hetsigt

Det är väldigt stressigt att börja skolan igen men ändå fortsätta hålla på som på sommarlovet! Nu när läxor ska in och man är trött (= sängen tidigare) så känns det som man inte hinner någonting. Men Jag ska plugga en stund nu sedan ska jag slå en pling till Johanna och se om hon kan ses. Jag vet att skolan är viktigast, men jag måste träffa vännerna också!


jag vill ha mitt hår tillbaka


Snart är det dags igen att färga mitt hår brunt igen, tillbaka till min "riktiga" hårfärg. Som ni förstår av namnet så är både jag och S brunetter från början men jag slingade mitt i somras och sen blektes det rejält. Sen så vet jag faktist inte helt min riktiga hårfärg men brunt i någon nyans är det i alla fall. Så snart mina kära läsare ska jag bli brunett igen.
Det roliga är att jag och Elin har lika hårfärg på bilden och vi har det nu också, ahha. Nu ska jag sätta på Harry Potter. Love

TRÖTT TRÖTTARE LOVISA


Herregud vad jag är trött och jag har inte gjort något speciellt idag. Är antagligen väldigt trött från handbollsdagen i liljeholmshallen igår. I alla fall ligger jag i sängen och kollar på Greek och snart börjar privliged två bra serier så här på söndags kvällen. När de sedan är slut sätter jag på Harry potter och ligger och halvsover. Ska se till att lägga mig i tid börjar tidigt imorgon och efter skolan blir det att träffa bästavän Elin.

Nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs imorgon.


Shoes


Dagens sötaste skor måste jag bara säga. Den lilla rosetten och den öppna tån gör skorna.  299 kronor på H&M.
 


Söndag

Hallå bloggen ! Dagens plan var från början ytterligare en träningsdag med laget men den blev inställd pga att för många hade smsat våran tränare och sagt att de var sjuka, svininfluensan kanske? haha.

Så jag vaknade väldigt tidigt i alla fall men har inte gjort något speciellt och kommer nog inte det heller för den delen. Jag har träningsvärk i min vänsterarm och det gör satans ont att lyfta den så jag tar det nog lugnt. Kanske ska sätta på en Harry Potter film och bara ligga och dega lite. Ja, det låter som en bra idé.

Vad ska ni läsare göra denna söndag ? :)
 


VÄNNER


Jag älskar er !


Musik



Denna låt är den jag lyssnar på mest just nu. Run this town - Rihanna & Jay z.

Kom hem för drygt en timme sen efter att haft en heldag handboll. Har sammanlagt tränat handboll 4timamr idag så kan erkänna att jag är helt slut. Så ikväll blir det en hemma kväll ska snart dra ner till hemmakväll och hyra film.


Edit:verkar som att låten inte vill funka även fast jag bytt videoklipp och allt, vad är felet ?


Svåra val

Fest eller myskväll?

Back from school

Då var man hemma igen efter skolan en dag som jag tycker gick snabbt. Hade bara tre lektioner, svenska, samhällskunskap och företagsekonomi.

Nu ska jag äta något !

Torsdag

Det känns väldigt konstigt att inte vara i skolan än. Efter 4 år på vasa real är man inte van med att ha sovmorgon till halv tolv! Sjukt. I alla fall så fick man längre sömn även fast jag vakna av mig själv en timme innan klockan ringde men låg kvar och halvsov innan jag gick upp och duscha.
Idag har jag tre lektioner och ingen lunch så jag äter nu en jätte frukost för jag är för lat för att laga mat, haha.

Nu ska jag äta klart , vi hör igen vid halv fem. Puss

Onsdag

Idag var vi i skolan och efter 3 dagar börjar den nu kännas bekant och helt okej. Sista lektionen var idrott som vi har i erikdahlshallen som vi inte hittade (!) Vi irrade runt på söder i 30 minuter sedan bestämmde vi oss för att det var ovärt och gick och fikade istället. Och sedan gick vi och hämtade upp Johannas sötaste lillebror på dagis! Han är urgullig och han heter Olof. Är inte det bedårande?

Imorgon är det gårdsfest hos mig och jag ska hjälpa till (eftersom mina föräldrar är med i styrelsen och fixar hela grejen) Men jag fick dem att lova att jag fick ha med mig en kompis så jag lurade på Amanda jobbet att bära stolar och bord med mig imorgon , hah. 


Johanna och hennes super söta lillebror påväg hem från dagis! 

Skoltime

Då var det dags att dra till skolan. Puss & kram

Linas kvällsbok

Precis som S tittar jag på Linas kvällsbok men den är antagligen slut snart och då ska det sovas. Börjar klockan 8 imorgon och vill vara pigg. Fick nu ett grymt sug efter fanta lemon, hata reklam, haha så nu driker jag upp min mjölk som tröst.

Sov sött så hrs vi imorgon. Ska leta efter sladd till kameran så det blir bilder.

Handla

Drar ner till affären en sväng, för ikväll blir det filmkväll Linas kvällsbok går ju på tv!

En paus!

Jag tog på något sätt en mini paus från bloggen och det ledde ju till att besökarna sjönk inte bra. Ska även tvinga S att blogga mer.

I alla fall så är skolan i full gång. Vi har börjat ha vanliga lektioner och träffar alla lärare, ganska skönt. Idag hade jag tre lektioner men med en håltimme på typ två timmar som inte var någon vidare när halva klassen slutade. VI började med att göra en engelska diagnos som jag tyckte inte var överdrivet lätt men får hoppas på det bästa. Sedan hade vi språk med vikarie, bra början och efter håltimmen hade vi naturkunskap då vi gick och kollade på träd på skolgården och skulle lista ut vilket träd det var.  Sen var det bara att sätta sig på bussen och åka hem.

Imorgon klockan 14 får vi äntligen skåp ! Det är jobbigt att ha med sig alla böcker och block som man får i väskan hela dagarna.

Nu ska jag städa igen !

Skor skor skor


Som många redan kanske har förstått så älskar jag skor som många andra tjejer. I alla fall så vill jag skaffa mig ett par höstskor. Förutom de andra från H&M så gillar jag dessa som även har en klack så att man för en gångs skull blir längre. 349:- på H&M
Hiss eller diss?

skola

Block, pennor, stift och almanacka allt ligger framme och är redo att tas till skolan för första gången och börja användas. Är faktiskt lite nervös inför morgon dagen, hah men det ordar sig nog har ju Amanda och Johanna brevid mig. Har precis tagit ett bad ska bara smörja in mig med nivea och sedan lägga mig i sängen och kolla på batman.

Kyss


Panik

JAG VET INTE NÄR JAG BÖRJAR IMORGON !

H&M 399:-


Såg att H&M fått in par snygga och inte för höga höstskor. Har två höga med liten killklack från förra året men skulle hellre vilja ha ett par låga utan klack och dessa var snygga.  399 kronor kostar de som sagt.
Bruna eller svarta ?

H&M 249:-


Väsk beroende som jag är älskar jag väskor speciellt lite större men inte för stora. Denna från H&M passar perfekt som väska att ha till skolan då böcker och allt får plats i den. 249 kronor kostar den.
Hiss eller Diss?

En lista

Personligt
Namn: Lovisa Ellinor Sophia Håkhansdotter Andersson Ljungqvist 
Födelsedag: 1 decemver
Smeknamn: Lollo
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: I vanliga fall brunt nu ljusare
Längd: 167, kanske
Höger/vänsterhänt: Vänster
Stjärntecken: Skytt
Skostorlek: 37
Är dina föräldrar skilda: Nej
Dåligvana: Beslut ångest på morgonen leder till stökigt och stress

Favorit
Färg: Rosa men på kläder lite mer neutrala som grått 
Sport: Handboll
Godis: Hallon lakris skallar
Affär: H&M, Gina tricot och bikbok
Helgdag: Lördag antar jaf.
Årstid: Sommaren såklart
Har du någonsin
Varit kär: Jajamänsan
Rymt hemifrån: Har tänkt men aldrig vågat
sovit utomhus: inte vad jag kommer ihåg
Spytt i skolan: Nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: För ofta, haah
Varit på scen: Hajjamänsan
Retats: självklart

Du
Svär: ja tyvärr
Sjunger bra: I duschen låter jag som en ängel, hah
Duschar dagligen: I stort sätt
Vill gifta dig: Ja fast inte än på ett tag, haha
Kommer överens med dina föräldrar: ibland, ibland inte.
Äger en Ipod: Ja, en rosa såklart!
Sover med gosedjur: jag har en nalle jag fick när jag var typ 9 år som har varit med om mycket, haha

This or That
Pepsi/Cola: spelar ingen roll för tillfället
Mc donalds/Burger king: båda
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/Blåbär: Jordgubbar
Kött/vegetarian: Kött
Tv/Film: Film,
Adidas/Nike: Adidas
Kakor/Paj: KAKOR!!!!
Kan du
Gå ner i splitt: Nej jag är motsattsen till vig 
Skriva med båda händerna: läsbart eller ej ?
Vissla: Ja,
Blåsa en bubbla: Japp
Ha dina ögon i kors: ibland
Nudda näsan med tungan: Nej

Vem var den sista personen
Du nuddade: Mamma
Du pratade i telefon med: Mormor
Du kramade: Mamma, som kom hem idag
Du skällde på: Pappa, han glömde ju bort att köpa mat till mig, hahah
Du sportade med: mitt lag

Senaste du
Skrattade: för en stund sen 
Grät: vet inte
Filmen du såg: Bedtime stories
Var är du
Vad ser man utanför ditt fönster: Dagisgård, grannarnas gård och hus
Lyssnar du på musik nu: Ja
Vad har du på dig: jeans, linne och kofta
Vad är det på din musmatta:har ingen

Övrigt
Hur många kuddar sover du med: Fyra
Dricker du mjölk: varje dag
Personer du hatar mest: De tänker jag inte berätta, haha
Vad borde man uppfinna: tidsmaskin!
Är du ett hälsofreak: Verkligen inte !
Värsta vädret: mörkt kallt och slaskigt !

Nu vet ni lite mer om mig !


lördag

Håller helt klart med Sophie med sämst uppdatering och det är från bådas håll. Jag ska i alla fall försöka skärpa mig.
Idag har jag i alla fall varit på stan med Oskar och fick med mig hem en kofta från bikbok. Och nu vet jag inte vad jag ska skriva med skandal med stora bokstäver. hör av mig när jag kommer på något pussen,

Drar ut

Sämsta uppdateringen jag vet men det är första gången jag är hemma sedan i onsdags och det kommmer ingen rolig uppdatering nu heller för just nu ska jag dra hem till en kompis och ha myskväll!


Trött

Efter att gått runt på gärdet hela dagen är jag helt slut och håller på att somna. Stavningen i detta inlägg känns sisådär. tror jag går och lägger mig nu hur sjukt det än låter men så trött är jag. Puss

Skola

Jag och Johanna drar iväg till skolan nu och ikväll blir det tjejmiddag!


Första dagen avklarad

En dag på Östra Real är avklarad och det känns bra. Schemat ser helt okej ut och klassen lika så . Imorgon ska vi vara på gärdet hela dagen för att lära känna varandra och vi börjar tjugo i tio . Nu ska jag sova är trött efter dagens träning.

Stora dagen

Nu är den stora dagen här den man väntat på hela sommaren ! Jag är i stort sätt klar ska välja skor och borsta tänderna. På MTV spelas nu I'm yours minnen från förra sommaren, haha. Jaja nu börjar jag babbla om fel saker och går härifrån nu !
LOVE

Sista sommarlovs dagen

Imorgon börjar blir jag en stor flicka jag ska nämnligen börja gymnasiet! Det känns lite konstigt men också bra.
Eftersom Johanna skulle vara ensam hemma idag och erbjöd mig att sova här (eftersom vi ska börja i samma klass imorgon) så har vi haft mys kväll. Vi har suttit på balkongen, ätit middag,pratat igenom allt från kärlek till musik och givetvis sommaren. Det var helt enkelt ett perfekt avslut på sommaren 2009.


Redo för sängen

Klockan ställd, kläder typ valda och jag i ordning gjord. Dags att sova börjar gymnasiet klockan 9 imorgon. Önska mig lycka till !

drar ut

ska njuta av den sista somamrlovs dagen så jag går nu ut, hörs senare

Minnen

Ni vet hur vissa låtar kan få gamla minnen att träda fram igen, sådana minnen som låg så djupt under ytan att du trodde dem  för evigt var glömda? Av att bara höra någons namn kan få en att börja le,skratta eller gråta? En parfym lukt som framkallar 100 minnen av dem gångerna du bar den. Jag kan hålla på för evigt och skriva en sådan lista som får en att minnas men det är inte det viktigaste. Det viktigaste är faktiskt att man minns. För även om det är minnen som du önskar att du inte hade eller sådana som du älskar så spelar det ingen roll. För i framtiden när du är gammal och trött kan du sätta på den där låten som får dig att minnas något du glömt så tydligt som om det hade hänt igår.
 
Trots dem misstagen jag ångrar i livet vill jag bli gammal och rynkig men fortfarande minnas allt. Jag vill på min 80 års dag sätta på låten nedanför och minnas det den representerade för mig när jag var 15.
 

Converse

För något år sedan hade jag tre par converse som jag älskade. Speciellt de rosa kan jag säga men jagväxte ut alla tre och har aldrig köpt några nya även fast jag velat. Så nu har jag tagit mig i kragen och ska införskaffa mig ett par. Frågan är vilken färg. Jag väljer mellan svarta och blå. vilka tycker nu är snyggast ?



Frisören

Imorgon ska jag till frisören och jag kan inte bestämma mig över hur mitt hår ska klippas. Jag funderar på att klippa lugg (igen) men jag tror nästan att jag ska vänta med det till nästa gång. Kanske fegar mig och endast klipper topparna, vill ju att mitt hår ska bli långt och fint! Hatar nämligen mitt hår just nu och ångrar verkligen att jag klippte det så kort som jag gjorde trots att det var så längesedan. Det kan ha varit en kille som var en del av anledningen till att jag fick för mig det eller så var det helt enkelt ett ryck som blev anledningen till att mitt långa hår försvann.

Men nu i efterhand har jag också kommit på att det var en kul grej att göra, jag har faktiskt testat att ha kort hår och nu vet jag att jag aldrig vill klippa det så kort som jag gjorde i slutet av 2007.

En bild som jämför mitt hår just nu med hur det såg ut för lite mer en ett år sedan...


Cardigan från H&M


Jag har bestämr mig att införsfaffa fler cardigans och koftor att använda istället för alla mina hood tröjor. Dessa två från H&M gillar jag speciellt den blåa med röda ränder.
299 kr kostar de.

Hiss eller diss?

I väntan på något kul


Här sitter jag med mina vänner Ben & Jerry och väntar på att gossip girl ska börja på femman. Vad har ni för er?

tiden går bland för snabbt

Denna sommar har gått för fort. Det känns som det var igår vi sprang ut ur Vasa real glada över att nian och att vi hade hela sommaren framför oss. Man trodde man skulle hinna med så mycket, alla planer man hade som man ville genomföra men märker nu i efterhand att man inte hann.
Egentligen ska jag inte klaga för jag har haft en underbar sommar och gjort massa roliga saker som jag inte kommer att glömma. Men det var ändå mer saker jag önska att jag hade hunnit med men den känslan har man alltid efter ett lov. Om man ser min sommar som helhet ångrar jag ingeting av det som har hänt. Man brukar säga att allt händer av en anledning och jag kan inte hålla med mer.  Det finns så många härliga stunder på sommaren som jag verkligen vill minnas och återuppleva. Jag kommer aldrig glömma Törebodafestivalen, varken värmen, regnet, sällskapet eller artisterna. Att i regnet stå näst längst fram bredvid min sötaste kusin Ellen och kolla på Melody club och hoppa och sjunga till alla låtar även de man inte kunde och sedan av killen framför bli misstagen för att vara systrar.  Eller när Ellen skjutsade mig på cykeln ner för bron och över trottoar kanten och vi båda skrek vi kommer dö. En annan sak som värd att minnas är kvällarna med Elin och Madde, alla sjuka saker som bara vi kan komma på . Det sista att minnas är Mallorca resan. Alla aktiviteter vi svenskar deltog i under vecka två bara för att slå alla fransmän Att försöka prata med de tre franska killarna som inte kunde någon engelska även fast de var 15 år . Sista grejen jag inte kommer att glömma är alla de roliga ledarna som jobbade där, Nick, Mark och Maria som envisades hela tiden att jag, Mimmi, Johan och pappa skulle vara med och vi som aldrig sa nej för den delen. Sommaren har varit underbar

Om två dagar börjar jag skolan. Det blir mitt första är på gymnasiet. Ny skola, ny klass och nya vänner det är något att se fram emot och det gör jag. Man får en ny chans att visa vem man är som person att inte vara fast i det gamla högstadiet. 

Sommaren är i stort sätt över och jag ska ta vara på de sista dagarna nu !

Innan Törebodafestivalen

Madde och Elin

Elin och jag

Madde och Jag

Ledaren Maria och Pappa när han vunnit diplom i fotboll!

(vi ska börja med ngt i stil med denna istället för L eller S i rubriken!)

L - trötter


Vill tillbaka till värmen på Mallorca


Efter trännigen är jag trött och tänker nu ta min bok och lägga mig och sova. Sov sött !

L - Music


Denna låt spelades hela tiden på vårt hotell Maria Luisa på Mallorca. En tjej variant av ayo tecnology. Bara jag som tycker den är bättre än Millows? Dock behövde jag lyssna några gånger innan jag började gilla den.

Mallorca del 1


Utsikten från balkongen

All inclusive, observera alla drickor ingick ej och man fick alla drickor i plast glas !

stranden

Katedralen i Palma

Kläderna jag hade på mig när jag gick från Portal Nous till Magaluf, som tur var det molningit den dagen så man slapp svettas ihjäl när man gick i högt tempo i över en timme eftersom vi tog alla omvägar. Magaluf är inget spec på dagen bortsett från de engelska killarna som redan var fulla !


De var lite bilder från Mallorca och mer kommer senare. Men nu ska jag göra mig i ordning för träning, första på säsongen!

Johanna

Sitter hemma hos Johanna just nu och försöker fixa med hennes nya löshår. Eller Elsa fixar och jag sitter här. Vi planerar lite inför tjejmiddagen imorgon, vad vi ska äta, vilka som ska komma osv. Vi förväntar oss ett samtal från David snart och att han kanske ska dyka upp. Vi måste ju höra allt om hans första dag i skolan!
Jag har redan mött Ida och Felicia och fått höra om deras dagar. Det var lite mixat vad dem tyckte men allt som allt lät det bra. Dock är dessa lekar som man leker dem första dagarna för att lära känna varandra en aning för mycket för mig! Jag mennar vilken 16 åring vill leka lekar? Är så jävla glad att jag inte börjar fören på torsdag!

Nej, nu tillbaka till verkligheten!


En aning panik

Förlåt för riktigt dålig uppdatering det ska lösas!

Jag kom nyss in efter en tjejkväll hemma hos Johanna. Jag, Elsa, Johanna och Ehline var dom ända som kunde komma dit eftersom dem flesta av våra kompisar börjar skolan imorgon (!) Vilket fick oss att inse att vi börjar skolan på torsdag vilket ledde till en aning panik och sista dagar planering. Dock tycker jag att det ska bli trevligt att börja skolan , följa rutiner (inte sova bort hela dagarna) och träffa lite nytt folk fast jag ska gå i samma klass som 2 av mina bästa kompisar (wiiie).  Med planeringen kom vi fram till att en heldag på stan imorgon och en tjejmiddag på tisdag inte lät så dåligt.

L - Mallorca shopping


♥ Svarta espandrillos - 5 euro
♥ The one - Dolce & gabbana 29.90 euro. Min favorit parfym !
♥ 3 juicy lips - Lancome 31 euro
♥röda espandrillos - 5 euro
♥ röd klänning - 25 euro


Köpte även en svart tröja på H&M i Palma som jag glömde fota, 14.90 euro kosta den.
Mer än så räkte inte mina pengar till och jag som hitta så mycket i Palma !

L - HEMMA

Nu är jag tillbaka i Sverige efter två veckor på Mallis. Nu ska jag packa upp och föra över bilder till datan. Bloggar sen. kisses

Just nu


Går och lägger mig nu, ska upp tidigt imorgon...

P.S. Tror min bloggpartner kommer hem snart.


Pandan

Sitter hemma hos min söta kompis Amanda nu och Elsa är här också. Vi har ätit tacos och resten av kvällen ska vi ta det lugnt och ha en typisk tjejkväll! Imorgon ska jag följa med Amanda till frisören och på kvällen ska jag på bio med familjen och se public enemies. Det var längesedan jag var på bio med hela min familj, säkert 9 år sedan så det ska bli mysigt!
Vi hörs,  

Onsdag

Alla mina underbara vänner ska till ung08 ikväll men jag orkar faktiskt inte gå. Därför har jag bestämt att jag ska ta det lugnt hemma hos Victoria och bara kolla på film och snacka. Dock måste jag möta upp Elsa eftersom jag har hennes sminkväska och sedan hade jag lovat att träffa Elin, Amanda och kanske Johanna. Men vi får se vart dagen för mig. 

Bild från för några dagar sedan på victorias balkong.


Stoltet och fördom

Missade faktiskt den filmen när jag var ute och det är en film jag verkligen älskar. Det är tur att jag har den på datorn. Kan inte sova så jag sätter på den och tittar ett tag, kyss


Tjejerna

Drar hem till Ida nu, alla tjejer är redan där. Hörs senare

Ut

Nu drar jag ut och träffar Elsa, vi hörs när jag är tillbaka. Kyss!

Hem

Ska snart gå hem saknar min egen säng lite fast vi har haft en great helg! Vi får se vart jag hamnar ikväll, kanske här igen. Man vet aldrig..


Victoria

Sitter hemm hos Victoria just nu. Ska spendera kvällen här. Nicole är här också och Ehline kanske tittar förbi. Det kommer bli en rolig kväll. Hörs senare om jag orkar skriva, kyss!


Sweet home alabama

- What do you want to marry me for anyhow?
- So I can kiss you anytime I want.


Ska krypa upp i sängen men datorn i knät och kolla på en av mina favorit filmer : Sweet home alabama. Jag älskar dialekten dom har i filmen och hela filmidén men början är det sötaste och bästa med hela filmen!


s - 1 ½ vecka!!!!

Åt lunch med pappa idag och gick en sväng på stan men annars har jag inte åstadkommit speciellt mycket. Men jag insåg nyss att det bara är 1 ½ vecka kvar till skolan börjar, gaaaah panik!?
Ny skola,nya personer och nya rutiner. Kommer jag bli en aning galen? Svar: ja!
Sommaren gick snabbt måste jag erkänna och också att det ska bli rätt skönt att återgå till det normala livet.. Och om jag ska vara riktigt ärlig så kommer jag sakna ungefär halva av den gamla klassen.

Sedan jag var liten har jag haft problem med förändringar och inte gillat dem speciellt mycket men under åren har jag faktiskt lärt mig att det ibland kan finnas bra förändringar och jag hoppas att börja i en ny skola ska vara en utav dom bra förändringarna!

I digg it!

Jag vet att det har varit många ointressanta ilägg på sistånde men jag har inget otroligt kul att berätta så jag slänger in en gammal goding!

S - film

Sitter hemma hos Elsa-Pauline och kollar på chickflicks. Jag stannar över natten och imorgon ska jag möta upp min mamma och äta lunch runt 1. Nu ska vi kolla på mean girls. Kyss

S - Arnold

idag har namnet Arnold namnsdag och det inebär att hela min familj har det! (eftersom vårat efternamn är Arnold, hah)
Så idag blir det en god middag och någon extra trevlig efterrätt. Och ikväll ska jag träffa Elsa och kanske Amanda.
En super trevlig dag helt enkelt, Grattis till mig!

S - a little music


s - till solen

Nu tar jag min hund och en filt,går ut på baksidan av huset,lägger mig i gräset och låter hunden bada i vattnet. Mer kan jag inte göra just nu...
 Doris hittade en krabbkompis på västkusten (som hon försökte döda) för någon månad sedan. 

S - hemma

Kom nyss hem. Det blev nämligen ingen hemmakväll igår utan jag våldgästade Victoria. Vi kollade på Harry potter och myste. Ingen av oss hade någon större lust att gå ut. Men nu är jag hemma och ska se om jag hittar något att äta, trots att det knappt finns något eftersom jag har varit ensam hemma.. hah, men nu är mamma hemma och lagar mat åt mig igen. Vad skulle jag göra utan min mamma?

S - I´m In Love

 Hittade precis dessa skor på nelly.com som jag blev absolu färälskad i. Kanske beställer jag hem dom när det kommer mycket pengar.

S - hemmakväll

Det var trevligt att träffa Victoria idag och prata igenom sommaren och bara umgås. Jag kände dock att jag mådde lite illa eftermiddagen så jag tror att det blir en hemmakväll idag. Bara mysa med hunden och kolla på tv eller film. Det kan också vara trevligt!


S - vaken

Yes, jag är vaken nu eftersom jag glömde ställa klockan igår så jag vaknade av att mina föräldrar kom hem för ungefär en timme sedan. Men nu är jag uppe, ska sminka mig och sätta på mig kläder sedan ska jag möta upp victoria för en picknick eller fika.

S - Trött

Tänkte skriva ett kort inlägg innan jag går och lägger mig. Kvällen spenderades hemma hos Amanda med Ida, Pontus, Simon och deras kompis som jag tror hette Felix (men om jag ska vara ärlig så mins jag inte). Det var en mysig kväll  som spenderades med musik, tv och prat. Just nu har jag ont i magen och tänkte faktiskt gå och lägga mig ska upp imorgon och damsuga lägenheten och ska träffa Victoria för att äta lunch. Börjar faktiskt bli lite trött också för en gångs skull dock måste man räkna in att klockan är kvart över 3 också. Hah, vi hörs imorgon. Kyss


L - uppe med tuppen

Egentligen gick jag aldrig och la mig. Låg först och läste sen låg jag i två timmar och lyssna på musik var verkligen inte trött. För jag brukar inte gå och lägga mig förens typ nu så lite trött börjar man bli så det blir nog att sova på flyget.
Bäst av allt var att jag gick in till mina föräldrar och sa är ni inte vakna än och herregud vad överraskade de blev, hah .

Nu ska jag göra mig i ordning. planet går ju om 3 timar och tio minuter . Mobilbloggar på arlanda. Ha det bäst i Sverige.

L - unbelievable


 Turkiet last year !


Nu ska jag plocka undan från min säng och krypa ner och få den ytterst lilla sömnen jag kan få . Först ska jag platta håret så jag slipper göra det vid tre på morgonen. Ska försöka blogga innan jag går från lägenheten men om jag inte orkar det så mobilbloggar jag på arlanda.

Som tur är blir inte bloggen tyst utan mig utan S kommer sköta uppdateringen medan jag ligger och blir brun på en strand på Mallorca.

All my love L

Update: fråga ser ni vår header för det gör inte jag !

L - nedräkningen

Jag ordagrant räknar ner tills jag ska åka. Klockan halv tre är tiden som gäller att komma upp ur sängen. Mina föräldrar har lovat att sparka upp mig. Fast frågan är ju om jag ens går och lägger mig, haha.
Morgondagens kläder är valde och blir leggings och tubkjol när man är framme kan man ta av sig leggingsen så är det inte för varmt. Ibland vill jag ge mig själv ett pris för jag är så duktig och kommer på dessa saker.

Kan medela att jag kommer lämna lägenheten klockan halv fyra om cirka 5 timmar och planet ska lyfta klockan 6 som är om 7 timmar och 20 minuter om jag har räknat rätt ! Tänkte vara så snäll att mobilblogga från arlanda men räkna med fler inlägg under natten.


förra årets drog på semestern. I år har man All inclusive !

L - videoblogg


Som jag sa i videon typ två gånger så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig på planet och transfern, har ni några bra tips?

S - outfit

Nu ska jag snart ut och träffa Ida så ska vi göra sällskap hem till Amanda. Pontus och 2 killar till följer med och kanske Johanna. Slänger in en dagens outfit så länge.

* Rosa tröja - H&M
* Skärp - Lindex
* Vit tröja - Gina tricot
* Strumpbyxor - H&M

S - pride

Nu är jag och Elin klara att gå ut. Jag ska möta upp Danielle vid t-centralen halv 2 och sedan ska vi kolla på Pride paraden. Vi får höras senare och då hoppas jag att jag har några bilder!

L

Oj här rann tiden iväg så ett långt inlägg blir det inte. Vill nu bara medela att jag ska sminka mig sen ska jag dra ut och träffa Ida . Vi hörs när jag är hemma igen !

RSS 2.0