa vecka. Har även börjat lite lätt på So:n, eftersom jag var bortrest/sjuk så fick jag allt idag och man ska egentligen vara klar med hälften förutom jag då, höhö.
Imorgon är det fredag den 13 borde bli en bra dag, otur då har aldrig inträffat för mig.
God natt

L


L

Gymnasieval hit och gymnasieval dit det är det som det mest pratas om nu. Just nu sitter jag i alla fall och skriver mitt. Top 5 är alla Östra Real, haha. Så kan det gå.
Idag var i alla fall min dag tillbaka i skolan med skolarbeten kändes både bra och dåligt och helgen kommer spenderas med mina skolböcker.
Nu ska jag försöka slutföra mina val så hörs vi . <3

L

Hemma från Serre Chevalier , är sjuk , går och lägger mig igen. puss

S - Hetsig helg

Jag har haft en riktigt stressig helg och har därför inte haft någon möjlighet att skriva något  blogginlägg på länge.

I fredags var jag på fest, det var riktigt trevlig till en början men den slutade i en liten katastrof som fick mig att bli irriterad och riktigt trött. Igår var jag på bio, på middag och sov hos Victoria, och eftersom vi inte haft tid att prata om allt som hänt på sistånde så blev det en lång natt . Och idag var jag på ikea med pappa och köpt en välbehövd stor spegel till mitt rum och sedan gick och såg på filmen Valkyria. Som handlar om andra världkriget, den var riktigt interessant och defenitivt inte slöseri med pengar som tyvär många andra av nutidens filmer råkar vara. 

Jag har inte så mycket att säga just nu, är väldigt trött har ungefär sovit ca: 15 timmar sedan i torsdags så Jag kryper nog ner i sängen nu och försöker få åtminstånde 6 timmars sömn, som jag verkligen behöver.


S - Lättad

Provet gick bra och jag är otroligt lättad! Jag är dock fortfarande halvt död och trött som f*n men det känns iafl lite bättre än innan.
Kom på för en stund sedan att gymnasieansökningen ska vara klar och inskickad om 2 veckor. Shiet! Stressigt, jag har inte valt vilka skolor jag ska söka till än och jag har ingen aning om mina poäng heller. Jag får kolla igenom det lite senare. 
 
Jag tänkte träffa Nannie i veckan eftersom det var så längesedan och på fredag blir det fest. Kanske sover jag hos victoria i helgen också. 

Nu blir det tv:en

S - Nervös

Nationella proven börjar imorgon och jag är skit nervös! Även fast man vet att det kommer gå bra finns den där känslan i magen av att man kommer misslyckas.
 
Vi börjar 08.30 imorgon och jag tar med mig en coca cola ett äpple och en cokladbit som belöning när jag är klar. Tänkte gå och lägga mig i tid idag och gå upp vid 06 imorgon så hjärnan sätter igång och jag hinner äta frukost m.m.
Nej nu väntar sängen

RSS 2.0